Láskografika.cz

Ahoj! V dnešním článku vám představím projekt Láskografika, o kterém nejspíš spousta z vás ještě neslyšela. O co se jedná? Už z názvu vyplývá, že půjde o nějakou grafiku spojenou s láskou. Je to takový zamilovaný dárek pro dva partnery, který graficky zachycuje důležité informace a milníky ve vašem vztahu. Takže pokud se blíží vaše výročí, váš protejšek bude mít narozeniny nebo třeba chystáte svatbu a přemýšlíte, co originálního zvolit jako výzdobu, čtěte a koukejte dále.

Láskografika je obraz vytvořený vámi pro vás, přesně podle vašich představ. Na stránkách www.laskografika.cz si zadáte parametry grafiky - informace o vás a vašem partnerovi, minimálně šest důležitých milníků ve vašem vztahu (seznámení, první společná dovolená, společné bydlení, svatba, atd.), barvy, do kterých chcete Láskografiku ladit, přidáte fotky vás dvou a můžete si i napsat, v jakém stylu chcete Láskografiku mít (např. námořnický, elegantní). Vytvoření grafiky trvá cca týden, přičemž grafička s vámi průběžně komunikuje přes e-mail, abyste byli spokojení. Já si třeba zvolila moc světlé barvy, tak jsme to potom spolu ladily. Vybrat si můžete mezi dvěma základními motivy grafiky - Strom lásky a Jak jde čas. Mně se líbilo spojení koníčků obou partnerů, ale chtěla jsem mít události v našem vztahu ve stylu stromu lásky, a tak mi paní grafička vyhověla a propojila oba styly.
Láskografiku si můžete objednat buď pouze v elektronické podobě nebo si ji nechat i vytisknout a zarámovat. Mně byla nabídnuta ta zarámovaná a musím konstatovat, že to provedení je ohromné. Zaprvé balíček přišel velmi pečlivě zabalený (papír, karton a ještě spousta bublinkové folie), zadruhé kvalita tisku je skvělá a zatřetí to zarámování je provedeno taky precizně. Nechala jsem si udělat bílý rám, aby nám grafika ladila k rámečkům s fotkami, co máme v pokoji. Asi vás bude zajímat cena - elektronická verze stojí 990 Kč a zarámovaný obraz pak 1790 Kč. No, co vám budu říkat, nic pro studenty, je to dražší záležitost. Ale pokud už jste pracující, milujete se a přemýšlíte nad nějakým originálním dárkem pro vás oba, jděte do toho. Je to krásná investice :)

Musím říct, že i když jsem z toho ze začátku byla taková rozpačitá (přeci jen našimi hlavními milníky jsou společné dovolené a bydlení, svatba ani děti nejsou v dohledné době v plánu ani náhodou), jsem nadšená, že takový originální obraz můžeme mít s Tomem doma. Za pár let nám to připomene, jak jsme naši lásku viděli tehdy. Vždy, když okolo obrazu projdu, tak se musím kouknout a usmát se. Tímto mockrát děkuji týmu laskografika.cz za poskytnutí grafiky, moc tomu fandím.

Znali jste tento projekt nebo jsem vám představila něco nového? Zaujala vás možnost vytvoření Láskografiky? A jak se vám líbí ta naše? Jinak ty zarámované fotky máme od Barbora S. photography a ukazovala jsem vám je TADY :) Těším se na vaše názory v komentářích!

6 komentářů

  1. Pro mě je to novinkou, ale vypadá to velmi zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o tom četla u nějaké jiné blogerky a musím říct, že je to super nápad, ale bohužel pro mě cenově asi nedostupný :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Láskografiku vůbec neznám, ale moc se mi to líbí :) A já si myslím, že do fotek a takovýchto věcí se vyplatí investovat, je to na památku

    OdpovědětVymazat
  4. Je to pro mě novinka, ale vypadá to hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mně je to také novinka a myslím, že j to super věc:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)