New in #71

Zdravím vás, dlouho jsem vám neukázala, jaké novinky mi přibyly do šatníku, botníku či kosmetické skříňky, a tak je načase opět sepsat new in článek! Novinky od Rimmelu, které vidíte na první a druhé fotce, jsou opravdu početné - mám co testovat. Ale nebojte, ani vy nepřijdete zkrátka, celkem 5 porduktů vám opět věnuji do giveaway, tak si můžete tipnout, které to budou :) Zatím jsem stihla vyzkoušet akorát tekutou rtěnku Provocalips, ta mě lákala úplně nejvíc. Testovala jsem ji jen na večer, kdy mi vydržela v naprosto perfektním stavu, takže věřím, že dá i těch 16 hodin. No a nehty jsem si zatím stihla nalakovat pouze tím světle fialkovým Super Gel lakem, je to překrásná jarní barva :) Ke konci dubna nebo začátkem května se těšte na souhrnnou recenzi.

V drogerii jsem si ještě dokoupila vlhčené ubrousky, ty já používám na otírání swatchů, takže je mi celkem jedno, jak ubrousky odličují, jdu spíš po ceně :) Doplnila jsem i zásobu mých miláčků Rexona Maximum Protection, když byly v Tetě za polovinu, a poprvé budu zkoušet i pánskou verzi. Jsem na ni zvědavá, jestli je ještě účinnější než ta dámská provedení! V únoru v Praze jsem si koupila další šampuk z Lushe, tentokrát jsem zvolila Montalbano s citrusy, zatím jsem po pár použitích nadšená. Sice tahle sranda stojí 265 Kč, ale vydrží mi klidně 2 roky, protože ho střídám s jinými šampony. Zapojila jsem se do velkého testování s Lirene a přišel mi krém na suchou pleť. Teď probíhá testování micelární řady, tak se zkuste zapojit TADY :)
Od mých drahých (teď již bývalých) kolegů jsem dostala kromě krásné kytice (fotka na Insta) i poukázku do Douglasu. Vidím to na menší nálet na NYX, snad to nebude zase vyprodané jako obvykle. Pokud to někdo čtete, tak ještě jednou děkuju :* A poslední věcí na fotce je náramek s mramorovaným korálkem, který jsem si koupila od Káti (blog) na našem bazárku. Náramky vyrábí, tak k ní mrkněte a klidně ji kontaktujte. Stál mě 50 Kč a miluju ho, konečně mi nějaký náramek nesjíždí z mé extra hubené ruky!
V sekáči Genesis se mi podařilo ulovit dvě super košile - jednu od no name značky, která je černá, lehce průhledná a má na sobě bílé puntíky. A druhou takovou formálnější, proužkovanou, šedo-bílou s menším výstřihem z Camaieu. Každá mě stála 29 Kč, neber to!
S košilemi jsem se rozjela, v jiném sekáči jsem ulovila tuto bílou s krátkým rukávem a jemným modrým vzorem (dejme tomu, že to jsou pírka) za 80 Kč, původně je z H&M. No a nové balerínky už jsem potřebovala jako sůl! Ty staré jsem měla druhým rokem a už dosloužily. Opět jsem vybrala v Deichmannu, tam mi přijde, že mají nejširší výběr a baleríny mi tam nepadají z nohy, nejsou tak široké. Využila jsem taky poprvé jejich službu, kdy si na prodejně objednáte boty ve své velikosti (pokud v obchodě nejsou), zaplatíte je a zdarma vám je doručí domů. Kdyby náhodou neseděly, tak je zase můžete pěkně vrátit na prodejnu zpátky. Super věc, no ne? Stály 349 Kč a počítám, že mi zase aspoň ty dvě sezóny vydrží :)

Nákupů a novinek není zas tolik, já si toho popravdě už ani moc nekupuju, oblečení mám dost, kosmetiky ještě víc, a tak v úvahu připadají jen boty - ještě bych na jaro chtěla nějaké pěkné oxfordky, ale nechce se mi za ně dávat víc než 500 Kč, máte nějaký tip? A jak se vám líbí věci, co jsem vám v tomto článku ukázala? Těším se moc na vaše komentáře!

15 komentářů

  1. tie laky vyzerajú super, teším sa na recenziu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Na souhrnou recenzi se velice těším. :) Ty košile za 29 Kč, no tak ty bych brala tež :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super věcičky a takové kolegy bych chtěla taky! Bohužel, zrovna na kolektiv štěstí nemám! A jak to, že v ČSOB končíš? :-O myslela jsem, že jsi spokojená ;)
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to úplně nechci rozebírat, ale nějak se nakupilo víc důvodů, proč jsem se rozhodla skončit a posunout se zas trošku dál :) Tak snad i v nové práci bude fajn kolektiv!

      Vymazat
  4. Ty laky od Rimmel jsou něco pro mě, vypadají skvěle! :) A děkuji za zmínku o náramku, to jsem vůbec nečekala a jsem moc ráda, že ti vyhovuje! :))
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Wake me up makeup vypadá na fotce hezky světle, tak se musím jít podívat, jestli je vážně tak světlý, ráda bych ho zkusila :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně fixační sprej v drogerce, snad nezklame :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  7. O Wake me up jsem toho už hodně slyšela. Jsem zvědavá na recenzi :) Ani, držím palce, aby se ti povedlo najít něco fajn, kde budeš spokojená!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Fixační sprej mě zaujal už na fb :-) a makeup se mi také líbí.. božínku chudák peněženka.. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Páčia sa mi laky a ten lesk, teším sa na recenzie :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  10. tie laky sú famózne :) obyčajne sa mi také odtiene veľmi nepáčili, ale poslednou dobou sa na ne namotávam :)

    Sabi z Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  11. Ty košile jsou nádherné :-). Já osobně nikdy "košilová" nebyla, ale poslední dobou jim začínám přicházet na chuť.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek! Já jsem zase slyšela, že ta rtěnka od Rimmelu není nic moc. :/ Já mám zálusk na ty 16ti hodinovky od Dermacolu. A ty košile?! Super úlovek! :D <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Wake me up makeup je skvělý, ta rtěnka mě také láká :-D a do Genezis občas zajdu, když jsem v Brně, když člověk hledá, najde opravdu poklady, třeba jako jsou ty tvoje.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Rimmel mám moc ráda, sice z novinek nic nemám ale mám starší verzi toho bbčka, zrovna ho mám na pleti :-)
    Co se týká pánské Rexony, tak já mám zkušenost, že pánské antiperspiranty zabírají daleko lépe ale já jsem se dala na přírodní, takže tomuhle se vyhýbám.
    Oblečení ze sekáče je nádherné, u nás moc pěkné kousky nemají, spíš ve větších městech. Náramek s mramorovým korálkem je také moc pěkný, obdivuji lidi, kteří se zabývají výrobou bižuterie.
    Nic proti ničemu ale oxfordky mi připadají hrozně asexuální ale to je jen můj vkus, každému se líbí něco jiného.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)