Black & white with smile

Ahoj, všechny vás zdravím v měsíci dubnu, doufám, že jste si užili nádherný slunečný víkend. My jsme s Tomem vyrazili opět do obory Holedná, podívat se na selátka, která už tam pobíhají a je jich opravdu hodně! Při té příležitosti jsme s sebou vzali domácí ledový čaj a připravili si sendviče, takže jsme si udělali takový malý piknik na trávě. Počasí nám už přálo i minulé úterý, kdy jsme s ostatními blogerkami pořádaly další bazárek. Oblékla jsem si následující outfit a podotýkám, že v křiváku už mi bylo horko, ale líbí se mi ta kombinace různých délek :)

Fotily jsme s Káťou v okolí sálu B. Bakaly, její outfit už najdete u ní na blogu. Já jsem zvolila černobílou kombinaci - bílé tričko, jehož nošení si poslední dobou velmi užívám, hodí se snad ke všemu. Dále vzorovanou sukni, černé lehčí punčochy, černou vestičku, křivák, boty i batůžek. Doplňky? Úsměv! A sluneční brýle, bez těch nedám od jara až do podzimu ani ránu.
křivák - Pimkie
vestička - spartoo.cz
tričko - Wayfarer
sukně - spartoo.cz
punčochy - Wayfarer
batůžek - Zoot (Dorothy Perkins)
boty - New Yorker
sluneční brýle - maxbryle.cz
Na fotkách si možná můžete všimnout výraznějšího líčení očí - v naprosté většině případů nosím jenom řasenku, maximálně hnědý stín do ohybu oka, ale když už byla příležitost (tzn. bazárek), nalíčila jsem se pořádně :) Jak se vám tento můj outfit celkově líbí? Já doufám, že teď už se tady outfitů bude objevovat více než přes zimu. Těším se na vaše milé komentáře, mějte fajn nový týden!

14 komentářů

  1. veľmi pekný outfit :) tiež sa mi páči kombinácia tých dĺžok a často nosím pod koženú bundu nejaký dlhší sveter :) páči sa mi tvoja sukňa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. ten baťůžek je hrozně roztomilý :)

    JANNIEBEL

    OdpovědětVymazat
  3. Batôžtek je skvelý! a kombinácia bielej a čiernej ti pristane. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to slušelo, Ani :) I Kacky outfit se mi moc líbí :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, Aničko! :) Ta sukně je luxusní, škoda, že už na něco takového nemám nohy :-O :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit, moc Vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Delší vlasy Ti sluší :) a celkově se mi líbí, jak ses oblékla

    OdpovědětVymazat
  8. Do ty obory musím také někdy:-). Outfit se mi moc líbí, sluší ti to a ta kombinace dlouhé vesty a krátkého křiváku je super.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Anička kočička :-)! fakt ti to moc sekne. Jinak a Holednou se také chystám už neskutečně dlouho, ale vždy jak na potvoru neklapne počasí.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit! Moc se mi líbí ta vestička! <3

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tak styl Black and White je podle mě nestárnoucí klasika. Sluší prostě každému. Moc hezké věci mají tady . Dost si kupuji jak černé, tak bílé oblečení. Jsou to moje nejoblíbenější barvy. Navíc tyto neutrál barvy jdou ke každému barevnému oblečení.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)