21/5/2017

Ahoj! Tak, jak se mi dařilo psát pravidelně články na konci dubna a začátkem května, tak teď je to teda pěkná hrůza. Většině studentům teprve začalo zkouškové, já už mám sice za sebou 5 zkoušek, několik odevzdaných seminárek, odprezentovaných prezentací a dalších splněných úkolů, ale stejně se nezastavím až minimálně do půlky června. Tohle zkouškové je pro mě ještě šílenější než to zimní, a to je co říct! Ale nebudu si stěžovat, random je vždycky spíš o těch příjemných momentech za uplynulý měsíc, a zrovna dnes se mi hodí o nich psát, když už si dělám pauzu od učení :) 
Jak jsem psala v oblíbencích za duben o objednávce z Rohlíku, koupili jsme si tam i nanuky Haagen-Dazs, jeden se slaným karamelem a druhý s karamelem a vanilkou. Asi vám nemusím říkat, jak výborný to bylo O:-) / Na Velikonoce jsem pekla chřestový quiche podle Kačky ze Smoothcooking a doma se to opět setkalo s úspěchem. Na to, jak jsem chřest nikdy moc nemusela, teď ho beru jako lahůdku!
Káva od Rebelbeanu v Piknik boxu vždycky stojí za to. / Momentka ze stavebních a interiérových veletrhů na Výstavišti, zaujala mě jak ta skříňka, tak hlavně ten psací stroj. Roztomilý, že jo?
Luční kvítí já ráda! Tohle je z procházky v přírodním parku Baba. / Nové sluneční brýle z Wayfareru, které si fakt užívám. Zrcadlová skla jsou toto léto fakt trendem, tak jsem taky podlehla :)
Na narozeniny jsem dostala nádhernou kytici z Rosebudu a pozvání na večeři do Burger Innu. Bylo to samozřejmě skvělý, děkuju, Tomi :*
S rodičema jsme narozky taky oslavili, v novém kroměřížském podniku Café Kubes a já v nových šatičkách z Reservedu, kterými jsem si udělala radost. Určitě tu brzy budou v nějakém outfitu :) / A tady můj narozeninový dortík, takový wannabe red velvet cake.
Vždycky, když jsem u rodičů v Kroměříži, ráda se projedu na kole po jedné z cyklostezek, co tam máme. První jarní projížďka vedla do Záhlinic okolo rybníků a ohrady s ovečkama, kterým ze srandy říkám přírodní sekačky na trávu :)
I když jste mi ve velké míře psali, jak mi sluší delší vlasy a ať se rozhodně nenechám ostříhat, já mám jakožto býk stejně svoji hlavu. Pod vlasy už mi začínalo být horko, měla jsem těžkou hlavu, takže jsem se objednala do Kabinetu holičů a nechala si vlasy zkrátit na mikádo pod bradu. A taky hodně prostříhat, abych vlasům odlehčila. Tak jsem teď zas konečně spokojená :) Jak se vám to líbí? Vypadám mladší, co? V Lidlu po mě vždycky chtějí občanku, i když si kupuju ovocný pivo, bože :D / Aktuální dění v Brně se točí hodně okolo tohoto růžového tanku, který je součástí výstavy Kmeny 90. Včera jsme tam v rámci Muzejní noci byli a rozhodně doporučuju! Pro ty, kdo v devadesátkách vyrůstali, je to nutnost.
A ještě zapomenutý cupcake z narozenin, který jsem dostala od spolubydlící. Uvnitř v muffinu bylo želé a nahoře na toppingu pusinka - v Cupcakekárně fakt umí cokoliv. / Blogerský dýchánek s Kačkou a Marťou v kavárně Post, opět příjemný zážitek.

Jak se vám měsíční shrnutí mého života líbilo tentokrát? Přijde mi, že tu nebylo zas tolik jídla jako obvykle, tak jsem vám snad neudělala velké chutě :D Napište mi do komentářů, jak se máte vy, jak vám jdou zkoušky nebo jak se vám daří v práci. Už se těším, až si to přečtu! Mějte fajn start do nového týdne.

11 komentářů

  1. Jéé tu holčinu, co dělá ty cupcaky znám :). Je to nejlepší kamarádka mojí kamarádky. Musím je taky vyzkoušet. Jinak vše nej a brýle jsou super!BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páčia okuliarky :) a tá kytica krásna ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Opět není co dodat skvělé fotky! :) Dostala jsi krásnou kytku.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké fotky i povídání :-) Máš toho opravdu hodně, ale jsi šikovná,zbytek určo dáš :-) A pak zasloužený odpočinek ve Švýcarsku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani, tvoje random fotky nikdy nezklamou. Vidím, že Tom tě má opravdu přečtenou ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý optimistický článe během mojí pauzy před učením :) A inspirovala jsi mě time quichem, mám doma chřest a teď možná už.vím, jak s ním naložím! L.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě docela lákají dobroty s chřestem, ale bohužel ho neumím připravit. No a než se k němu rozhoupu, je po sezoně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé fotky :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělýý článek :) mám ráda tvoje randomy. A hooodně opožděně přeji hodně štěstí k narozkám. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Bože! Tak ten růžovej tank je naprosto boží! :D A ten cupcake?! Bože! Brečíím! To je něco tak nádhernýho a navíc to musí bejt naprosto lahodný! <3 Ty vlasy ti moc sluší! Opravdu vypadáš mlaďounce! :D <3
    Krásné fotky! <3 :*
    S láskou
    ♥ JORIES ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)