8/5/2016

Ahoj! Venku je posledních pár dní nádherně, nejlépe jsem si to počasí užila včera na Bosch Fresh Festivalu na brněnském koupališti Riviéra, kde jsme s přítelem ochutnali spoustu dobrot a viděli vařit Zdendu Pohlreicha a taky blogerské duo Míša Salačová a Katka Homolová :) Jelikož jsem včera nestihla dostat se k učení, i kvůli hokeji (to byly nervy s Lotyšskem, co?), tak to dnes doháním. Co vám budu povídat, jde to ztěžka a pomalu a nemám úplně pocit, že bych něco věděla. Ale věřím, že moje dobrá pamět mi pomůže :)
Dnes tu mám pro vás oblíbený random článek, opět pomocí fotek shrnu poslední měsíc. Pokud jste fotky ještě neviděli, asi mě nesledujete na Instagramu, jsem tam jako @dazzlicious_cz.


V dubnu jsme stihli navštívit Trhy jako Brno s tématem Asie, nicméně nás to dost zklamalo. Stánků nabízejících asijské jídlo tam bylo slovy tři, tak jsme ochutnali akorát knedlíčky dim sum - variace hovězího, vepřového, kachního a nějakého vege, k tomu švestková omáčka. Jo, moc dobré, ale pak jsme si ještě zajeli na Olomouckou stejně :D / Navštívili jsme i Bílého beránka, kam jsme měli slevový voucher, a dali si na klasiku burger. Já měla s kozím sýrem, rukolou a cibulovým chutney, ale teda upřímně bych vám ho nedoporučila. S Tomem jsme se shodli, že nás to nijak neoslovilo.
Poslední dny psaní bakalářky si žádaly kávového pomocníka. / A taky osvěžení v podobě vody s jahodami a bazalkou, inspirovala jsem se v oblíbeném Albert magazínu.
 Tyhle speciální brambory do mikrovlnky vzbudily na mém Instagramu velký ohlas. Seženete je v Lidlu a občas prý i v Kauflandu (zrovna dnes je tam teda neměli), dají se na 10 do mikrovlnky a můžete je jíst. Miluju brambory ve šlupce, k tomu jsme si udělali domácí česnekový dip a bylo to výborné! / Když dostanu kytici tulipánů jen tak <3
 Obsah balíčků od Freedomu a MUR, recenze budou už brzy, všechno už pečlivě testuju. / Selfie #1 s novým puntíkovaným topem, uvidíte v chystaném haul videu.
 Odevzdáno! Pořád čekám na posudky a jsem nervní jak sáně v létě. / Z vycházky okolo přehrady.
 Taková fotka, o které si možná řeknete, že se sem a ke mně nehodí. Ale to je tak, když v pátek večer paříte v klubu, pak si jdete sednout ke stolu a tam najdete tyhle lístečky. Absolutně netuším, co měly znamenat, jestli to byla nějaká hra či co, ale dostalo mě to :D / Miluju kávu s Baileys!
 Nejradši mám sladké snídaně, nejlíp s rajčátky, to je prostě moje nejoblíbenější zelenina. / Na doporučení Karolíny jsme objevili Prahu v Brně a ty nejlepší nanuky. Doporučuju dál, až půjdete po Husové, tak se tam stavte :)
 Selfie #2 aneb narozeninová princeznovská. / Postátnicová a narozeninová večeře - burger v Lloyd's. Narozdíl od Beránka, tyhle burgery nám chutnaly moc. Hranolky mají teda výtečné a porce je to taky slušná. Jo, do Lloyd's si určitě zajděte.
 Dárečky od mého milého - kabelku jsem si vybrala v C&A a určitě ji lépe uvidíte v haulu a pak v nějakém outfitu. Cupcakes z Cupcakekárny jsou luxusní, red velvet jsem měla poprvé a všemi deseti ho doporučuju, běžte si ho koupit. Mrkvový je taky moc dobrý (děkuji spolubydlící za milé překvapení), ještě jsem dostala Kinder bueno, ale ten nebyl ničím výjimečný. Plus žluté tulipány kupované v květinářství, zatím drží týden a navypadají, že by jen tak zdechly. Vážně se vyplatí si připlatit a nekupovat tulipány v supermarketu :) / Kabelka v akci a přišel mi krásný náhrdelník z Happiness boutique, brzy uvidíte outfit.
 Bordel v práci, takhle to vypadá vždycky v procesu. / Dárek pro maminku k dnešnímu svátku :)
A nakonec dobroty z Bosch Fresh festivalu - pastrami a hotdog s jehněčí klobáskou od Mikrofarmy, candát na salátku z čekanky s kuličkami vodního melounu z La Bouchée. Sice to byly takové degustační porcičky, ale stálo to za to!

To bylo opět vyčeprávající, ale doufám, že se vám článek líbil a těším se na vaše komentáře :) Mějte se krásně!

3 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)