Unboxing & haul | Douglas, NYX, Bornprettystore, Frais Monde

Ahoj! Se články se teď u mě roztrhl pytel, a já nevím, co publikovat dřív, abych vás zase úplně nezahltila. Je mi totiž jasné, že ne všichni už mají v těchto dnech volno. Myslím na vás a přeju hodně sil! My už s Tomem plánujeme prázdniny, ke konci června mi přijede do Brna kamarádka z erasmu se svým přítelem, tak je ubytujeme a budeme je provádět po Brně. A hned, jak odjedou, tak my odjedeme do Berlína, kde je pro změnu kamarád na erasmu. Je skvělé, že takto ušetříme za ubytování, a ještě budeme mít průvodce, který už Berlín zná a ukáže nám určitě nejen turistická místa :) Potom mám v plánu výlet do Prahy, festival FingersUp a někdy v srpnu snad ještě Krakow. Co vám budu říkat, těším se moc, a kam to půjde, vás vezmu s sebou.

Dnes tu mám pro vás další video, další haul, spojený s unboxingem balíčku, který jsem si objednávala na douglas.cz jako odměnu za státnice :) Ukazuju samé zajímavé produkty, tak se mrkněte a snad se vám video bude líbit. Už se těším na vaše komentáře!

1 komentářů

  1. Ani, moc ti to ve videu sluší a je vidět, jak jen záříš štěstím. Ještě jednou moc gratuluju. Užívej si to, je to boží pocit!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)