24/9/2016

Ahoj! Zase po roce jsou tu Vánoce Zase po měsíci jsou tady random fotky, opět se toho v mobilu nastřádalo dost, bude to dlouhé, tak jdeme na to. Co jsem vypila, snědla a zažila za uplynulý měsíc?
Kobliha pop-up v Café Mitté, já si dala malinovou a Tom arašídovou. Oba jsme měli zálusk na sušenkovou z Lotusek, ale ta už byla v 11 pryč :/ No jsem zvědavá, jak Kobliha Brno bude pokračovat dál. Tento týden mají pop-up v Blokku, nejspíš si zajdu spravit náladu po škole. / Jedno víkendové odpoledne v rodném městě, a to v kavárně Velo Café na Velkém náměstí. Mamka si dala cheesecake s lesním ovocem a já brownie. Plus frappé a cascara :)
Selfíčko před plakátem s Disclosure ještě v Brně. / Cascara fizz v Super Tramp Coffee v Praze (zdravím Páju!).
A koncert Disclosure, netřeba slov, jen hodně srdíček <3 <3 <3
Zdravější večeře - hummus z Lidlu s rajčaty a bazalkou a k tomu mrkev a okurka. To celé na balkóně při letním večeru a knize od Stiega Larssona. Jo, to by šlo. / Outfitek, který jste tu už viděli v lepší verzi, aspoň vidíte, že jsem to fakt nosila přes srpen často.
Dvě fotky z naší jediné návštěvy koupaliště a vody celkově. Ty nohy vůbec nemám tak opálené, prostě se to takhle v té vodě vyfotilo, ale na fotce vpravo vidíte, že jsme pořád jak ředitelé vápenky :D
Už několik roků vždycky na konci jara - začátku léta trpím na rýmu, která je stopro alergická, tak jsem si letos konečně zašla k doktorovi. Nejvíc mi vylezl pelyněk, který má sezónu teďka. Tak beru nějaký pilulky a stříkám si do nosu, zatím pohoda. Jste taky na něco alergičtí? / Nová kavárna v Brně na Lidické, Coffee Bar Mymika, rozhodně stojí za návštěvu. Více v dalším díle Places in Brno!
Výherní balíček od Frais Monde přišel krásně zabalený. A obsahoval super věci - řasenku, rtěnku, tužku na obočí, parfemovaný olejíček s vůní nějakých bobulek, denní gelový krém na obličej a vzorečky dalších vůní parfemovaných olejíčků. Recenze budou časem :)
Ještě jedna zapomenutá fotka z Prahy z Náplavky. Vážně se tam chilluje skvěle. A taky se můžete dost dobře zasmát lidem, kteří kvůli koupajícím se psům kloužou a padají do Vltavy :D / Mamka měla narozeniny, tak jsme po nějaké době byli zase v Dal Conte na pizzu. Maxi s hříbkama a druhá půlka ještě s brie a pikantním salámem. Ježiš, zase bych si dala <3
Ze setkání s Týnkou a Míšou ve FAnnu v Olympii, bylo to moc milé :)
A teď už fotky z Krakowa! Dali jsme si domácí ice tea v Knitted Coffee v židovské čtvrti, protože nám po jízdě na kolech vyprahlo. A židovská synagoga s kolama :)
Red velvet zmrzlina na doporučení jedné z vás byla vynikající! Stavte se v Cupcake Corneru v Krakově :) A i Fitagain café bylo fajn, až na to, že v Polsku obecně neznají espresso lungo, na to se připravte. Ale dali jsme si sernik s banánem a bez cukru, chutnal dobře.
Nedělní odpoledne jsme strávili na nákupech v Galerii Krakowske a představte si, že takhle před vchodem byl obchůdek NYX! Vůbec nevím, jestli to mají jenom jako takový letní pop-up store nebo jestli jsou jinak vevnitř, každopádně jsem to omrkla a ceny jsou dost nastejno. Teda Lingerie rtěnky vyšly levněji, ale jinak třeba pudry nebo barevný linky i o něco dražší. Sakra, teď možná i lituji, že jsem si jednu Lingerie nevzala :D / No a tady jsou ty slibovaný Mezze, jak jsem psala v prvním článku z Krakova. Šest dipů a židovský chleba laffa. Bylo to zajímavé, dokonce jsme se z toho i najedli na oběd.

Jak se vám dnešní random článek líbil? A už mě sledujete na instagramu @dazzlicious_cz? Přidávám tam pořád něco :) Mějte se krásně, užívejte víkend a těším se na vaše komentáře!

10 komentářů

  1. vždycky když koukám na tvůj blog, tak mám pocit, že mám strašně nudnej život :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To fakt? To jsem nikdy nechtěla, aby někdo měl z mých fotek a mého povídání takový pocit :( Spíš vás, mé čtenáře, chci svým stylem života inspirovat, abyste si život užívali, jak jen to jde :)

      Vymazat
    2. Ale za to preci nemuzes ty

      Vymazat
  2. Ani, kdybych toho za poslední měsíc stihla tolik co ty, tak si můžu pískat! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super random, tyto články mám ráda a ráda je také píšu.:) Zažila jsi toho hodně, překvapila mě ta pizza, ještě jsem nikde neviděla pizzu, která by byla dělaná půl napůl a je to škoda!:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! V Dal Conte v Kroměříži to dělají normálně, aspoň na tuhle maxi pizzu. Kdysi ti ji klidně udělali i na čtvrtiny, ale už tam dva roky nepracuju, tak nevím, jestli to pořád jde :) Je to super, že člověk ochutná víc možností!

      Vymazat
  4. skvelý článok, milujem hlavne tie fotky z leta, lebo si mi ho krásne pripomenula :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky! Ten humus vidím už po několikáté, asi se vydám do Lidlu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)