Rimmel novinky - podzim 2016 | 1. část

Rimmel i letos na podzim přišel s novinkami na trh, a že jich není zrovna málo! Mně přišly ve dvou etapách v rozmezí asi měsíce, dnes vám tedy představím první část a za nějakou dobu zbytek. V tomto článku bude řeč o nové řasence Scandaleyes, makeupu Fresher Skin a paletce očních stínů Magnif'eyes. Produkty vám představím přesně v tomto pořadí a hned ze začátku prozradím, že půjdeme od nejhoršího k nejlepšímu :)

Řasenka Scandaleyes Reloaded

Nová řasenka od Rimmelu slibuje zejména extrémní objem, dlouhou výdrž, ale zároveň snadné odlíčení. Má speciální složení, které by vám mělo zajistit několikrát větší objem řas, řasenka by v průběhu dne neměla opadávat, žmolkovatět ani se obtiskávat. Měla by vydržet až 24 hodin. Rimmel dokonce slibuje, že by řasenka měla jít odlíčit pouze s pomocí teplé vody.
Řasenka má typický Rimmel kartáček, který je velký a hustý, z přírodních štětin. Ke konci se zužuje, takže by se s ním lépe mělo pracovat. Já tedy nevím, ale jak už jsem říkala v posledním spotřebováno videu, mám s těmi Rimmel kartáčky problém. Na mě jsou prostě moc velké a když si jimi líčím řasy, pokaždé někam přetáhnu, to samé se mi děje i s touto řasenkou. Zároveň mi nepřijde, že by nějak extrémně zahušťovala, vydrží mi hezky celý den, ale s tím já nemám u většiny řasenek problém. A odličovat teplou vodou jsem ji tedy nezkoušela, klasicky dvoufázovým odličovačem jde dolů hezky, ale nepřijde mi, že by to bylo o tolik lepší než u jiných řasenek. Tuhle Scandaleyes Reloaded seženete za 189 Kč v černé a extra černé variantě, ale za mě to je hodně průměrná řasenka.

Makeup Fresher Skin

Nový makeup Fresher Skin slibuje ultra lehkou texturu, střední krytí a přirozeně vypadající pleť. Textura tohoto makeupu je opravdu zvláštní, jedná se totiž o takový gel na vodní bázi, který se ale při nanášení na pleť změní na osvěžující krémovou texturu. Makeup se hezky přizpůsobí pleti, mohu potvrdit, že kryje tak lehce až středně (tedy pro mě ideálka) a mou pleť nezatěžuje. Makeup je složen z jemných minerálních pudrů, aloe, heřmánku a extraktu z mořských řas. Hezky pleť sjednotí a vyhladí, navíc obsahuje ochranný faktor SPF 15. 
Chválím i balení, které je skleněné, tedy sice nevhodné na cestování, ale vypadá velmi dobře na drogerkový produkt. Fresher Skin se prodává v šesti odstínech, z nichž dva nejtmavší seženete pouze v drogeriích Teta s rozšířeným portfoliem, ale taky kdo by tak tmavé odstíny potřeboval. Já mám #100 Ivory a odstín mi sedí hezky, i když bych ho mohla klidně míchat s #010 Light Porcelain. Makeup stojí 249 Kč a pokud hledáte něco s jemným až středním krytím na sjednocení pleti, po tomto Fresher skin makeupu se určitě podívejte.

Paletka Magnif'eyes All-in-one

Rimmel přišel i s novými paletkami očních stínů, které jsou k dostání ve třech variantách a v každé paletce se nachází 8 stínů. Ke mně doputovala varianta London Nudes Calling, krásná paletka s nude odstíny, hodně laděná do vínova. První nejsvětlejší odstín je matný a klidně může být použit jako rozjasňovač, naopak poslední odstín je taková tmavá švestková, ta se bude hodit i jako linka. V paletce jsou celkem 3 matné odstíny a dalších 5 jich obsahuje shimmer.
V paletce je i dvoustranný aplikátor, který by se při cestování určitě dal použít, ale na doma to není nic extra. Paletka má uvnitř i poměrně velké zrcátko, se kterým se dá dobře nalíčit. Jak vidíte i podle swatchů, stíny jsou nádherně pigmentované, a to i ty matné. Já jsem si popravdě nejvíce oblíbila líčení s těmi třemi matnými - béžový dám přes celé víčko, do ohybu a vnějšího koutku oka rozblendím taupe odstín a bílým světlým stínem rozjasním vnitřní koutek a prostor pod obočím. Na večer pak volím něco výraznějšího, používám třpytivé stíny a s tím švestkovým nádherným stínem tvořím kouřovky.

Tahle paletka se povedla moc, stojí 299 Kč a rozhodně stojí za to! Pokud hledáte nějakou šikovnou skladnou paletku s nude odstíny, která se využije jak na denní, tak večerní líčení, Magnif'eyes paletku musíte mít doma :)

Co na tyto novinky od Rimmelu říkáte, zamlouvají se vám? Zkoušeli jste už nějakou z nich? Obecně na ten Fresher Skin makeup i paletky zatím čtu pochvalné recenze, ta řasenka mě bohužel vůbec nezaujala. Dejte mi vědět, co na to říkáte vy, těším se na vaše komentáře.

10 komentářů

  1. paletka vyzerá naozaj super, krásne odtiene ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nad make-upem uvažuji, protože s Rimmel ma-keupy jsem byla vždy spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No já právě zase četla na tu paletku dosti negativní recenze, tak nevím :) Já mám makeup a jsem s ním velice spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem tak zjistila, tak záleží na odstínu té paletky, ten do růžova je dosti bídný! Tenhle nude je super, což je teda na pováženou, nemám to ráda, když je produkt nekonzistentní napříč odstíny :(

      Vymazat
  4. Mně se Magnifeyes taky moc líbily, co jsem je jen tak zkoušela v drogerii. Paletek mám doma ale už moc, tak jsem ji tam zatím nechala, třeba něco donese Ježíšek :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. na tieto produkty som sa chystala aj ja :) vyzerajú super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. To je divné, to jiný odstín paletky má opravdu tak rozdílnou kvalitu? Nechápu, že se to může stát, ale se swatche je to patrné. Já mám tu růžovou a ta je bídná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to u tebe četla právě, ano, z těch swatchů to je patrné. Tohle fakt nemám ráda, když je stejný produkt nekonzistentní napříč odstíny, ach jo :(

      Vymazat
  7. tak tá paletka je naozaj super :) páčia sa mi jej jesenné farby :) aj som na ňu čítala celkom pozitívne recenzie,aj na ich maslovú konzistenciu a dobrú pigmentáciu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)