Rimmel novinky - duben 2017

Rimmel přichází s novinkami jako na běžícím pásu a já je pomalu ani nestíhám testovat! Tentokrát mi v balíčku přišla pořádná nálož produktů, o některé z nich jste si mohli zasoutěžit v giveaway při příležitosti narozenin blogu. Zbylé produkty jsem zhruba měsíc testovala a dnes se podělím o své dojmy v recenzích na jednotlivé kousky. Jedná se o obnovený Wake me up makeup, korektor ze stejné řady, fixátor makeupu Insta Fix & Go, dlohotrvající dvoufázovou rtěnku a tři laky na nehty v jarnch pastelových barvách. Dnes toho bude hodně, tak jdeme na to :)

Wake me up makeup & korektor

Wake me up je jeden z nejlepších makeupů v drogerii, alespoň podle recenzí. Rimmel teď přišel s jeho obnoveným složením, nově obsahuje vitamín C a zářivou perleť, stejně tak jako korektor ze stejné řady. Makeup díky tomu rozjasní pleť, redukuje známky únavy a poskytuje zdravý lesk. Korektor rozjasní oblast pod očima, zakryje tmavé kruhy a podtrhne vás pohled. Wake me up makeup disponuje SPF 20. Makeup se prodává v 6 odstínech, přičemž ke mně se dostal ten nejsvětlejší 010 Light Porcelain. Jako bledulce mi sedne vážně skvěle, chválím Rimmel za tak světlý odstín dostupný v drogerii! Korektor mám v odstínu 030 Classic Beige, což je naopak nejtmavší ze tří nabízených odstínů, takže jsem se dost bála, jak mi sedne. Naštěstí není zas tak tmavý a vypadá pod očima dobře, i když jsem toho názoru, že by spíš měl být korektor světlejší než makeup, aby projasnil oblast pod očima.
Co se týče makeupu, asi víte, že já je moc nepoužívám, vždycky jsem byla spíš pro BBčka. Jenže teď po vysazení HA se mi pleť dost zhoršila a makeupy mi najednou přijdou vhod, takže jsem tento Wake mu up uvítala. Pracuje se mi s ním moc dobře, stačí mi jedna pumpička, tohle množství si pak rozetřu na pleti. Makeup kryje tak středně, hezky pleť sjednotí a prozáří. Na obličeji mi vydrží celý den víceméně ve stejném stavu, dost jsem si ho oblíbila. Líbí se mi i design lahvičky a praktická pumpička na dávkování. Doporučená cena je 249 Kč za 30 ml makeupu.
Korektor mám tendenci srovnávat s mým oblíbeným Liquid Camouflage, oproti tomu je Wake me up spíš gelové konzistence, Camouflage je zase spíš krémový. Přijde mi, že na aplikátor se ho nenabírá tolik, takže je potřeba ho trochu navrstvit. Roztírá se ale hezky, konzistence je příjemná, kruhy pod očima zakryje docela dobře. Večer už vidím, že se z pleti vytrácí, to Camouflage mi vydrží celý den hezký. Jinak k němu ale nemám žádné výhrady, řadím ho k těm lepším korektorům v drogerii. Doporučená cena je 129 Kč.

Insta Fix & Go - primer a fixační sprej 2v1

Jak už název napovídá, jedná se o univerzální 2v1 produkt - sprej se může použít buď pod makeup jako primer nebo na hotový makeup jako fixátor. Sprej obsahuje extrakt z okurky, díky tomu i příjemně voní. Musím říct, že z něj necítím žádný alkohol, což je oproti fixátoru od NYXu příjemná změna. Sprej má praktický rozprašovač, který stříká spíš mlhu než kapičky, což je taky velkým plusem! Spreje stačí jediná vrstva, rychle zasychá a nezanechává pleť lepkavou. Zkoušela jsem ho oběma způsoby a vyhovuje mi jak použití pod makeup tak jako fixace makeupu. Tohle se Rimmelu fakt povedlo, sprej seženete za 199 Kč a je ho 100 ml. Jen pozor, dá se dostat pouze v ČR, Slovenky mají smůlu :(

