Manufaktura olejová odličovací emulze

Ahoj, dnes mě nějak nenapadá, jak hezky začít tento článek, tak přejdeme rovnou na recenzi. Už delší dobu používám olejový odličovač od Manufaktury, který je určený na citlivou pleť. Oficiálně se to jmenuje emulze, ale je to klasický dvoufázový odličovač s olejovou složkou, takže se protřepe a pak se nalije na tamponek.
Oficiální popis: Jemný dvoufázový odličovač pleti i očí s funkcí lehkého čisticího oleje a tonika zároveň si rychle zamilujete. Po protřepání se v produktu spojí obě části - odličovací olej s přírodními emolienty a vodní fáze s aktivními látkami - zklidňujícím panthenolem, hydratační kyselinou mléčnou a regeneračním výtažkem z mořských řas. Pouhými několika tahy tak rychle a pohodlně z pleti vyčistíte voděodolný make-up a řasenku, pot, prach a další nečistoty a zanecháte pleť dokonale čistou, jemnou a pečlivě hydratovanou. Bez parfemace, vhodný pro všechny typy pleti, obzvlášť pro suchou a citlivou.
Odličovací emulze není parfemovaná, na obličeji je příjemná a nijak mě neštípe v očích. Odličuji si s ní právě oční makeup, tedy v mém případě nejčastěji pouze řasenku. Tamponek přiložím na oko, nechám ho tam chvilku a pak několika tahy řasenku stáhnu. Odličovač ji hezky rozpustí, řasenka se nikam nerozmaže a oční okolí zůstane díky olejové složce emulze hydratované. Zkonstatovala jsem, že emulze od Manufaktury slušně šlape na paty mému nejoblíbenějšímu dvoufázáku od Ziaji!
Jediné, co mi na této emulzi vadí, je to její víčko, které je otevírací, ne šroubovací jako v případě dvoufázáku od Ziaji. A bohužel už se mi stalo, že jeden ze dvou spojů, které víčko drží, se rozbil (to vidíte i na fotce). A tím, že ta dávkovací dírka je do stran malinko rozšířená, mám to víčko vždycky celé zapatlané. Člověk by si řekl, že to jsou úplně malé věci, ale přeci jen dokážou používání produktu trochu znepříjemnit. Nicméně celkově hodnotím odličovač fakt hodně dobře. Seženete ho konkrétně TADY za cenu 179 Kč, odličovače je v balení 160 ml. Ani se nespotřebovává zas tak rychle jako ten od Ziaji, který má 120 ml - jen tak pro srovnání :)

Děkuji zastoupení Manufaktury za poskytnutí produktu k recenzi! Zkoušeli jste tuto odličovací emulzi? Jaké jiné dvoufázové odličovače jsou dle vašich zkušeností hodně dobré? Těším se na vaše komentáře :)

P.S.: Pro ty, kdo mě nesledují na FB, mám velkou novinku - podařilo se mi vyhrát výzvu o cestu do Švýcarska! Moc děkuji všem, co jste mi drželi palce, vyplatilo se to a mně se tak splní další sen :)

7 komentářů

  1. Vypadá fakt dobře, vím, že o něm mamka básní a chtěla by ho vyzkoušet :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento produkt je pro mě novinka! Nějaký odličovač bych potřebovala, určitě po něm mrknu :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tento produkt vidím poprvé a musím říct, že vypadá opravdu skvěle. Odličovač momentálně používám od Cien a ten je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  4. Manufakturu mám hodně ráda, tento odličovák jsem však nezkoušela, jinak fakt dobrý dvoufázák má Mixa , ale hrozně rychle ubývá , stojí okolo 100Kč :-)

    OdpovědětVymazat
  5. hoci odličovače na olejovej báze nie sú moje obľúbené, vyzerá dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. od Manufaktury už jsem pár výrobků měla a byla jsem vždycky spokojená :) tenhle odličovat vypadá docela dobře, ale asi by mě rozčilovalo to otvírání, protože pořád převážím kosmetiku tam a zase zpátky, takže by to bylo trochu nepraktické :/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc na dvoufázvé odličovače nejsem, zatím jsem neměla moc dobré zkušenosti, ale klidně bych zkusila od Manufaktury. Gratuluji k výhře ve výzvě.;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)