Dark blue winter

Zdravím vás u dnešního outfitového článku, který se tu neobjevil hodně dlouho. Znáte to, focení v zimě není zrovna med, zvlášť když máte jenom jeden zimní kabát (protože ačkoliv jste si nechali vyměnit zip na parce, tak se stejně rozjíždí) a střídáte dvoje boty. No ale teď o víkendu byl konečně čas a nálada něco nafotit, za což mimochodem opět děkuju mému Tomovi.
V tomto outfitu dominuje tmavě modrá barva, ale hlavně úžasná zimní mikina z Wayfareru. Nebudu se tajit tím, že pod ní mám ještě svetr a pod tím dvě trička. Ale tím, že mikina je hodně volná, tak se toho pod ní vleze hodně a ani nevypadám tak moc nabalená. Psala jsem vám o ní už ve článku s random fotkami, jak hrozně příjemná, heboučká a hřejivá je, takže to už netřeba zmiňovat znovu (a co jsi právě udělala, Ani?). Kabelku mám také z Wayfareru a také jsem si ji dost oblíbila. Je tak akorát prostorná, aby se do ní vešla má velká peněženka (to, že jsou v ní spíš karty a blbiny než peníze, raději pomineme), mobil, klíče a dalších deset ženských nezbytností. Ideálka na víkendovou procházku po městě.
Mikinu jsem doplnila bílými kalhoty, kozačkami od Bati, které taky miluju (víc o nich v posledním videu s oblíbenci) a rukavice s čepicí nesmí chybět.
kabát - Camaieu
kozačky - Baťa
mikina - Wayfarer
kalhoty - H&M
kabelka - Wayfarer
rukavice - Camaieu
čepice - Wayfarer
rtěnka - Rimmel The Only One (odstín 120 You're All Mine)

Jak se vám tento můj outfit líbí? A co mikina, vzaly byste si ji na sebe i takto do města, nebo vám spíše připadá jako mikina na doma? Už se těším na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. veľmi pekné fotky, krásny outfit najviac sa mi páči tá kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit vypadá moc hezky a opravdu nejde poznat, že jsi tak navlečená. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, to ses mi trefila do vkusu :) Parádní outfit a fotky se Tomovi moc povedly!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec nejde poznat, že jsi navlečená. Outfit se ti povedl, ten svetr je parádní. Kozačky se mi také líbí, ale už dlouho se mi v Bati nic nelíbilo.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zajímalo by mě, jakým způsobem vytváříš ten outfit, pěkně to spolu všechno ladí.., máš konkrétní představu, jak to má vypadat, nebo to jsou spontánní nápady?


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mockrát děkuju! Většinou to jsou spontánní nápady. Chci na blogu odprezentovat jeden nebo dva konkrétní kousky, tak popřemýšlím, co by se k tomu hodilo, aby to ladilo, ale zároveň to nebylo nudné. Přítel mi vždycky řekne svůj názor a často ho poslechnu a něco v outfitu změním, ale zrovna u tohoto outfitu jsem si stála za svým. On by tu mikinu volil k uvolněnějšímu outfitu, ale já jsem to nechala takto do elegantna :)

      Vymazat
    2. Ahoj, děkuju za odpověď. A jak dlouho sháníš doplňky např. kabelku apod. - to musí být časově dost náročné vše hezky sladit k outfitu nebo zde stačí barva:-)?

      Vymazat
  6. Mně se moc líbí ta kabelka i kozačky, hezky k sobě ladí!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)