3v1 - NYX | tvářenka, jumbo tužka, barevné linky

Ahoj! Tak nám začal říjen a zrovna dnes byla venku zima jako v Rusku. A my jsme se s Káťou zrovna rozhodly jít fotit outfity, no jsem zvědavá, jestli nějaké fotky vyjdou, ale snad ano :) Doposud jsem měla školu takovou dost rozvolněnou, ale zítra a v pátek máme celý den blokovou výuku, a to samé příští týden - dokonce od pondělí až do čtvrtka. Takže to bude náročné, bude to chtít hodně svačinek a hodně kafe! Jak vy zatím zvládáte školu? A vy, co pracujete? Napište mi něco hezkého do komentářů, chci slyšet samé pozitivní věci :)

Hodně pozitivní bude i dnešní recenze, je to můj poslední rest co se týče produktů od NYXu. Tyto fotky mám nafocené od začátku června, ale k recenzi jsem se dostala až teď. Ale já to mám raději, když recenzi napíšu až po několika měsících, aspoň jsem si stoprocentně jistá svým názorem. Máte to také tak radši?
Začnu tvářenkou High definition blush, kterou jsem si vybrala v odstínu 09 Bitten. Odstín bych popsala jako tmavě vínovou barvu s nádechem do cihlově červené. Tvářenka má překrásný obal, minimalistický černý design, který obohacuje otevírání ve tvaru mašličky. Balení obsahuje 4,5 gramu tvářenky a vydrží mi určitě hodně dlouho. Tvářenka je totiž extrémně pigmentovaná, štětcem mi stačí do ní jen lehce ťupnout a už tak se musím hodně snažit, abych ji na tvářích hezky rozblendila do ztracena. Tím, že mám hodně světlou pleť, je na mě tento odstín tvářenky dost výrazný, a tak jsem ji nosila hlavně přes léto. Pokud ale máte snědší pleť, tohle by mohlo být přesně něco pro vás :) HD Blush stojí 179 Kč a seženete ji třeba na e-shopu Douglasu nebo přímo NYXu.
Linky Vivid Brights jsem si vážně oblíbila a od nafocení těchto fotek jsem si stihla pořídit ještě jemně žlutou variantu. Ta na fotkách se jmenuje Vivid Blossom a je to odstín 09. Je to nádherná jemně fialková barva, barva šeříku nebo levandule. Linky se nanáší tenkým štětečkem, který nabírá tak akorát barvy. Na víčku rychle zasychají a na místě vydrží naprosto celý den bez pohnutí nebo rozmazání. Jediné, co mi mírně vadí, je pnutí na víčku. Nevím, jak to popsat, ale po celodenním nošení cítím, že linka mi na víčku pne a nepříjemně ho stahuje. Dělá mi to i ta žlutá varianta, která má ještě ke všemu jinou konzistenci než ta fialová. Ta žlutá Vivid Halo (odstín 04) totiž po pár hodinách začne praskat a z víčka opadávat. Já vám nevím, ale nemám ráda, když je stejný produkt napříč barevnou škálou kvalitativně nekonzistentní. Takže ty fialové vám mohu rozhodně doporučit, těm žlutým se možná raději vyhněte. A co jsem tak zjistila z instagramu, ani ty červené na tom nejsou dobře. Ovšem za cenu 129 Kč to jsou parádní linky a takové barevné odstíny jen tak jinde neseženete :) Seženete opět na stejném místě - TADY, Douglas tento produkt nemá.
A do třetice všeho dobrého tu máme jumbo tužku na oči, která je jedním z nejvíce ikonických NYX produktů. Jako spousta dalších žen jsem si pořídila odstín Milk 604, tedy bílou barvu. To, že je tužka určená na oči, ale vůbec nic neznamená. Dá se použít i na pleť jako podklad pro nějakou masku (třeba na Halloween), na obočí, abyste ho zakryly, nebo na rty, pokud je chcete zesvětlit. Já ji nejčastěji využívám jako bázi pod oční stíny, funguje skvěle a vyniknou na ní lépe všechny barvy, zvláště neonky. Oční víčko mi nijak nevysušuje, stíny na ní drží perfektně celý den. Dámy, tohle je produkt, který byste každá měla mít doma. Naprosto multifunkční líčidlo, které stojí 159 Kč a obsahuje 5 gramů produktu. Jen upozorním, že i když by se mohlo zdát, že se jedná o vysouvací tužku, opak je pravdou - tužka se normálně ořezává. Tento produkt seženete jak na eshopu Douglasu, tak na NYXím webu.

Co na tyto tři produkty od NYXu říkáte? Já jsem moc ráda, že jsem si všechny koupila, využívám je velmi často a dělají mi radost. Máte některý z nich taky? Sdílíte můj názor? Podělte se o něj se mnou v komentářích, budu se na to jako vždy těšit :)

9 komentářů

  1. Jojo, focení bylo vážně vtipný :D :)
    Jinak tu tvářenku jsem si opravdu oblíbila, těžko říct, jak na mě bude vypadat v zimě až budu bledá :D
    Počkej, to mi neříkej, že je ta tužka ořezávací, to je naprostý peklo, vždycky se mi ty "tuhy" lámou :D Přežívá ta od NYX ořezávání?

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to mně taky, zvlášť když mám zanesený to strouhátko :D Hele tuhle tužku jsem ještě nestrouhala, tak nevím, ona ta velká tuha docela dost vydrží. Ale věřím, že se to lámat nebude :) Mám třeba tužku na waterline od Essence, taky jumbo, a ta se neláme ;)

      Vymazat
  2. Jumbo tužku mám v hnědém odstínu a jsem s ní spokojená :) Akorát mi dělal trošku problém v to ze jsem myslela že je tužka vysouvací, no ale jak tak čtu muj problém je vyresen a musím si pořídit strouhátko :)
    Miska blog
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím taky zkoušela otáčet jak divá a pak se dívám na popis té tužky a zjistím, že je vysouvací :D Jojo já mám naštěstí strouhátko jak na malé tak velké tužky :)

      Vymazat
  3. produkty vůbec neznám:) chodím do školy momentálně a něco pozitivního? :-D zítra je pátek!xD

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto produkty som zatiaľ iba videla, ale neskúšala som ich. Vyzerajú však super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Tu Jumbo tužku bych si ráda pořídila, je to věc, která v mé kosmetické taštičce pořád chybí.


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)