Makeup Revolution | rozjasňovač, štětec, konturka

Ahoj! Když mě oslovilo PR Makeup Revolution a Freedomu, abych si vybrala produkty na jejich e-shopech ke zrecenzování, byla jsem moc ráda. Jak víte, od MUR už několik věcí mám a jsem s nimi nadmíru spokojená. Freedom od okamžiku jeho zrození sleduju a chci ho vyzkoušet, takže se mi to povedlo. Recenzi na Freedom produkty tu uvidíte do začátku června, dnes vám chci představit dvě novinky od Makeup Revolution - jeden štětec z jejich metalické kolekce a rozjasňovač z řady PRO - a taky konturovací tužku na rty z jejich stálé nabídky.


Neumýslně všechny tři produkty k sobě barevně krásně ladí, no nevypadá to skvěle? :) Štětec je z nové ultra metalické kolekce, která je typická rosegold rukojetí a bílými štětinkami. Kolekce obsahuje 5 štětců - na makeup, na pudr, na tvářenku nebo rozjasňovač (ten můj), na konturování a na oční stíny. Štětce jsou vyrobeny z nejjemnějších syntetických vláken a díky závaží v hlavě se s nimi hezky pracuje. Musím říct, že štětinky jsou opravdu hodně jemné a na pleti moc příjemné, zároveň jsou husté, takže se neprohýbají. Štětcem jsem zkoušela nanášet jak konturovací bronzer, tak tvářenku, a také rozjasňovač. Vyhovuje mi na všechny tři produkty, ale nejlépe asi právě na rozjasňovač. Oblíbila jsem si ho hlavně pro jeho design, ale i funkčnost.

Používám ho tedy nejčastěji v kombinaci s rozjasňovačem PRO Illuminate, který když mi přišel, naprosto mě ohromil svou velikostí. Na e-shopu MUR není uvedená gramáž, proto jsem čekala normální velikost jako u pudru, ale přišel 15g obr. Nemám šanci ho spotřebovat za celý život, ani kdybych líčila i ostatní! Balení je z pevného bytelného plastu, občas se mi hůř otevírá, ale není to nic omezujícího. Pudr je jemně namletý, na štětec se krásně nabírá. Na pleti vypadá skvěle a pokud se vám stane, že ho naberete o trochu víc, než jste chtěly, vůbec to nevadí. I přes to, že má v sobě lehounký shimmer, na pleti vypadá přirozeně v jakémkoliv množství. To, že byste se leskly jako Edward na slunci, tedy nehrozí :) Dokážu si představit, že by se dal použít i jako oční stín. PRO Illuminate se stal mým velkým favoritem a rozhodně vám ho doporučuju.
Konturovací tužku na rty jsem zvolila v nude odstínu The One. Celkově na e-shopu najdete 8 odstínů, takže si vybere každý. Já doposud žádnou konturku neměla, takže je to moje první zkušenost. Zkoušela jsem ji použít jen jako konturu kolem rtů, ale taky s ní vyplnit celé rty. Konturka má velice příjemnou krémovou konzistenci, je dobře pigmentovaná. Poněkud zalézá do vrásek, ale musím říct, že rty zas tak nevysušuje, čekala jsem to horší. Takže pokud chci, aby mi rtěnka vydržela na místě celý den nebo večer, sahám po ní. Díky nude odstínu je kombinovatelná se všemi rtěnkami, u některých, které mají nižší pigmentaci, malinko zesvětluje jejich reálnou barvu, ale s tím se musí počítat.
Když to shrnu, se všemi třemi produkty od Makeup Revolution jsem moc spokojená a jenom se mi potvrdilo, že tato značka umí. Navíc je to levná kosmetika, konturovací tužka stojí 50 Kč, rozjasňovač 199 Kč a štětec na tvářenku 349 Kč. Moc ráda jsem si rozšířila svou sbírku produktů MUR, kam už patří dva štětce, paletka očních stínů a konturovací trio.
Máte s některým z těchto produktů zkušenost? Pokud by vás zaujaly štětce, odkážu vás na Terezku z TChicChannel, která natáčela video o celé sadě, first impression i použití štětců v praxi. Mimochodem do 15. května mají na e-shopu MUR akci, pokud nakoupíte nad 399 Kč, můžete si vybrat k nákupu dárek. A pokud nakoupíte nad 700 Kč, máte zdarma i poštovné :) Mějte se krásně a už se moc těším na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Hodně se mi líbí štětec, na video určitě mrknu. Já mám od Mur akorát paletku očních stínů a ničím jiným se nemaluji, jsem s ní moc spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Od Makeup Revolution mám doma paletku Iconic 2, zapečené oční stíny i mono stíny a musím říct že lepší doma nemám (takže srovnávám s drogerkou)! Hlavně paletka je super a navíc za tu cenu, neber to! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám Iconic 2 a jsem moc spokojená, za tu cenu to je lahoda :)

      Vymazat
  3. Rozjasňovač vypadá skvěle, škoda, že jsem si ho nevšimla na veletrhu..

    OdpovědětVymazat
  4. Ten štětec vypadá zajímavě, i rozjasnovač :) Značku MUR mám moc ráda.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Hele já tento článek četla hned jak si ho vydala, ale komentář píšu až teď. A normálně se mi dnes v noci zdál dokonce i sen o tom štětci, že mi ho zastoupení MUR poslalo, haha :D Mimochodem ten rozjasňovač je bomba!


    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem se zasmála, to je dobré :D Rozjasňovač i štětec fakt stojí za to!

      Vymazat
  6. MUR je kvalitní značka za rozumné peníze. Mám jen pár věcí ale i tak jsem se všemi spokojena. Z těchto tvých věcí nemám nic ale líbí se mi štětec, má dobrý tvar a myslím že oproti těm jejich klasickým štětcům bude tahle řada daleko lepší. Jedinou výtku bych měla skrz obaly ze kterých se rychle ošoupe nápis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi vystihla moc dobře. Z jejich klasických štětců mám štětec na pudr a na korektor a určitě vidím velký rozdíl oproti tomuto z metalické kolekce. Ošoupávání nápisu je trochu neduhem produktů MUR, už to vidím na konturovací paletce, že se to začíná ztrácet. Ale s klidem to této značce odpustím :)

      Vymazat
  7. štětce z téhle kolekce jsou vážně wow, ale zároveň dost drahé. v Rossmanu neustále okukuji jejich rozjasňovač Vivid Highlighter a vůbec jsem netušila, že mají ještě jiné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)