Vánoční překvapení od Avonu

Před nějakou dobou mi v mailu přistála nabídka na spolupráci s Avonem, značkou, kterou jsem nikdy moc nevyhledávala, ale vždy jsem ji chtěla pořádně prozkoušet, hlavně jejich matné rtěnky a laky na nehty, na které čtu a slýchávám dobré ohlasy. Přiznám se, že se mi nezamlouvá ten způsob prodeje Avon produktů, ale dnes už to jde i objednávat přes e-shop. Na spolupráci jsem tedy přistoupila a těšila se na avizovaný vánoční balíček. Když potom přišel, byla jsem úplně unešená. Nádherně zabalená krabice, ovázaná červenou stuhou, s visačkou Avon a mojí adresou. Přivezl ji messenger a já ji hned otevřela.
To, co na mě vykouklo, bylo snad ještě lepší než ten zevnějšek. Krabice vystlaná plyší?! To je naprosto geniální přeci. K tomu ručně poskládaný origami Santa, rolnička, přání k Vánocům a produkty všechny zabalené ještě v plátěném pytlíčku. Krabici jsem rovnou využila na nafocení produktů a nechala jsem si ji, takže tu uvidíte víc recenzí s plyšovým pozadím :)
V krabici se nacházelo pět produktů - pěna do koupele s jablečno-skořicovou vůní a roztomilým santovským obalem, parfemovaná voda Life, transparentní sypký pudr, lak na nehty a lesk na rty.

Pěna do koupele Santa Claus jablko & skořice

Začnu pěnou do koupele, která mě na první pohled zaujala svým obalem. Pěnu vyrábí Avon v několika verzích, u jiných blogerek jsem viděla třeba obal se sobíkem. Ta moje voní po jablíčkách a skořici, je to tedy typická vánoční vůně. Na koupel s touto pěnou jsem se vážně těšila, ale bohužel přišlo zklamání. Pěny jsem do vany musela nalít docela dost, aby se pěna vytvořila po celé vodní hladině. Pěna sice v obalu voní hezky, ale ve vaně ji vůbec necítím. A co je na tom nejhorší, pěna se během koupele úplně rozpustí! Nezbyde po ní naprosto nic, po 20 minutách koupele je pryč. Bohužel, pěny do koupele od Frais Monde nebo od L'Occitane jsou daleko lepší, tato od Avonu za to nestojí. Slyšela jsem ale dobré recenze na ty jejich veliké litrové pěny, máte s nimi někdo zkoušenost? Jsou lepší než tato malinká? 
Kdybyste ji chtěly zkusit, měla by stát 59 Kč, ale na e-shopu Avonu už ji nevidím.

Avon Life EDP

Vůně od Avonu jsou také docela chválené, sama mám jejich toaletní vodu Today, kterou už mám úplně na dně a voní mi moc hezky. Tato vůně Life je parfemovanou vodou, tudíž je koncentrovanější než toaletky. Má nádherný flakonek, to zavírání ve tvaru květiny se vážně povedlo. Jedná se o květinovo-dřevitou vůni, jejími hlavními složkami jsou leknín, fialka a kosatec.
Vůně mi bohužel nevydrží celý den, dá se mnou maximálně 6 hodin, ale pořád to je o něco víc než toaletky, které po 2-3 hodinách přestávám cítit. Pro celodenní výdrž by to asi chtělo vyloženě parfém, tak třeba někdy :) Vůně se v průběhu dne tak nějak vytrácí, voní méně intenzivně a ke konci už cítím jen takový jemný mýdlový nádech. Celkově jsem ale s Avon Life spokojená, zařadila se k mým oblíbenějších vůním. Sahám po ní dvakrát do týdne minimálně. Avon Life má objem 50 ml a stojí 800 Kč. Seženete TADY nebo v katalogu.

Lak na nehty Nailwear pro +

Lak na nehty mi přišel v krásném vánočním, slavnostním odstínu - Yellow gold. Je to teplá zlatá barva s jemnými třpytkami. Lak má poměrně široký štěteček, kterým se rovnoměrně nanáší. Nepruhuje, nebublinkovatí, vytvoří hezky ucelenou vrstvu. Na nehty lakuju dvě tenčí vrstvy, používám podkladový lak i nadlak. Nehty mi takto vydrží 4-5 dní bez porušení, klidně se dají nosit i týden v kuse. Lak má objem 10 ml, což je dost, takže i dlouho vydrží. Odlakovává se dobře. Co víc po laku na nehty chtít? Tohle Avon umí a určitě bych se nebála jít i do dalších odstínů, mrkněte SEM, každopádně v katalogu bude ten výběr ještě širší. Za 60 Kč není co řešit.

