Dark flower

Outfit, který vidíte na fotkách, jsem zvolila na nedělní procházku spojenou s návštěvou Restaurant Day v Piknik boxu, proto jsou taky fotky focené před stavební fakultou VUT :) Byla ještě docela zima, na zemi ještě zůstaly stopy sněhu, ale já už jsem měla chuť vytáhnout z botníku chelsea boots. Ještě jsem si ponechala zimní kabát, ale outfit už má jarní nádech - zejména díky hodinkám s květinovým potiskem a náušnicím ve tvaru růžiček. Jinak tmavý outfit jsem rozzářila třešňovou rtěnkou od Avonu.
Co se týče hodinek z Wayfareru, nejprve jsem si na eshopu vybrala takové bílé s mramorovaným vzorem na ciferníku, ale u těch se konalo velké zklamání, když mi přišly, protože vůbec nevypadaly tak, jak jsem očekávala. Naštěstí reklamace u Wayfareru fungují na jedničku - napíšete mail, kde vysvětlíte, proč chcete zboží reklamovat a za co jiného ho chcete vyměnit. Nejpozději do 2-3 dnů přijede kurýr, převezme od vás balíček a vymění vám ho za jiný. Vše bezplatně :) Vybrala jsem si tedy hodinky s černým páskem a potiskem květin, které jsou moc hezké. Jen podle mě mají hodně dlouhý pásek na mou tenkou ručku, takže ho musím vždy zohnout a zasunout, aby to vypadalo dobře. Ale jinak se mi líbí moc, co na ně říkáte vy?

kabát - Camaieu
kalhoty - H&M
rolák - secondhand
batůžek - Zoot (Dorothy Perkins)
chelsea boots - Baťa
hodinky - Wayfarer
prstýnky - H&M
náušnice - Pepco
rtěnka - Avon True Colours (Conditioning Cherry)
No a celý outfit jsem doplnila jednoduchým batůžkem ze Zootu, který jsem dostala od Toma k Vánocům. Přesně tento jsem si přála a jsem z něho nadšená. Nosím ho ve dnech, kdy s sebou nemám tolik věcí a chci ulevit ramenu, na kterém jinak tahám kabelky. Nejlepší je právě na tyhle víkendové procházky, food akce, výlety, apod. Už se těším, až si ho vezmu i někam na cesty!

Jak se vám tento můj outfit líbí? Já už se nemůžu dočkat, až se bude dát fotit i bez kabátu nebo aspoň v trenčkotech a křivácích :) Opět se těším na vaše milé komentáře.

10 komentářů

  1. Outfit je krásný a už teď se těším až budeš fotit další outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  2. pekný outfit, páči sa mi batôžtek a kabát :) červený rúž ti krásne rozjasnil outfit
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa už neskutočne teším, keď odložím všetky tie hrubé kabáty a neviem čo všetko a konečne sa oteplí. Outfit je super, si kočka! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ten kabát, takovýhle bych potřebovala v šedé! A hodinky jsou taky moc pěkné, s wayfarerem jsem byla taky spokojená :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit vypadá moc hezky. Ta reklamace byla teda super. Ještě jsem se s takovými službami nesetkala, že by si pro reklamovanou věc přijel kurýr a zadarmo. Hodinky vypadají taky hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý outfit Ani! Na jedničku :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní. A ty červené detaily!! :-) nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Na focení v jarních kabátcích a trenčkotech se těším i já, už mi ty bundy vadí.:) Ouftit se mi líbí, hlavně ty hodinky jsou parádní.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)