Jarní wishlist & inspirace

zdroj: modrá košile Esprit, bílá košile Esprit, modrý top Esprit
Ahoj, zítra je první jarní den, a i když se to počasí pořád ne a ne ustálit na příjemných teplotách, já už přemýšlím, jaké kousky chci nosit na jaře a čím obohatím svůj šatník. Proto jsem dnes sestavila takový napůl wishlist a napůl inspirativní kolážový článek, kde vám představím vybrané kousky z různých eshopů, které mne zaujaly.

Co se týče topů, ráda bych si přikoupila nějaké světlé košile, třeba právě takovou bleděmodrou s proužky nebo bílou se čtvercovým vzorem. Poslední dobou hodně letí všemožné nášivky, ať už na bundách, džínech nebo košilích. Mě tento trend tolik za srdce nevzal, ale líbí se mi menší nášivky s květinovým vzorem na jednoduchém topu nebo košili. Tyto tři kousky z Espritu mě oslovily fakt hodně. 
zdroj: béžový kardigan Esprit, bomber Esprit, korálový kardigan Esprit
Pořád mě baví taky dlouhé kardigany, které ráda nosím pod křivákem, outfitu to dodá super šmrnc, když v něm figuruje více délek jednotlivých kusů oblečení. Dalším velkým trendem jsou bombery a podobné lehké bundičky - opět mě to nechává docela chladnou, zvlášť nějaké šíleně vzorované bundy nebo takové s X různými nášivkami. Ale takto univerzální černý bomber by se mi docela zamlouval, o tom žádná!
zdroj: šortky Esprit, oxfordky Esprit, kabátek Bershka
Na to, jak nemám ráda růžovou barvu, baby pink se mi začíná docela líbit. Dokázala bych si představit nějaký lehčí kabátek na jaro v této barvě nebo delší capri šortky. Úplně krátké kraťásky nevyhledávám, se svými stehny si to nemůžu a ani nechci dovolit, a tak jsou capri šortky super volbou. No a jelikož se mi vloni rozpadly oxfordky, je třeba si pořídit nové. Buď sáhnu po černé klasice nebo bych zvolila nějaké v nude / baby pink barvě.
zdroj: balerínky Esprit, batoh Bershka, chokery Pull&Bear
Co se týče doplňků, už z jednoho z mých posledních outfitů víte, že mám podobný černý batůžek a hodně ráda ho nosím. Pokud nepotřebuju tahat do školy notebook, ráda sahám právě po batůžku. Potom se mi nestává, že by mě bolelo rameno z kabelky a batůžek navíc vypadá hodně elegantně. Na jaro si plánuju pořídit i nové balerínky, protože ty staré už jsou v hrozném stavu. Vždy vsázím na černou klasiku s mašličkou :) A můj názor na chokery? Takové ty klasické, co se nosily, když jsem byla dítě, se mi nelíbí. Jakmile to vypadá jako obojek, dávám od tohoto trendu ruce pryč. Ale když nějaký choker vypadá něžně, nebráním se tomu. Ty zavázané na mašličku se mi hodně líbí, nebo pokud je na nich nějaký jemný přívěsek (pírko, srdíčko, apod.), tak si to taky dokážu na sobě představit.

Jak se ke trendům, které jsem zmínila, stavíte vy? A jaké kousky plánujete na jaře nosit? Už se moc těším na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. Ahoj, to je moc hezky zpracovaný článek s tipy, z těch které jsem za poslední dobu četla, je určitě nejlepší! Hezky shrnuješ takové "trendy" nebo jak to říci, ale přidáváš tomu takový střízlivý názor :-) Díky a hezký večer, Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji za komentář, to mě opravdu potěšilo! Nedělám tyhle články často, ale píšu je ráda, tak jsem ráda, že se líbí. Také přeji hezký večer :)

      Vymazat
  2. Baby pink barvičku jsem si také zamilovala a ten kabátek je přímo luxusní! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych si chtěla koupit nějakou světlou košili. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, moc pěkný wishlist a líbí se mi, že jsou to takové kousky, které užiješ s tím, co už máš ;) Jináč oversized košile jsou zkrátka věc k nezaplacení. Kde bych bez nich byla.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Baby pink jsem dřív nemusela, ale v kombinaci s šedou, mint nebo černou jsem si ji zamilovala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super věci:) Jak máš ty chokery, tak podobné mi přišly dneska Zafulu.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)