Manufaktura | limitka Jablko

Ahoj! Možná si pamatujete, že jsem před nedávnem díky výzvě na blogerky.cz testovala sedmikráskový elixír od Manufaktury. Zastoupení této značky se mně a několika dalším blogerkám potom ozvalo s nabídkou dlouhodobější spolupráce, což mne ohromně potěšilo, Manufakturu mám vážně moc ráda. Letos v září přišla Manufaktura s novou limitovanou edicí Jablko, která obsahuje celkem čtyři produkty. Všechny jsem měla možnost nějakou dobu testovat, a tak se jim dnes podíváme na zoubek.

Jedná se o sprchový gel, regenerační krém na ruce, balzám na rty a poslední produkt řadu doplňuje a dá se pít, je to totiž poctivý domácí sirup s příchutí jablka. Osobně mi to přijde geniální, udělat k sadě kosmetických produktů i "jedlý" doplněk v podobě sirupu se stejnou vůní a příchutí. Často se mi totiž stává, že se mi vůně kosmetiky líbí natolik, že bych ji nejradši ochutnala. A u Manufaktury můžu!
Vůně jablečné limitky je úžasná, musím se přiznat, že mě dlouho žádná vůně nezaujala natolik jako tato. Nejedná se o kyselou jablečnou vůni, ale o tu překrásnou vůni jablka smíchaného se skořicí a karamelem, která je tolik typická pro nastávající podzimní období. Přistihla jsem se, že si ke krému v kabelce čichám jen tak a v koupelně si chodím přivonět ke sprcháči. Všechny 4 produkty voní stejně krásně a intenzivně, ale dost o vůni, tu už jsem opěvovala dlouho.
Začnu sprchovým gelem, který nese přívlastek zvláčňující. Obsahuje jablečný výtažek a panthenol. Líbí se mi jeho balení, mám ráda tyto zacvakávací vršky, se kterými můžete v klidu cestovat, protože se nic nevylije. Sprchový gel na pokožce tolik nepění, což by někomu mohlo vadit, ale já bohatou pěnu zas tak nevyhledávám. Na umytí celého těla ho stačí poměrně málo, pokožka po osušení není vůbec suchá a je nádherně provoněná jablečnou vůní. Sprchový gel stojí 139 Kč, na eshopu ho seženete TADY.
Regenerační krém na ruce obsahuje olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo. Krém má lehkou konzistenci a do pokožky rukou se velice rychle vstřebává. Stačí ho úplně malé množství, které když rozetřu, tak se příjemně rozvoní a moje ruce zanechá hebké a vyživené. Krém jsem začala více používat až teď, jak se ochladilo, na podzim a zimu to bude můj ideální společník. Je i dost velký, 100 ml stojí 149 Kč a na eshopu se dá koupit TU. Krém je můj nejoblíbenější produkt z této limitky a opravdu vřele vám ho doporučuju. Předčil i krémy na ruce od L'Occitane, a to je větší a levnější :)
Rostlinný balzám Jablko s regeneračním a hydratačním jablečným a avokádovým olejem, omlazujícím arganovým olejem, výživným bambuckým máslem, včelím voskem a vitamínem E je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců, kdy je pleť a pokožka vysušená a přecitlivělá. Balzám vaše rty zjemňuje, regeneruje, hydratuje a vyživuje a zanechává je příjemně provoněné. Na rtech docela dlouho vydrží, v podstatě tam zůstane, dokud se nenapijete, ale úplně zmizí až s jídlem. Balzám nosím v kabelce a rty s ním přetírám v průběhu dne. Jeho účinky pořádně otestuje až mrazivá zima, ale cítím, že to bude vděčný parťák! Za cenu 109 Kč ho najdete TADY.

No a co napsat k sirupu? Dělali jsme si z něj limonádu s mátou, ještě když bylo vedro, a pomalu přichází ten čas, kdy ho s Tomem využijeme na horký nápoj pro zahřátí, kam přidáme i skořici v celku a hřebíček. Sirup obsahuje pouze jablečnou šťávu, jablečné pyré, skořici a karamel, je vyráběný za studena, čímž si zachová všechny hodnotné látky. Dá se použít i místo javorového sirupu na palačinky nebo lívance a když vám bude jó zima, tak si s ním můžete udělat třeba i grog :) 250 ml stojí 139 Kč, koupíte ho ZDE.

Co na jablečnou limitku od Manufaktury říkáte? Už jste ji byli omrknout v obchodech nebo jste si dokonce něco pořídili? Já doporučuju rozhodně krém na ruce a sirup, ale všechny produkty jsou úžasné a jsem ráda, že je doma mám. Budu se těšit na vaše komentáře a mějte se krásně!

7 komentářů

  1. Jůůů, tak ten krém na ruce a balzám na rty mě hodně zaujal! Omrknu je, jak půjdu okolo Manufaktury :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. No já jsem z ní taky nadšená, balzámek nosím pořád s sebou! Na to, že jablka moc nejím, tak naprostá spokojenost :D :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. ten balzam by som hneď vyskúšala, určite je super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. mně se líbí jak jsi napsala, že by jsi někdy kosmetiku kvůli vůni nejraději ochutnala, jsem na tom podobně a je fajn, že mají i ten sirup a tak se to dá ochutnat :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. já používám jen pantenol, ale taky vypadá super:))

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle řada se mi hodně líbí a ráda bych si pořídila krém na ruce a možná sprchový gel :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ta vůně musí být slast :) Limitka se podle mě Manufaktuře moc povedla, já mám zálusk na ten balzámek.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)