Jordana Sweet cream matné tekuté rtěnky

Dnešní recenze bude pořádně sladká! Představím vám tady matné tekuté rtěnky Sweet cream od Jordany, které jsem si vybrala z eshopu Norma Zlín. Nemohla jsem se rozhodnout, který odstín se mi líbí víc, a tak jsem nakonec zvolila dva - 02 Strawberry cheesecake, což je ta "šťavnatější" růžová nalevo, a 09 Rose macaron, to je taková zastřenější růžová, malinko do mauve odstínu. Sladké jsou tyto rtěnky nejen názvem, ale i svou vůní - voní cukrově, sladce, prostě nádherně!

Pigmentace, nanášení

Rtěnky jsou pigmentované výborně, ale to je u tekutých matných rtěnek už tak nějak jistota. Sweet cream rtěnky mají zajímavý aplikátor, který kopíruje tvar rtů. Jedná se o houbičkový aplikátor, jehož spodní část je vykrojená do obloučku a umožňuje tak precizní nanášení barvy na rty. Opravdu se mi s němi pracuje skvěle, není třeba nad aplikací strávit dlouhou dobu, za pár vteřin mám naneseno.

Pocit na rtech, výdrž

Rtěnky na rtech rychle zaschnou do matna a zůstanou tak přibližně 4 hodinky. Během té doby se barva nikam neobtiskává, nevytrácí se, ani nezalézá do jemných vrásek na rtech. Musím konstatovat, že po těch 3-4 hodinách už se dostavuje pocit vysoušení, ale já to mám většinou tak, že do té doby už se stihnu najíst, čímž se rtěnka lehce vytratí a ani mi nestihne rty vysoušet. Potom rty přejedu balzámem, nechám ho chvíli vstřebat se a nanesu novou vrstvu.

Odstíny, cena

Na posledních dvou fotkách ještě můžete posoudit, jak mi rtěnky sedí odstínově. Určitě daleko častěji nosím tu spodní Rose macaron, to je opravdu barvička, kterou jsem si teď na podzim zamilovala. Ta vrchní Strawberry cheesecake bude skvělá na jaro a léto, tím, že je to takový šťavnatější odstín růžové. Zbývá mi dodat, že Sweet cream rtěnky na eshopu normazlin.cz stojí 109 Kč a seženete je tam v dalších několika odstínech.
Jak se vám tato moje recenze líbila? Který odstín si myslíte, že mi sluší víc? A máte doma něco od Jordany? Pro mě to byla premiéra této značky, takže moc děkuju Normě za poskytnutí produktů k recenzi. A jako vždy se těším na vaše komentáře :)

10 komentářů

  1. Aničko, já se teď asi zamilovala do odstínu 09 Rose macaron. To je neskutečně krásná barva a tobě moc sluší ♥ Už dlouho bych si přála od této značky právě tento produkt vyzkoušet. Jen jsem nikdy nevěděla, jaký odstín zvolit a teď už to vím :) Tak snad si v nejbližší době udělám radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale tý jo ty odstíny jsou oba perfektní! :) Nejvíc mi k tobě jde právě ta 09 ta je božská :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. wow! tak jsi mě právě přiměla ke koupi! jsou božííí! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. počula som na tieto matné rúže iba chvály :) mne sa páčia oba odtiene, ale asi viac 02 , je taký zaujímavejší :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. ten prvy ti svedci viac, podla mna. mne by asi viac svedcal ten druhy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s těmito matnými tekutými rtěnkami moc spokojená. Miluju odstín TIRAMISU :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  7. Já se na ně chystám už tááák dlouho a pořád se nemůžu přemluvit je odněkud objednat.. :) Už ale fakt budu muset, prý jsou úplně stejné, jako ty od Milani, které já osobně považuji za top v drogérkové kategorii. BTW odstíny ti moc sluší oba!

    OdpovědětVymazat
  8. SLuší Ti obě dvě, více atraktivní mi na Tobě přijde první odstín :).

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)