Dvoufázová rtěnka Provocalips

Tento typ rtěnky určitě znáte od Dermacolu, ale v sortimentu ji má i Rimmel. V prvním kroku se na rty nanese intenzivní barva, nechá se chvilku zaschnout a ve druhém kroku se přetře lesklou průhlednou vrstvou pro zafixování barvy, hydrataci a lesk rtů. Rtěnka slibuje 16hod výdrž, odolnou neslíbatelnou barvu a nevysušující složení. Ke mně se dostal růžový odstín 310 Little Minx, v nabídce jsou ještě další 4 odstíny. Na Provocalips jsem se hodně těšila a nezklamala mě! Nanáší se jednoduše, je hodně intenzivně pigmentovaná, na rtech rychle zasychá.
Po přetření průhlednou vrstvou jsou moje rty hebké, lesklé a hydratované. Trochu mi vadí, že se část barvy přenese na aplikátor s průhlednou vrstvou, ale tak rtěnku používám jenom já a je to stejná barva, tak se to s ničím nemíchá. 16hod výdrž vám nepotvrdím, ale těch 8hod minimálně rtěnka zvládne. Přežije pití, jídlo i nějaké ty polibky. V průběhu dne ji ještě většinou dvakrát znovu přetřu průhlednou vrstvou, díky tomu rty vážně vůbec nevysušuje. Další můj oblíbenec a ráda vyzkouším i další odstíny! Provocalips se prodávají za 199 Kč.

Super Gel lak na nehty

Tyhle gelové laky jsem vám představovala v této recenzi, tak se kdyžtak proklikněte tam, pokud vás zajímají. Rimmel mi poslal nový odstín 082 Purple splash, což je naprosto nádherná fialkovo-šedá pastelová barva. Na nehtech podle mě vypadá krásně sofistikovaně a hodí se teď na jaro. S výdrží laku jsem taky spokojená, těch 5 dní až týden mi vydrží, i když ty Super Gel slibují ještě delší výdrž. Jsou trochu dražší, doporučená cena je 169 Kč, ale často na ně bývají akce, tak si na nějakou počkejte a pak si minimálně tento odstín kupte.

60seconds laky na nehty

Rimmelovská klasika a za mě jedny z nejlepších drogerkových laků - ať už výběrem odstínů, širokým štětečkem nebo dlouhou výdrží. V rámci kolekce od Rita Ora, kterou jsem vám představovala v minulé Rimmel recenzi (tady), vyšly další odstíny laků. Čtyři odstíny jsou pastelové, tři kovové a jeden "odvážně jasný". Ke mně se dostaly dva pastelové - 804 Naked class a 872 Hint of mint. Ten nude nemám nafocený na nehtech, ale je to taková béžová barva, popsala bych ji jako barvu frappéčka nebo ledové kávy. Ta mentolová je hodně jemná, na první pohled se zdá jako čistě bílá, mentolovou je to jenom šmrnclé. Tento odstín o trochu hůř kryje, na nehtech mám dvě vrstvy a sneslo by to ještě jednu tenčí pro plnou kryvost. Oba odstíny se mi ale hodně zamlouvají, opět se dobře lakují, nepruhovatí, nebublinkují, rychle schnou a dlouho vydrží. Za 59 Kč to je sázka na jistotu :)
Dnes to bylo docela vyčerpávající, každopádně doufám, že se vám recenze líbily a našli jste si mezi nimi produkt, který vás zaujal. Ten fialkový lak jste mi hodně chválili na Instagramu a vůbec se tomu nedivím, to je asi top z dnešního článku :) Dejte mi vědět v komentářích, jestli už jste něco zkoušeli, těším se na to. Mějte se krásně!

5 komentářů

  1. Ahojky Aničko :)
    Na tento článek jsem se těšila, novinky od Rimmelu vypadají skvěle! Na make-up Wake me up mám hezké vzpomínky, protože to byl můj první make-up ve skle a vím, že jsem ho používala ráda, i když si myslím, že na mě byl tmavý :D Každopádně je super, že přišli s novými odstíny a ten korektor! Pamatuji si, když jsem ho obdivovala v nějakém videu u Zoelly a konečně se dostal k nám :) Nejvíc mě zaujal fixační sprej, který bych ráda vyzkoušela :)

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Aničko, na Wake me up jsem dost zvědavá, určitě si pro něj do drogerky zajdu. A jinak přeju, aby ti problémy s pletí brzo odezněly ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten makeup chci zkusit, konečně existuje nějaký nositelný odstín, ty původní byly moc tmavé :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Makeup se mi hodně líbí :) Rtěnka má perfektní odstín! Laky na nehty se mi také líbí :) Já si myslím, že se novinky povedly.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)