Toaletní stolky | inspirace z favi.cz

Zdravím vás, doufám, že jste si užili velikonoční svátky a odpočinuli jste si! Dnes se společně podíváme na trochu jiný článek zaměřený na beauty sféru, a to na wishlist nebo inspiraci ohledně toaletních stolků. Před časem mě oslovil portál favi.cz, což je vyhledávač nábytku a dekorací. Zaměřují se na všechen možný nábytek a dekorace do domu nebo bytu. Přijde mi super, že pokud hledáte nějaký konkrétní kus nábytku, nemusíte ho hledat jednotlivě na různých e-shopech s nábytkem, stačí ho hledat na favi.cz a přes tento portál se prokliknout přímo do obchodu.

Já jsem se v tomto inspiračním článku zaměřila na toaletky nebo chcete-li, toaletní stolky. Asi každá žena sní o tom, že takový kosmetický stolek bude vlastnit a každé ráno nebo i večer se před ním zkrášlovat. Já nejsem výjimkou - u rodičů mám akorát koutek se zrcadlem a poličkou na nejpoužívanější kosmetické věci, na našem studentském bytě na nic takového vůbec není prostor, takže se ráno líčím v koupelně ve stoje. Jednou bych chtěla opravdu stolek se židličkou, velkým zrcadlem a nejlépe i komodou se šuplíky, kde budu mít veškerou svou kosmetiku. A jak si takový toaletní stolek představuju?
Co se týče barev, určitě bych volila něco neutrálního - tzn. bílá, černá nebo dřevo. Bílá vypadá v interiéru podle mě úplně nejlíp, ale zase je horší na údržbu. Na černé jde taky hodně vidět prach, ale to si člověk nevybere :) Vezmu to zleva - první stolek splňuje mou představu stoprocentně, komoda s tolika šuplíky by mi snad stačila. A nad zrcadlem je rovnou i světlo, paráda. Druhý stolek je zástupcem vintage stylu, který se mi na takovém kusu nábytku hodně líbí, zase tam ale není zrovna moc úložného prostoru. Třetí stolek má obrovské zrcadlo, velký úložný šuplík a dala by se k němu dokoupit rozhodně nějaká komoda. Líbí se mi na něm ty zdobené "nohy" stolku a židličky.
Tady mám oba krajní stolky opět ve vintage stylu - oba bílé, oba s rozkošnou židličkou s polstrováním, přičemž ten vpravo má více šuplíčků. Prostřední stolek mě zaujal svým zdobením okolo zrcadla a opět v nohách stolku a židličky. Možná bych si ho dokázala spíš představit v bílé barvě, takto mi to přijde už moc - černý rám, dřevěný prostředek a bílé polstrování židličky. Ale musíte uznat, že takto v tom čistém interiéru to vypadá hodně dobře, že ano?

Dejte mi vědět, jestli některá z vás máte doma svůj vysněný toaletní stolek, a jak vypadá? Líbí se vám některý z těch, které jsem na favi.cz vybrala? Ty menší tam ani nemají zas tak drahé, dají se sehnat okolo 4000 Kč :) Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně!

6 komentářů

  1. Ja mám presne ten tretí biely vintage štýl, som veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, toaletní stolek jsem taky měla dlouho ve wishlistu, ale neměla jsem ho kam dát. Loni jsme se ale stěhovali do většího a na Vánoce jsem si ho naježila :-) Mám tady tento: http://www.tectake.cz/index.php/kosmeticky-toaletni-stolek-stolicka-a-zrcadlo?gclid=CLOGh_qNhNACFWsq0wodUBQPyg

    Ivet

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně ten poslední je i můj vysněný. Všechny toaletní stolky vypadají hezky a kdybych ho měla kam dát, tak už mám jeden doma. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám v plánu za par let si nějaký domu pořídit ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíc líbí ten celkem obyčejný.:) Líbil by se mi takový stolek, ale dost pochybuji, že někdy ho mít budu :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsou úžasné, vybrala jsi opravdu dokonale kousky. A přesně jak píšeš to mám také, v našem nynějším málem bytečku není vůbec prostor pro toaletní stolek a přitom mě by udělal takovou radost, takhle se líčím buďto také v koupelně, protože je tam nejlepší světlo, nebo využívám svůj noční stolek, mám takový a kosmetiku v něm mám uloženou. Ale byla by to opravdu paráda mít svůj vlastní kosmetický koutek jako královna.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)