W7 In the nude paletka očních stínů

S nude paletkami očních stínů se roztrhl pytel a i já, slečna, která tomu líčení očí zas tolik nedá, mám doma pár převážně nude paletek. Protože když už si líčím oči, tak hodně přirozeně, takže nude odstíny jsou na to jako dělané. Tato paletka In the nude od W7 je úžasná už jen tím, jak na první pohled vypadá. Jasně, nápadně to připomíná Naked paletky od UD, ale tohle já moc neřeším.

Obal a obsah paletky

Jedná se o kovový nebo spíše plechový obal, který má vyražený nápis. Paletka je poměrně velká, určitě byste si ji nevzaly nikam s sebou, na to je dost neskladná. Na druhou stranu, jestli někdy ty stíny dopotřebuju, taková velká plechová krabička se bude rozhodně na něco hodit! Zezadu najdete složení stínů i jednotlivé odstíny, kterých je v paletce celkem 12. Tři z nich jsou matné a zbylých 9 má v sobě shimmer nebo i třpytky. Vevnitř je i oboustranný štěteček, respektive z jedné strany je klasický pěnový aplikátor a z druhé strany malý štěteček, který se dá v případě nouze použít.

Vlastnosti stínů a práce s nimi

Stíny moc hezky voní (jsem jediný blázen, co čichá i k pudrovým produktům, jestli nějak voní?) a jejich konzistence je na omak hodně sametová. Prstem se nenabírají zrovna dvakrát dobře, ale štětcem to jde hezky. Pracuje se s nimi lehce, není potřeba v nich štětcem šmrdlat půl minuty, abyste na víčko něco dostali. S bází pod stíny se chovají skvěle, na víčko hezky přilnou a dobře se na oku blendí. Co se pigmentace týče, tu vidíte na swatcích jednotlivých odstínů - první čtyři nejsvětlejší odstíny jsou pigmentované o dost hůř než zbylých 8 odstínů.
Zleva: Latte (matný), Angel (větší třpytky), Venice, Marylin (matný)
Zleva: Copper Pot, Sun Kissed, Alice (matný), Bad Manners
Zleva: Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista (na to, jak je tmavý, je pigmentovaný asi nejlépe z celé paletky)

Hodně ráda se líčím se třemi matnými odstíny, na večer volím Copper Pot, Bad Manners a do vnějšího koutku rozblendit Fashionistu - super kouřovky. Nedá se říct, že bych z paletky byla nějak extra odvařená a používala ji pořád, ale obsahově i kvalitativně je velmi povedená. Za 239 Kč ji koupíte na eshopu Norma Zlín, kterému tímto děkuji za poskytnutí paletky k recenzi.

Máte nějakou paletku od W7? Nebo nějakou jinou paletku s nude odstíny? Podělte se se mnou v komentářích, už se na ně těším :)

11 komentářů

  1. Takéto nude paletky zbožnujem, bohužiaľ si nejakú dobu nemôžem líčiť oči ale prečo sa nepotešiť takouto paletkou? Ten obal je skvelýýý. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Já líčení očí moc nemám, takže paletky co jsem měla jsem různě porozdávala :). Doma mám jen paletku od Zoevy Cocoa Blend :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  3. Naozaj sa podobá na Naked, ale to je jedno. Je krásna. Má krásne odtiene, ani mi nepridu celkom nude. A nie si blázon, čo sa týka tých voni. Ja voniam všetko a milujem ked vonaju tiene na oči, pudre, rúže...

    OdpovědětVymazat
  4. paletka je veľmi pekná, mám veľmi rada tieto jemné tiene, ktoré sa dajú nosiť každý deň ;)

    OdpovědětVymazat
  5. presne takúto podobnú som si nedávno kúpila ,ale značky L.A. Girl :) mám ju aj na blogu :) takéto nude farby sú najlepšie, a asi najčastejšie využiteľné,takže super :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle jsem měla a byla výborná! :) Takové hnědé odstíny mám ze všeho nejvíc ráda :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkně zpracovaná recenze, tuto paletku jsem měla na naštěstí jsem se jí zbavila, extra prášila, neděla vůbec nic, na oku nevydržela a prostě s originálem nebo jinými paletkami třeba levnějšími se nedá srovnat.
    za mě již ne. E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To mě mrzí, že máš takovou zkušenost :( Možná, že až poznám dražší a kvalitnější paletky, budu mluvit jinak. Paletky od Makeup Revolution jsou podle mě lepší než tato, ale i tuto ráda používám.

      Vymazat
  8. Taky tuhle paletku mám a využívám hlavně ty třpytivé odstíny. Jinak taky ke každému kosmetickému výrobku musím přivonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já si naposledy od W7 koupila tu jejich fialovou variantu, a je skvělá. Lehce přáší, ale pigmentace je fajn. Já čuchám ke všemu :-) kolikrát to i ochutnám.. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)