New in #67

Ahoj! Poslední nákupy jsem točila formou haulu, tak si dnes dáme pro změnu psaný článek s fotkami mých nových radostí. Kupodivu je tu dost oblečení, dvoje boty, a samozřejmě i nějaká ta kosmetika. Tak jdeme na to a příště už se těšte na první článek s fotkami z Berlína :)

Kabelku už jste mohli vidět v posledním outfitu a moc se vám líbila. Kupovala jsem ji v outletu Charley, který najdete ve větších městech na Moravě (v Brně je u zastávky Pionýrská na Štefánikově ulici) za skvělých 290 Kč. Původně je z Carpisy a je úplně nová, ještě na ní byla cedulka s cenou €40, což asi nebude úplně pravda, ale i tak mám z ní obrovskou radost a tahám ji teď každý den. Nové sandálky na léto jsem potřebovala jako sůl, tak jsem naběhla do CCC a za 489 Kč si pořídila tyto jednoduché černé se zlatými přezkami. Jsou s vyšší podrážkou, což mi vyhovuje, staré dvoje sandálky mají úplně nízkou plochou podrážku a bolí z nich nohy.
V Berlíně jsme se pochopitelně stavili i do Primarku a já si tam vybrala konečně společenské kalhoty. Zkoušela jsem si jich už několik, ale vždy mi byly buď krátké, široké v pase nebo jinak nevyhovující. Tyto jsou v 7/8 délce a sednou mi hezky. Za €9 nebylo co řešit! Pruhovaný top s roláčkem za €2 jsem tam už vůbec nemohla nechat, tolik krásy skoro zadarmo! A stříbrné pantofle jsou z Lidlu za 200 Kč, nosím je na doma, ale Tom mě přesvědčuje, že by vypadaly skvěle i na ven k nějakým outfitům. Tak uvidíme, třeba se odhodlám :)
Krajkované černé šaty jsou mým posledním sekáčovým úlovkem, původně jsou z Lindexu s vyšly mě na 145 Kč. Mají 3/4 rukávy, jsou dlouhé těsně nad kolena, a tak jsou vhodné i na promoci, kam si je vezmu. Rukávky a oblast nad dekoltem tvoří pouze krajka, od prsou dolů ješ v šatech černá podšívka. Značka ideál, řekla bych. Posledním úlovkem z Primarku jsou nové plavky, které už jsem taky nutně potřebovala. Stály mě €5 a miluju na nich to, že kalhotky mají vyšší pas! Bandeau vršek se mi líbí ze všech typů vršků plavek nejvíc, takže spokojenost :)
A nakonec kosmetika, které se opět sešlo dost. Balíček od Frais Monde spolu se vzorečky parfémovaných olejů a niche vůní od Penhaligon's jsme dostávaly na akci s Elninem. Dárkový balíček nejspíš poputuje k vám, já teď toho mám požehnaně, tak se podělím :) Dále na fotce vidíte šampon s obsahem keratinu a jílu, arganový olejíček v té nejroztomilejší lahvičce a jílovou masku na pleť. Tyto produkty mi zaslalo zastoupení kosmetiky Dermokil, tak je teď budu testovat a dám vám vědět v průběhu července v recenzi. Dvoufázový oční odličovač od Greenline z DMka jsem si koupila naslepo, stál 60 Kč. Zatím jsem s ním ale moc spokojená, překvapil mě. Recenzi tu také uvidíte.

Málem bych zapomněla na největší radost poslední doby - nový 35mm objektiv k Nikonu, který jsem dostala od maminky ke státnicím a na který už jsou tyto fotky focené. Je to láska :)

Tak, to byly moje nákupy za poslední dobu. Co pěkného jste si koupili vy? Schválně mi holky napište, jestli si kupujete nové plavky každé léto? Já tedy určitě ne, k moři nejezdíme a na těch mých pár návštěv koupaliště mi stačí pořád jedny plavky :D Těším se na vaše komentáře!

8 komentářů

  1. Kabelka i boty jsou krásné! I ty plavky vypadají zajímavě (zvlášť spodek s vyšším pasem? a ta cena!) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi stací jedny plavky a k moři bych rozhodně jednou chtěla :) Plavky se mi líbí. je pěkné všechno :)))

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Wau,pači sa mi uplne všetko! Maš dobry vkus :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka se mi moc líbí :) Plavky si koupím tak jednou za dva roky :D Vůbec mě nakupování plavek nebaví :D

    Oligodermie | Vitamínový peeling

    OdpovědětVymazat
  5. kabelka je naozaj krásna, presne také čosi som zháňala minulú jeseň :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Joo tak sandálky taky potřebuju a kabelka je nádherná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)