Transparentní fixační pudr Magix

Sypký pudr jsem doposud zkoušela jen z bornprettystore a k tomu byla houbička. Trochu jsem tedy bojovala s tím, jak pudr použít se štětcem, protože z těch malých dírek se toho nesype zrovna moc a nechci z toho mít binec. Víčko od pudru ale poslouží dobře, tak to bychom měli. Pudr je opravdu stoprocentně transparentní, při nanášení štětcem trochu práší, ale není to tak hrozné. Na pleti ho nejde vůbec poznat ani cítit, přitom ji zmatní víc než dobře. Výdrž má taky obstojnou, neřekla bych, že dá celý den, večer už je potřeba ho přepudrovat, pokud ještě chcete mít makeup někam na večeři / party. A stačí ho i poměrně málo na celý obličej, takže se zdá, že dlouho vydrží. Z fixačního pudru Magix jsem tedy nadšená a vřele doporučuju. Stojí 150 Kč a seženete ho TU.

Lesk na rty 3D plumping

A nakonec tu máme lesk na rty, což je věc, která u mě nenajde zrovna hojné využití. Nicméně tohle je lesk s plumping efektem, tedy funguje tak, že vám zvětší rty. Po nanesení lesku rty začnou jemně brnět, trochu to i chladí, a výsledkem jsou o něco "šťavnatější" rty. Mám ten dojem, že mám odstín 3, je to taková neutrální jemná růžová. Co mi na tom lesku vadí, je jeho aplikátor. Je totiž ve formě malého štětečku, není to ta klasická pórovitá pevná tyčinka, která při nanášení drží tvar. Přiznám se, že se mi cokoliv na rty nanáší štětečkem špatně, moc to nemám ráda. Ale když tohle opomenu, tak lesk na rtech není nijak nepříjemný, i to brnění se dá v pohodě vydržet. Dodá mým rtům hezčí barvu a lesk, ale docela dost lepí. Takže když mám rozpuštěné vlasy, raději si ho nedávám. Co se týče výdrže, lesk dá maximálně hodinku, když pijete a mluvíte. No, tohle je pro mě dost průměrný produkt... Na webu Avonu ho ani nemají, tak netuším, kolik stojí. 

Začala jsem poněkud negativně a skončila taky tak, každopádně tři produkty se mi zamlouvají hodně, jeden vůbec a jeden je průměr. To není špatné, na první větší zkušenost s Avonem! Už se těším, co budu moci vyzkoušet příště. A už teď vím, že minimálně ty laky na nehty a vůně stojí za to :) Co vy a Avon? Objednáváte z katalogu, máte v okolí nějakou Avon lady? Co mi doporučíte na vyzkoušení? A jak vás zaujaly zrecenzované produkty? Těším se na vaše komentáře.

11 komentářů

  1. balíček vyzerá super, aj mňa by taký potešil ♥ a tá pena do kúpela ma fakt skvelý obal :

    OdpovědětVymazat
  2. Balíček by mi taky udělal radost a nejvíc se mi líbí ten parfém :).
    Beauty by K. na blogu je soutěž s přírodní značkou MYLO

    OdpovědětVymazat
  3. To je milé :) Vôňa je zaujímavala, už som mala možnosť ju vyskúšať, ale nie je to jedna z vôní, ktoré by som ja osobne nosila. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Balíček vypadá hodně dobře, co se mi líbí je jen ten lak na nehty a nebo ten transparentní pudr nějaký takový hledám :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. ak to balenie je neskutočné :) veľmi originálne a krásne :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. tá pena môže voňať skvele :) neviem, ja mám ich produkty rada, tiež aj peny do kúpeľa a hej, tie litrové sú dokonalé ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Osobně si objednám něco jen jednou za rok, spíše kamarádka dělá Avon a tak k narozeninám a k Vánocům mě zásobuje kosmetikou od nich. Teď jsem dostala od ní pěnu do koupele, takovou malou fialovou kouli s vůní čokolády a ještě něčeho a ta vydrží vonět celkem dlouho.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Vůní mám z Avonu vyzkoušených hrozně moc :) a jinak jejich matný rtěnky miluju, mám 2 odstíny

    OdpovědětVymazat
  9. Já s Avonem moc zkušeností nemám, taky nějak tuhle značku nevyhledávám. Ale balíček ti poslali pěkný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný balíček :-) Avon mám docela ráda,a byla to i kosmetika na, které jsem začínala, protože babička dříve dělala Avon-Lady :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné věcičky :-), z Avonu čas od času objednávám.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)