Astor Quick & shine lak na nehty

Jak se tak dívám, nehtový článek už tady nebyl pěkně dlouho! Pár let zpátky mě lakování a zdobení nehtů bavilo opravdu hodně, postupně jsem od toho upustila, protřídila sbírku laků a teď už si nový lak kupuji výjimečně. A nehty si lakuju tak možná dvakrát do měsíce. Zkrátka mě to přestalo bavit, i když pořád zastávám názor, že pěstěné nehty a ruce jsou vizitkou každé ženy. Naštěstí mám své přírodní nehty hezké, takže mi nedělá problém je mít nenalakované, nestydím se za to.
No ale když už se tedy rozhodnu je jednou za čas nalakovat, volím nejčastěji buď klasický rudý lak nebo nějaké světlé decentní barvičky. Nedávno mě v drogerii zaujal ve výprodejovém stojánku světlý lak od Astoru z řady Quick & shine, konkrétně se jedná o odstín 101 Delicate morning. Nádherný název a krásná barva, no neber to, za dvacku. Jenom doufám, že se nevyprodával celoplošně a ještě na něj v drogeriích narazíte, protože vážně stojí za to!
Pravdou je, že jsou potřeba tři tenčí vrstvy, abyste dosáhly plného krytí a takové intenzity, jakou má lak v lahvičce. Může to být trochu otravné, lakovat nehty na třikrát, ale pokud opravdu dáte tenčí vrstvy, nečekáte na zaschnutí zase o tolik déle než normálně. Lak nepruhuje, širším štětečkem se nanáší rovnoměrně a nedělá bublinky. Odměnou za trpělivost při lakování je výdrž laku - pokaždé mi vydržel minimálně 5 dní neporušený a nosit se dal i týden a déle, to už se malinko oťukávají špičky a lak praská. Koupit se dá třeba na Elninu za 56 Kč nebo na Notinu za 63 Kč. Za sebe ho rozhodně doporučuji :)

Jak se vám tento odstín líbí? A jaké barvy laků na nehty preferujete vy? Červené, světlé nebo tmavé? Už se těším na vaše komentáře :)

9 komentářů

  1. Já miluji všechny odstíny laků, teď jsem měla červené, ale chystám se zase na nějaké nude :D. Tak nějak to střídám. Jinak tento odstín je opravdu moc pěkný.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle odstíny mám ze všeho nejradši, hodí se ke všemu a zbytečně na sebe neupoutávají tolik pozornosti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Som na tom podobne, dosť dlho som chodila na gélové nechty a teraz sú moje zničené, tak si ich dávam pomaly dokopy. Ale či už na svojich alebo na gélových som vždy volila červené, pastelové ružové alebo nude. :) Tento odtieň je super, len nechápem, ako niekomu vydrží lak 5 dní, mne sa všetky (vážne všetky) odlupujú už na druhý deň. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Já nosím tmavé i světlé laky. Nemám problém se žádnou barvičkou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Nějaký takový světlý lak bych potřebovala, tento vypadá naprosto skvěle :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Tento lak jsem už zkoušela, akorát jiný odstín. Tenhle ale vypadá také moc hezky. Jinak s kvalitou jsem byla hodně spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  7. v poslednom čase mám tiež veľmi rada takéto odtiene, preto by som nepohrdla ani týmto lakom :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Gorgeous shade (I've bought it today). Just a tone lighter than my skin. A perfect cream nude nail polish for my skintone. All the others are either too beige or too pink or too chalky/whitish. Usually I wear a variety of colors, depending on the mood. I'm into teals and blues right now:) But since I've just discovered this one it may change;) Lovely shade to wear at school, work appropriate as well (I've just got my diploma and searching for my first job) Thank you for the review!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)