Plesová inspirace | POSHme, Wayfarer

Vím, že s tímto článkem přicházím poněkud pozdě - v době, kdy už plesová sezóna pomalu končí. Ale my jdeme s Tomem letos jen na jeden ples a ten se koná až 15. března. Takže jsem šaty, psaníčko a podobné věci řešila až teď. Třeba se tu najde někdo, koho nějaký ten ples ještě čeká a tento článek ocení. Článek vznikl ve spolupráci s POSHme a Wayfarer - z POSHme mám pujčené šaty a zlaté psaníčko, které vidíte na první fotce. (Jen aby nedošlo k mystifikaci, šaty normálně půjčit nejdou, ale když si tam nějaké kupujete, můžete si je i různě nechat prodloužit, zkrátit, apod.)
Šaty jsou naprosto překrásné, zlaté, vyšívané bílou nití, na boku mají průstřihy vyplněné průhlednou síťovinou a poseté drobnými kamínky. Jsou hodně na tělo, mají rozparek od půli stehna až dolů na zem a směrem dolů se mírně rozšiřují. Určitě mě v nich uvidíte na fotce přímo z plesu, ale jsem z nich fakt nadšená a děkuju POSHgirl Viki za pomoc s výběrem! Šaty najdete konkrétně TADY, psaníčko TU a celkově mrkněte na eshop POSHme nebo si rovnou zajděte do jejich showroomu v Brně na Královopolské, je vážně z čeho vybírat a holky jsou neuvěřitelně milé :) Já už bych si asi jinde šaty nevybrala. Lodičky jsou od Vietnamců, parfém L'Occitane z vánoční limitky (recenze) a lak od Avonu (recenze).
Co se týče psaníčka, zaujalo mě TOHLE na eshopu Wayfareru a musím říct, že jsem si vybrala vážně skvěle. Psaníčko je poměrně velké, takže se do něj vejde i větší peněženka a všechny nezbytnosti, které my ženy na plese potřebujeme mít s sebou :) Je černé, má zlaté detaily a třpytí se. Univerzální kousek, který můžete vzít jak k černým šatům, tak i k jinak barevným. Dá se nosit jen tak v ruce nebo na tenkém popruhu přes rameno. Šaty na fotce jsou z Lindexu, měla jsem je na své bakalářské promoci a miluju tu jejich krajku. Lodičky jsou z Deichmanna, parfém je od Avonu (recenze), laky Astor (recenze) a Skinfood (recenze).

V komentářích mi prozraďte, jestli jste byly tuto sézonu na nějakém plese a jestli jste měly krátké nebo dlouhé šaty. Já budu mít dlouhé poprvé, když nepočítám závěrečnou v tanečních, tak snad to dopadne dobře a budu hvězdou večera chichi :) A jak se vám líbí ty šaty z POSHme a obě psaníčka?

11 komentářů

  1. Já zírám na ty šaty a psaníčko od POSHme, vypadají DO-KO-NA-LE!!! Nutně je potřebuji vidět celý! :D Jinak já na plese nikdy nebyla a moc se na něm ani neumím představit, ale možná jednou, nikdy neříkej nikdy.. :D :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny výber šiat, vybrala by som si asi tie prvé. Ja som teda na plese nebola už 3 roky, no snád tá buduca pleová sezona už vyjde :) Volim vždy dlhé šaty.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Ani, ty šaty jsou naprosto BOŽÍ! Už se hrozně těším, až je uvidím přímo na Tobě! Ale věřím, že budeš strašná kóča! :) Já vyrážím na ples příští týden, už se nemůžu dočkat :) Ale jeden do roka mi bohatě stačí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný šaty <3 ber je na COO do stanu ;) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě jednoznačně Poshme :-) Perfektní!

    OdpovědětVymazat
  6. Na plese jsme ještě nebyli, ale chystáme se taky minimálně na jeden. Šaty si asi budu brát krátké a z tvého článku se mi nejvíc líbí tak kabelka ta je fakt krásná :).
    Beauty by K. + soutěž ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ty první šaty vypadají naprosto skvěle!!! :) Na plese jsme bohužel nebyli, ale snad další roky nějaký stihneme :))
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám dlouhé šaty z Ever Pretty a výborně se nosí. Já si je teda kupovala přímo z UK, ještě než je začali nabízet v Posh Me, a pak jsem si je nechávala upravit u švadlenky. Ty zlaté jsou nádherné, budou ti moc slušet. Užijte si ples!

    OdpovědětVymazat
  9. Já šaty dlouhé celkově moc neunosím, ale mám je ráda a hlavně se mi líbí. Možná proto mi ve skříni leží dvoje dlouhé a přemýšlím o dalších:-D. Ale na plesy moc nechodím, takže asi budou ležet dál...
    Ty šaty z Poshme jsou nádherné a těším se až je uvidím na tobě, takhle z nich fakt moc nejde vidět.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Ty první šaty jsou moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  11. To první psaníčko je nádherné! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)