Manufaktura sedmikrásková řada

Manufaktura v březnu přišla s novou limitovanou edicí Sedmikráska, která obsahuje dva produkty z kosmetického soudku a dva "jedlé" produkty. Možná si někteří z vás pamatují, že mým vůbec prvním vyzkoušeným produktem z Manufaktury byl sedmikráskový pleťový elixír (recenze), který mám moc ráda doteď a rozhodně nejsem sama - stal se oblíbencem spousty žen a často je vyprodaný. Do extra pečující sedmikráskové řady patří ještě pleťový fluid, anti-ageing sérum a peelingová maska, touto jarně-letní limitkou Manufaktura navázala na její úspěch. V řadě najdete sprchový gel a šampon 2v1, pečující krém na ruce, domácí bylinný sirup a sypaný čaj. O sirupu a čaji se v tomto článku zmiňovat nebudu, chystám zvláštní článek, kde vám ukážu, jaké lahodné nápoje si můžete připravit z těchto dobrot :)

Sprchový gel a šampon 2v1 se sedmikráskou

Oficiální popis: Dopřejte pokožce a vlasům kvalitní jemnou péči založenou na příznivých účincích něžných sedmikráskových květů a dalších cenných přírodních ingrediencí. Sedmikráskový výtažek, bohatý na minerální látky, ovocné kyseliny a přírodní rostlinné antioxidanty spolu s mandlovým olejem, ovesným beta-glukanem, obilnými klíčky, glycerinem a panthenolem šetrně umyjí, zklidní a zvláční pokožku a vlasům dodají čistotu, hydrataci, pružnost, lesk a ochranu. Jemná bezalergenní vůně zahalí vlasy i pokožku do podmanivé něžné vůně. Jedinečné složení 2 v 1 je ideální na cesty.

Sprchový gel moc hezky voní - je to opravdu kombinace sedmikrásek a mandlového oleje, taková jemná pečující vůně, ideální teď na začínající jaro. Gel je hodně jemný, ale zase ne příliš řídký, potřebuju ho relativně málo k umytí celého těla. Pokožku zanechává hydratovanou, vůně ale nevydrží na pokožce dlouho. Co se týče jeho využití jako šamponu na vlasy, já jsem k těmto 2v1 produktům skeptická. I když to ušetří místo i čas na cestách, podle mě tyto produkty nikdy neplní pořádně ani jednu z funkcí. Zkusila jsem si s tímto gelem aspoň jednou umýt vlasy a musím říct, že to není nic hrozného. Pění hezky, vlasy umyje tak jako jiné šampony, které používám. A vydržely mi umyté klasicky 2-3 dny jako vždy. Takže můj verdikt - tohle kombo není na cesty vůbec špatné! Za 215 ml produktu zaplatíte 139 Kč. Seženete TADY nebo v kamenných obchodech Manufaktura.

Krém na ruce se sedmikráskou

Oficiální popis: Jedinečné složení tohoto krému využívá zjemňující a hydratační sedmikráskový výtažek, výživné a regenerační rostlinné oleje z makadamiových a bambuckých oříšků, zvláčňující rostlinný glycerin a zklidňující ovesný beta-glukan, panthenol, allantoin a vitamín E. Díky lehké konzistenci se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Mějte sedmikráskový krém vždy po ruce ve Vaší kabelce a jemně vmasírujte do pokožky pokaždé při pocitu suchých rukou.

Já mám krémy na ruce od Manufaktury hodně ráda, takže ani tento není výjimkou. Stačí ho málo, nádherně se roztírá, ihned se vstřebává a na pokožce nezanechává žádný mastný film, ale zároveň ruce krásně hydratuje. Plus příjemně voní, stejně tak jako sprchový gel / šampon. Nádherný obal krému už ani nezmiňuji :) Jestli něco od Manufaktury, tak nějaký krém na ruce rozhodně musíte vyzkoušet! Za 100 ml krému zaplatíte 149 Kč. Seženete TADY nebo v kamenných obchodech Manufaktura.

Všimli jste si už této limitky v Manufaktuře? Stihli jste už i něco vyzkoušet? Já jsem ze sedmikrásek nadšená a těším se na vaše milé komentáře :)
P.S.: Děkuji zastoupení Manufaktury za poskytnutí produktů k recenzi.

5 komentářů

  1. Nevím zda by tohle byla přesně vůně pro mě, ale klidně krém na ruce bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych určitě zkusila ten sirup a čaj. Sypané čaje miluju. :) A ten krém na ruce jsem měla od Manufaktury podobný, ne sedmikrásku, ale byl celkem fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  3. od tejto značky som ešte nič nevyskúšala :) ale produkty vyzerajú lákavo :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám hodně suché ruce, takže mám problém sehnat nějaký krém, který by mi vyhovoval :/ díky za tip, půjdu Manufakturu omrknout! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)