New in #69

Ahoj! Mám za sebou nádherný víkend strávený s jedním z mých nejbližších človíčků počas Erasmu. Kdo mě sledujete na sociálních sítích, tak už to určitě víte :) Ukázala jsem Bertě Brno, všechna cool místa, naše oblíbené podniky, a moc se jí tu líbilo. Ochutnala svíčkovou, bramboráčky, Kofolu, burčák, nakoupila si věci od Manufaktury. No co vám budu povídat, bylo to hrozně příjemné setkání a my s Tomem už jsme pozvaní do Heidelebergu :)

V dnešním článku bych vám ráda ukázala nové věci, co se mi doma nashromáždily od posledního new in článku. Opět tu mám jak oblečení, tak kosmetiku, plus nějaké doplňky.
Šortky už jste tu mohli vidět v outfitu, jsem ráda, že jsem stihla vyfotit aspoň jedny z nich :) V srpnu i září jsem je vynosila hodně a jak už jsem říkala ve videu s oblíbenci, jsou hrozně lehké a příjemné. K šortkám jsem si vzala i tmavě modré basic tričko s výstřihem, které se v šatníku rozhodně neztratí ani na podzim. Tyhle tři věci dohromady mě stály 140 Kč, protože jsem v H&M vychytala akci 3 za cenu 2 na zlevněné kousky. Tomu říkám kup, no ne? :)
Tělové mléko a sprchový gel od Dermacolu jsem vyhrála v soutěži u Hevi. Kdysi už jsem měla krém na ruce s touto vůní a naprosto jsem ho milovala, takže mě výhra velmi potěšila. Zbytek produktů na fotce jsem si koupila v Krakově, samozřejmě jsem chtěla něco od Ziaji a zrovna mi docházela jak micelárka, tak dvoufázák na odličování očí. Dvoufázák mám od Ziaji ověřený, tohle je už mé třetí balení. A micelárku jsem zvolila z řady Ulga s mořskými řasami. Mimochodem v Polsku je Ziaja ještě levnější než u nás, za micelárku jsem dala 7 zlotých (45 Kč) a za dvoufázák 6 zlotých (38 Kč). No a micelárku od Garnier jsem v Rossmannu v Krakově taky nemohla nechat, protože ji tam měli v šílené akci za 10 zlotých (64 Kč). Jako chápete to?!
Na výhry v giveaway jsem teď měla nějaké štěstí, na instagramu BeFabulous se mi podařilo vyhrát rtěnku od Sleeku v takovém světle růžovém odstínu. Je to na mě fakt dost světlé, ale třeba se odhodlám k tomu ji nosit. Je to moje první věc od Sleeku a miluju samozřejmě už jen to balení :) V Rossmannu jsem si pak koupila lak od Astoru, který byl ve výprodeji za 20 Kč, a taky tužku na obočí od Alverde. Je to ale teplejší hnědá než bych potřebovala a vůbec se mi s ní nepracuje dobře, takže bohužel nedoporučuju :( Za 80 Kč seženete lepší. NYX Vivid brights linky jsem si koupila v butiku v Praze, po těch žlutých jsem pokukovala dlouho, tak je konečně mám. Stojí 129 Kč a už jste s nimi mohli vidět tutorial TADY. A jako hřeb této fotky tu máme tekutý Catrice Camouflage, což je poslední mega kup z Polska. V drogerii HeBe ho měli v akci za 10 zlotých (64 Kč), tak jsem ho čapla bez váhání a teď ho používám každý den <3
Svůj šatník jsem obohatila o dvě nové sukně, ta nalevo je z Wayfareru (odkaz), je střížená do áčka a je z takového klouzavého materiálu. Bála jsem se, aby nebyla krátká, ale je tak akorát - dlaň nad kolena :) Z Wayfareru je i béžová peněženka s třásněmi (odkaz), která má vevnitř jen kapsičku na drobné, přihrádku na bankovky a 4 přihrádky na karty. Budu ji využívat na víkendy a na výlety, když se mi nebude chtít tahat tu moji velkou kasírku. A sukně napravo je klasická pouzdrovka, které mám nejraději. Je ze Spartoo (odkaz), opět geometrický vzor, tentokrát v černobílé barvě.
Poslední věcí z Wayfareru je šedá mikina s kytičkovaným vzorem (odkaz), která je malinko oversized, i když ji mám v Sku. Šedý top s nápisem jsem dostala od spolubydlící, prý se v něm necítila, tak ať si ho vezmu. Má tříčtvrteční rukáv a na bocích rozparky, což jsou dvě věci, které na topech miluju. Je z NYeru :) No a ta černá věc napravo, kterou uvidíte lépe v nějakém outfitovém příspěvku, je moje vysněná dlouhá vestička (odkaz), kterou už jsem chtěla tak dlouho! Dá se přepásat nebo ji můžu nosit rozevlátou. Když teď přichází sezóna vrstvení, tak si myslím, že ji využiju fakt hodně. Je taky ze Spartoo a jen jsem vám chtěla dát vědět, že mají poštovné úplně zdarma a doručení DPD trvá max. 6 pracovních dní (posílají z Francie), ale mně balíček přišel do 3 dnů.
Posledních pár věcí jsem vyhrála díky soutěži s Frais Monde, a když mi přišly, hodně mě to potěšilo. Tři věci z dekorativky - tužka na obočí, která je v úžasném studeném odstínu, takže jsem ji hned vyměnila za tu od Alverde; řasenka a rtěnka v nude odstínu. Potom další parfémovaný olejíček do sbírky, tentokrát s vůní nějakých bobulí, a gelový krém na obličej, který dám možná mamce, já na to moc nejsem.

Co na moje nákupy a novinky říkáte? Zaujalo vás něco z kosmetiky nebo oblečení? A co jste si naposledy koupili vy? Těším se na vaše komentáře :)

12 komentářů

  1. Nejvíce mě zaujala ta peněženečka z Wayfareru, vypadá vážně moc dobře! :) A vestičku mám teď nově taky a jsem za ni vážně ráda, je to super kousek :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Super kousky. :-) Nyx linky jsou skvělé :-) A hrozno a limetka je nejlepší vůně od Dermacolu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Ziaja mám ráda, ten dvoufázový odličovač musím vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Sehnala jsi krásné kousky! Dermacol Aroma Ritual miluji také. :)
    www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. hehe ty svetle sortky mam take :)))
    www.janniebel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. ty barevné linky od Nyxu jsem si pořídila taky ve fialové:) jinak všechno jsou skvělé kousky:)

    secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialové mám taky a ty jsou podle mě ještě lepší než ty žluté :) Ať slouží!

      Vymazat
  7. skvělé věci, nejvíc mě zaujaly sukně, podle mě se jejich motivy hodí parádně k podzimu :) a peněženka, aktuálně bych jednu novou potřebovala :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky mi právě přišly skvěle podzimní, půjdou k nim v pohodě vzít teplé černé punčocháče :) Jé tak ať nějakou vyhovující seženeš, vím, že to je vždycky boj, sehnat hezkou peněženku :D

      Vymazat
  8. Super nákupy! Ta vesta se mi moc líbí, ale nevím, jestli by mi slušela, protože jsem malinká :D Jinak tekutý korektor od Catrice si musím pořídit.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)