Black kitten


Ahoj! Když jsem si na e-shopu Wayfareru vybírala produkty v rámci spolupráce, narazila jsem tam i na tyto kočičí silonky, které už jsem si chtěla koupit pěkně dlouho. Viděla jsem je na několika slečnách a vždy mi to přišlo hodně rafinované, zepředu kočičí hlavy a zezadu na stehnech ocásky. Vím, že mám tlustší stehna (někdo by možná řekl přímo tlustá, ale co, prostě to mám geneticky dané, větší stehna, boky i zadek :)), ale řekla jsem si, že na to kašlu a prostě to zkusím, jak v tom budu vypadat. Musím vás upozornit, že i když se jedná o univerzální velikost, silonky jsou dost pevné a já se svou velikostí M a 172 cm výšky je mám tak akorát. Takže na to pozor, zase je to ale výhodné v tom, že se punčochy jen tak neroztrhnou a budou se dát nosit i v mírnější zimě.
Trochu mi nedošlo, že když jsou kočičí hlavy na stehnech, bude to chtít docela krátkou sukni, aby kočky šly vidět. Já nejsem zastánkyní mini sukní, asi stárnu, ale daleko raději mám takové sukně, které jsou mi ke kolenům nebo i pod ně. A tak jsem to vyřešila přehozením dlouhé vestičky, která si myslím outfit hezky doplnila.
Protože venku už je pořádně chladno, vzala jsem si rolák a na nohy jsem obula chelsea boots. Outfit už jsem doplnila jen zlatými doplňky, aby ladily se zavíráním kabelky. Co se týče makeupu, zvolila jsem podzimní odstín rtěnky - krásnou vínovou. Při focení outfitu byla pěkná zima a foukalo, ale jsem ráda, že některé fotky se i tak povedly. Ty ostatní byste fakt vidět nechtěli (vlasy všude, rozlítaná sukně a vestička, vysmátá já :D), každopádně děkuju Kačce, že jsme spolu šly. Na její outfit se můžete mrknout u ní na blogu.
vestička - Spartoo *
rolák - F&F
sukně - Zara (sh)
kočičí silonky - Wayfarer *
chelsea boty - Baťa
kabelka - F&F
náhrdelník - Pull&Bear
náramek, prstýnky - H&M
rtěnka - Freedom Pro Now kolekce, odstín Adorn *
Jak se vám tento outfit líbí? Není to na vás až moc odhalující? Já si v něm přišla docela sexy, ale umírnila jsem to těmi chelsea boots, s lodičkami nebo jinými boty na podpatku by mi to přišlo až moc. Dejte mi vědět váš názor v komentářích a podělte se se mnou o to, jestli také vlastníte nějaké podobné silonky / punčocháče :)

* produkty poskytnuté v rámci spolupráce

19 komentářů

  1. Milá, Aničko, v tomto outfitu ti to moc sluší! Asi jsem se do tebe zamilovala :D :D Ta vesta je dokonalé! Stejně tak jako chelsea boots, na kterých tak trochu ujíždím. Ty silonky jsou roztomilý, ale já bych si je nepořídila :D Spíš bych k tomuto outfitu zvolila obyčejné černé silonky.


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, celý outfit vypadá skvěle, až na ty silonky. Dle mého názoru by se hodily k trošku ulítlejšímu outfitu. Takhle mi tam příjdou dost rušivý a vůbec mi to do sebe nezapadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju za názor, co si představuješ jako ulítlejší outfit? Už takto mi přítel řekl, že vypadám jak nějaká Japonka z Anime :D Dokážu si k tomu představit jen černé silonky, ale líbí se mi to i takto, nicméně chápu, že někomu to může připadat jako rušivý prvek. SNad se ti strefím do vkusu s jiným outfitem :)

      Vymazat
  3. Ty silonky bych si sice na sebe nevzala, ale na tobě se mi moc líbí. Nejdůležitější je, jak se v nich cítíš ty. Myslím, že si krátkou sukni můžeš dovolit, vypadáš hezky. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedený outfit a tlustý stehna vážně nemáš, co bych měla potom já :D:D Sluší ti to :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. zaujímavá kombinácia, outfit je veľmi nápaditý a to sa mi na ňom páči, super ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Boží :) Ty silonky jsem obdivovala tak 2 roky zpátky, ale nekoupila jsem si je nakonec. Outfit je super, je ženský a s těma botama je to fakt asi lepší :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jeee, tak tenhle outfit je fakt moc povedený. Takový roztomilý a hravý, moc ti to v něm svědčí. Osobně mám moc ráda kombinaci černé se světle šedou, ikdyž takové outfity můžou být někdy fádní, ty jsi to skvěle rozbila těma ultra roztomilýma silonkama. Miluju ten tvůj řetízek, ten je tak krásný!

    Awekened Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé Leni, moc děkuju :) Taky ráda kombinuju černou se světle šedou, ten roláček, co mám v outfitu, je spíš béžový, taková zajímavá barva, líbí se mi. Jo ten krystal mám taky moc ráda, je hodně dlouhej, k tomuto outfitu mi přišel ideální :)

      Vymazat
  8. Krásné silonky, takové roztomilé. :) Ale ještě více mě nadchly botky, tento styl miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Marti! Já v podstatě nenosím na podzim jiné boty a občas je vezmu i v zimě s chlupatou hřejivou vložkou uvnitř :) Za tisícovku od Bati jsou fakt skvělé, dobrá investice.

      Vymazat
  9. o těch silonkách jsem už hodněkrát přemýšlela :) krásný outfit :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi taky tlustý stehno prosímtebe :D Vždyť jsi hubeňoučká! Tyhle kočičí punčošky znám, hrozně se mi líbí, ale neunosila bych je. Umím si je představit i s nějakýma kraťáskama. Ta vestička se mi hrozně líbí - krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Hubeňoučká určitě nee, kdybych nebyla takový lenoch a cvičila, tak to může být daleko lepší! Ještě, že mám dobrý zažívání a v podstatě můžu sníst, co chci, aniž bych nějak přibrala, jinak bych už vážila asi sto kilo :D Moc děkuju, s kraťáskama budou taky super. Tu vestičku jsem si zamilovala, určitě se tu objeví častěji :)

      Vymazat
  11. všechno se mi líbí, každý kousek z tvého outfitu, jen ty silonky nevím... ne, že by se to nehodilo, ale asi bych si je sama na sebe nevzala, i když jsou pěkné a obdivuji, že jsi to prubla:)) a fakt chválím nápad z tou vestou:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. jeeej tie pančuchy sú krásne :O a takú vestu ako máš ty by som fakt potrebovala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jojo, vypadáš sexy :) Hezký Ani

    OdpovědětVymazat
  14. Ani, je to pěkné a já oceňuju odvahu. Vsadím se, že se za tebou otočil i kandelábr ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)