17/2/2017


Opět uplynul více než měsíc od posledního článku s random fotkami a opět se mi nastřádalo v mobilu spousta nových. Dnes vám je tedy ukážu a zase prozradím něco málo z mého života hlavně pro ty, co nemají Instagram a nesledují mě tam. Od 20. ledna jsem měla v podstatě prázdniny, tak jsem se snažila užít si ten měsíc naplno. Tento víkend je poslední, než mi začne semestr, který bude velmi náročný. Pokud by se tu články objevovaly nepravidelně, tak víte proč, ale znáte mě a moji organizaci času, budu se snažit to opět všechno zvládat :) A teď už pojďme na dnešní článek!
Selfie time aneb dlouhé vlasy, které se vám dle reakcí líbí. No, bude to dilema, jestli to zase zkrátím, až mi pod tím bude horko! / Bruslení, to je moje. Chtěla jsem to letos zkusit na Priglu a než jsem si dovezla brusle do Brna, tak už bylo po zamrzlém povrchu. Sakra, tak příští rok teda, zatím se spokojím s kluzištěmi.
Když táta slavil kulatiny... byla to dobrá party :)
Business look do práce nebo do školy na zkoušku. / Ale reálně venku vypadám takto, zabalená v čepici a šále. Už ať tyhle doplňky budu moct odložit, jen mi z toho elektrizují vlasy a už mě to fakt nebaví.
Premiéra rostlinného mléka, zkusila jsem vanilkové Alpro a zachutnalo mi to. Na Insta jste mi dost doporučovali i čokoládové a kokosové, tak to zase příště :) / Ochutnávka Selection Vintage kávy v Nespresso butiku, ty skleničky mě fakt baví.
Mráz na okna (a zastávky) kreslí... / Analfabetka se rozhodně objeví v oblíbencích za únor, bavilo mě to ještě víc než Stařík. Přesvědčila jsem i Toma, ať si to přečte, a taky se do toho zažral a baví ho to. Doporučujeme :)
Výlet do Prahy na začátku února hodnotím na výbornou. Skvělá káva v Emě (konečně tam měli volno, už jsem se snažila asi třikrát tuhle kavárnu navštívit), setkání s Baruš, ...
... a zážitek v podobě koncertu The Naked and Famous v Lucerna Music baru. Byli jsme úplně u pódia a bylo to boží! Znáte je? Budu o nich mluvit ještě v oblíbencích. / Již typicky mé cíle a plány na nadcházející rok, nemám problém je sepsat až v únoru a klidně postupně přidávat další. Zatím se mi fakt nedaří ten častější pohyb, ale jinak dobrý :)
Ve 4pokojích už jsem byla třikrát. Sakra, škoda, že ne rovnou čtyřikrát! Ale pokaždé v jinou dobu a pokaždé to stálo za to. Je to dražší záležitost, protože Bar, který neexistuje, ale aspoň jednou to zkuste. Věřím, že to nezůstane jen u té jedné návštěvy :)
V Praze jsem taky doplnila zásobu šampuku, ten první mi vydržel 2 roky (střídala jsem ho s jinými šampony, uslyšíte o tom ve spotřebováno), teď jsem zvolila Montalbano. Normálně bych za šampon tolik peněz nedala, ale šampuky z Lushe jsou fakt osvědčené. / Konečně jsem navštívila naši novou pražírnu v Kroměříži a jsem nadšená. Tomuto projektu fakt fandím, vůně čerstvě pražené kávy ve vzduchu, děláno s láskou. Kde jinde si můžete vybrat, ze kterého druhu kávy chcete udělat espresso? Tady ano, namelou vám přímo před očima vaši "dávku" a pak už jen vychutnáváte u stolečku nebo s sebou - a za víc než lidové ceny. Další místo, kam se zastavte, až pojedete do Kroměříže na výlet :)

Co vás z tohoto článku zaujalo nejvíce? A jak jste se za poslední dobu měli vy? Už se těším na vaše komentáře!

3 komentářů

  1. Super článok:) Ako vidím tú fotku na ľade, pripomenulo mi to, že som sa už strašne dlho nebola korčulovať a už mi to veľmi chýba:/

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tá prvá selfie je nádherná, normálne som ťa nespoznala. A skvelé fotky! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)