Milani Amore Mattalics | metalická matná rtěnka

Dnes pokračuju v seriálu "produkty značek, které Anička doposud nezkoušela" a tentokrát jsem prubla Milani. Společně s Jordanou jsem tyto značky chtěla zkusit už vážně dlouho a konečně se na obě dostalo. A od obou jsem vyzkoušela nějaký produkt na rty. Milani nedávno přišlo s celou kolekcí metalických matných rtěnek, která obsahuje 8 odstínů. Metalická a zároveň matná rtěnka? Ano, jde to!

Obal, odstín, aplikátor

Začnu zcela netradičně obalem, ten se mi moc líbí snad u všech produktů od Milani. Jednoduchý průhledný obal, přes který jde vidět reálná barva rtěnky, a k tomu zlaté detaily. Další skvělou věcí na Mattalics rtěnkách je jejich aplikátor. Ten je zkosený, na rty nádherně sedne a pracuje se s ním lépe než s klasickým pěnovým aplikátorem u jiných tekutých rtěnek. Můj odstín Mattalics rtěnky se jmenuje Matte about you, je to číslo 03, taková tmavší korálová barva. Bonus u této rtěnky je to, jak krásně voní. Tak sladce a cukrově, stejně jako Sweet cream od Jordany.

Pocit na rtech a výdrž

Mattalics rtěnka při nanášení nepruhovatí, vytváří ucelenou sytou vrstvu. Po nanesení na rty rtěnka téměř okamžitě zaschne do matna a vytvoří suchý a hladký povrch. Na rtech skoro nejde cítit, neobtiskává se a necuckovatí během nošení. Rty nijak extra nevysušuje ale malinko zvýrazňuje vrásky při delším nošení. Vydrží minimálně do prvního jídla, ale i po jídle jí většina zůstane na rtech, takže je potřeba ji jen malinko opravit. Odličuje se moc hezky dvoufázovým odličovačem (na olejové bázi). Co dodat? Rtěnka má 5 g a stojí 199 Kč. Skvělá investice a pro mě je tato rtěnka klenotem v mé sbírce. Pokud chcete něco extravagantnějšího, tak po Milani Amore Mattalics určitě mrkněte, třeba na eshopu Norma Zlín, kterým děkuji za poskytnutí rtěnky k recenzi.
Na rtech ji mám v TOMTO videu a brzy vám ji chci ukázat v nějakém líčení společně s dalšími produkty.

Co vy a Milani? Zkoušely jste od nich ty klasické matné rtěnky, na které slýchávám tolik chvály? Jaký jiný produkt mi od této značky doporučíte? Těším se na vaše reakce a přeji fajn víkend :)

13 komentářů

  1. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale je to pěkný odstín rtěnky a těším se až ji ukážeš na svých rtech v nějakém líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Značku taky neznám a nejspíš by mi odstín ani neslušel :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Milani rtěnky bych také musela zařadit do sekce" výrobky, které Vendula doposud nezkoušela" :-D a když čtu tvoji recenzi, myslím, že přišel čas to napravit. Skvělá recenze Aničko.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Milani bych konečně chtěla vyzkoušet. :) Tahle vypadá tež dost dobře a hlavně odstín je akorát pro mě! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. wow, podľa recenzie to znie ako kúsok, čo sa oplatí mať doma :) a vyzerá fakt pekne ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Ta barva je pěkná, zajímavá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je super odstín :) Na Milani rtěnky jsem slyšela snad vždy jenom chvály. Zajímalo by mě, jak vypadá na rtech :)

    OdpovědětVymazat
  8. Milani značku som videla len na interbeauty ale aj kamoška mala jeden rúž a lícenku a sú to celkom fajn produkty :) ja som kedysi bola na tieto koralové odtiene :) rúž vyzerá super škoda že nie je vidno ako vyzerá na perách :)

    OdpovědětVymazat
  9. nedávno som si kúpila svoju prvú Milani ,a som s ňou zatiaľ celkom spokojná :) táto tvoja má krásny odtieň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Na mě je hodně oranžová, ale tobě moc sluší, Ani ;) A jinak můj obdiv za to, že ses rozhodla ji nafotit na tom bílém svetru. Mně by beztak kartáček sjel a bylo by :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, není to barva pro každého, sama jsem se jí bála, ale vyšlo to :) A já jsem na tohle hrozné nemehlo, taky se divím, že jsem si to lajzla a nic nezašpinila :D I u řasenek a linek se vždycky bojím, ale musím zaklepat, že zatím dobrý za ty roky blogování!

      Vymazat
  11. Super článek :-)
    http://svetjednezeny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)