4/1/2017

Zdravím vás u dalšího článku v novém roce! A protože tu dlouho předlouho nebyly random fotky, tak si je dnes dáme. Většinu z nich jste klasicky už mohli vidět na mém Instagramu @dazzlicious_cz, ale některé jsem tam ještě nepřidala :)
Moje výbava během blokové výuky - hlavně notebook, dostatek vody a hodně jídla, abych to přežila! / Když už jsme u jídla, kdo z vás taky tak miluje tousty?
Skořicový Puxík z Mixie, už jste viděli moji reportáž odtamtud? Tady je :) / Vánoční šalina byla hitem letošních Brněnských Vánoc, které se povedly vážně na jedničku.
Bun bo nam bo, moje nejmilejší vietnamské jídlo <3 A ve Vietnamských bagetách je vážně výborné! / Sýrové nachos jako předkrm na firemní vánoční večeři, dobrota. A ten stejčík potom, mmmm!
Těsto na linecké, které už je teď skoro zbaštěné. Po perníčcích můj nejmilejší druh. / Nádherný balík od Avonu, jehož obsah už tady v recenzi uvidíte brzy.
Víno od kolegyně jako dárek, jen tak? Proč ne, bylo výborné :) / Kávička ve Skogu se spolužáky po poslední předvánoční zkoušce vážně bodla.
Vánoční mikina z Wayfareru mě provázela celým prosincem a i teď, když píšu tento článek, ji mám na sobě :) Brzy se těšte na outfit s ní!
Vánoční překvapení od Frais Monde v punčoše a konečně relax u Dívky ve vlaku. Dneškem už ji mám dočtenou, uslyšíte o ní něco málo ve videu s oblíbenci. / Konečně to-do list, jak má být! Škoda, že momentálně už je zase zaplněný školními povinnostmi... 
Letos se mi perníčky, troufám si říct, dost povedly. Těsto už mám třetím rokem osvědčené od My cooking diary a letos se vyvedla i poleva. Dobře, to zdobení by možná chtělo ještě trochu vylepšit, ale i tak jsem na ně hrdá. Perníčky asi miluju ze všeho nejvíc, co vy? / Zabalené dárečky, letos v přírodním papíru s větvičkou nebo kouskem jmelí, černobílý provázek i jmenovky. Vždycky si vyslechnu, že to je až škoda rozbalit - no jo, prostě mě to baví :)

Nádherný stromeček u Toma doma, ten jsem si musela vyfotit. My bohužel máme umělý, v podstatě každý rok stejný. Přestává se mi to líbit a vím, že až budeme bydlet jenom spolu s Tomem, tak si určitě budeme kupovat živý :) / Vyfotit jsem si musela i tuhle roztomilou ozdobu. No není ten sobík k sežrání?
Tady aspoň vidíte jeden z dárků, co jsem našla pro stromečkem. Můj milý vyslyšel má přání a pořídil mi jeden Minimalismus od Martinky ještě předtím, než jich všech 700 vyprodala! Už se třesu na to si tu knížku přečíst :) Jo a pod tím je vlastně ještě jeden dárek - šátek s motýli. / Silvestrovské selfíčko s výrazným líčením, navlněnými vlasy a domácím burgerem, který se extrémně povedl. I celý Silvestr se moc povedl, party do 5 do rána, proč ne.
No a tady už ukázka toho, jak vypadá můj diář momentálně. Zpříjemňuji si to nálepkami z fleppi.cz, určitě tam mrkněte, pokud jste podobné diářové rajdy jako já. Mají tam všemožné druhy samolepek, na co si jen vzpomenete. A platíčko za 21 Kč mi přijde fakt super :)

Jak se vám dnešní článek líbil? Jak jste prožili Silvestr vy? A vy, co studujete, také jste uprostřed zcela šíleného zkouškového? Těším se na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. Děkuji za tip na ty nálapky do diáře už mám objednávku za 500 Kč :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hned! Já si na zkoušku objednala jen 5 archů a za chvilku budu stopro objednávat znovu :D A zlanařila jsem i spoustu kamarádek, co už chcou taky objednat zas :D

      Vymazat
  2. Perníčky mám taky moc ráda a myslím, že se ti povedlo i zdobení. Nejvíce mě na fotkách zaujaly krásně zabalené dárečky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Perníčky vypadají skvěle, určitě byly výborné. A tousty taky miluji. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně sis vyhrála s balením dárků :)) Já také perníčky miluji a linecké to je vše co já jím :))
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Tousty taktiež milujem, jedla by som ich stále. A tie balíčky si zabalila naozaj krásne! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Tousty jsou nejlepší s avokádovou pomazánkou ;) A jinak držím palce, však víš :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. krásne fotky :) tá vysvietená električka je dokonalosť ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)