W7 Hollywood Bronze & Glow konturovací paletka

Ahoj! Dnes tu jsem s recenzí na další kousek dekorativky z eshopu Norma Zlín. Jedná se o konturovací paletku Hollywood Bronze & Glow* od značky W7, která pro mě byla doposud neobjevená. Jsem opravdu ráda, že jsem od nich mohla něco vyzkoušet, z unboxingu víte, že mám i jejich paletku očních stínů, na tu tady také bude časem recenze.

Balení

Obal paletky je plastový, ale bytelný. Otvírání je vyřešeno jednoduše, paletka se otvírá a zavírá velmi snadno, nemusíte si několik minut lámat hlavu nebo nehty nad jejím systémem. Paletka uvnitř obsahuje i malé zrcátko, to se skrývá nahoře z druhé strany nápisu Hollywood Bronze & Glow. Upřímně, tak malé zrcátko mi přijde úplně zbytečné. Ok, kdyby to byla paletka na obočí, tak by se takové zrcátko ještě dalo použít, ale u paletky na tváře? To ho tam raději nemuseli dávat.

Pigmentace a nanášení

Pigmentace bronzujícího i rozjasňujícího pudru je velmi dobrá, jak můžete vidět na swatchi na ruce. Líbí se mi, že bronzer není až tak teplý a naopak rozjasňovač není až tak blyštivý. Paletka se tedy dá použít na běžné denní nošení, kdy chcete mít obličej trochu vykonturovaný, ale chcete, aby to vypadalo přirozeně. Oba pudry se nanáší skvěle, nepráší, svou konzistencí jsou spíše máslovité. Ze začátku to vypadalo, že budou obsahovat lehký shimmer, ale po setření té vrchní vrstvičky jsem zjistila, že bronzer je naštěstí matný a rozjasňující pudr je třpytivý tak akorát.

Výdrž

Jak už jsem zmínila, paletku využívám téměř na denní bázi (kromě dnů, kdy si raději přispím, než abych řešila líčení) a stala se mým velkým oblíbencem. Bronzer si nanáším pod lícní kosti, v podstatě ho používám jako konturovací pudr. Rozjasňovač pak aplikuju nad lícní kosti až pod obočí, do takového bumerangového tvaru. Dávám ho i doprostřed nosu a nad horní ret. Výdrž pudrů na obličeji je obstojná, večer už jde vidět, že se rozjasňovač docela vytratil, ale bronzující pudr ještě jakž takž drží. Na paletku za 119 Kč, která váží celých 13 gramů, je to fakt pecka. Paletku do W7 najdete TADY a jak už jste z recenze poznali, rozhodně vám ji mohu doporučit, pokud hledáte něco, s čím vytvoříte přirozený look.

* Děkuji eshopu Norma Zlín za poskytnutí produktu k recenzi. 

Máte s touto paletkou nebo celkově s kosmetikou W7 zkušenosti? A jaké jiné cenově lehce dostupné konturovací paletky znáte? Těším se na vaše komentáře :)

7 komentářů

  1. Paletka vyzerá super hlavne ten bronzer sa mi páči krásny odtieň ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No myslím si, že paletka vypadá fajnově :) Bronzer vypadá dobře. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásná paletka. Celkově s touto kosmetikou nemám žádné zkušenosti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Vím, že teď mají v akci v Rossmannu konturovací trio od Makeup Revolution za 99 korun, což mi přijde skvělý za pudr, tvářenku a rozjasňovač :)
    Tato paletka se mi líbí a kosmetiku w7 jsem zatím nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky můj hodně oblíbený produkt, za tuhle cenu bych ho brala všemi deseti!

      Vymazat
  5. O W7 jsem toho už slyšela spoustu, jsem zvědavá hlavně na recenzi na paletku, ale tohle duo taky nevypadá vůbec zle ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. s w7 nemám vůbec žádné zkušenosti, ale ráda bych něco určitě zkusila :)


    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)