Spring & b-day wishlist

Ahoj! Jelikož v pondělí mám narozeniny, a taky v květnu přijdou na trh a do drogerií skvělé novinky, sestavila jsem si wishlist věcí, které potřebuju nebo bych si přála.

Pevná padesátka - Pokud už mě nějaký ten rok sledujete, víte, že mi na Erasmu byl odcizen foťák se vším všudy. Krátce po tom, co jsem se vrátila, jsem si pořídila novou zrcadlovku, ale jenom se základním objektivem. Moji milovanou pevnou padesátku doteď nemám. A tak kdy jindy si ji přát, než na narozeniny a za úspěšné (snad) státnice :) Už abych ji měla doma!
Brýle - Jak víte, nosím čočky, už tomu bude 6 let určitě. Nikdy bych neřekla, že se vrátím zpátky k brýlím, ale poslední dobou cítím, že oči dostávají zabrat a že nosit čočky denně a celý den v kuse není to pravé ořechové. Tak jsem se rozhodla, že si pořídím brýle a budu je nosit na doma, když nemusím nikam jít, a taky odpoledne, když přijdu ze školy nebo z práce, tak čočky hned vyndám a do večera budu mít brýle. Je to poměrně drahá záležitost, takže to bude dárek ode mě pro mě za státnice a na narozeniny :)
Khaki kalhoty - Preferuju kalhoty před sukněmi a šaty, proto už jich mám docela slušnou sbírku. Chyběly mi bílé a khaki, bílé (no dobře, spíš světlé) už jsem si pořídila, tak snad dopadnou i ty khaki. Nejlépe s vysokým pasem, to miluju <3
Středně velká kabelka - Vlastním obří kabely nebo malé kabelčičky, ale nic mezi tím. A to je potřeba změnit, velice rychle. Vínovou kabelku ještě nemám, takže klidně bych brala takovou jako na obrázku. Určitě by měla mít popruh přes rameno, jsem praktická žena!
Bralette - Poslední dobou vidím všude tyhle rádoby podprsenky a moc se mi líbí ty šňůrky navíc nad prsama, když to vykukuje šmrncovně zpod trička nebo halenky, je to zatraceně sexy. A tak už jsem neodolala a přesně tuhle černou si objednala z ebay. Je to one size, tak snad mi bude sedět. Stále mě nějakých 70 Kč, tak to kdyžtak nebude tak mrzet :D
NYX kosmetika - To bych klidně mohla nechat bez komentáře. NYX přichází na český trh a je o něj rvačka. Jak už jsem psala v předchozí recenzi, chci soft matte lipcream v odstínu Prague a taky mám zálusk na jejich HD pudr. U těchto dvou produktů to ale určitě nezůstane, jak se znám.
Štětce Petra Lovelyhair - Pokukuju po nich už dlouho, a tak když jsem se doslechla, že Peťa bude mít štětce v Rossmannech, bylo rozhodnuto. Poslední měsíc začínám hodně experimentovat s líčením a zjišťuju, že těch pár štětců, co doma mám, mi rozhodně nestačí. Na obrázku je basic sada, která by mi asi stačila :)

Co na má přání říkáte? A co byste si přáli na jaře vy? Chystáte se koupit si něco od NYXu nebo omrknout v Rossmannu Pétiny štětce? Těším se na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Myslím, že se opět shodneme :D Brýle bych potřebovala taky, žádné nemám a začínám být už trošku slepá, navíc tyto silné a černé jsou naprosto perfektní! :) A proč vlastně brýle nenosíš i ven? :)
    Ta podprsenka i kalhoty se mi moc moc líbí <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele tak nějak jsem si za těch 6 let, co nosím čočky, od brýlí naprosto odvykla a myslím si, že mi nesluší. Uvidím, třeba si na ně zas zvyknu a občas si je vezmu i ven :)

      Vymazat
    2. To chápu :) Ale třeba najdeš ty správné a oblíbíš si je :))

      Vymazat
  2. Podprsenku mam tu samou z aliexpresu za par kacek :)

    OdpovědětVymazat
  3. pekný wishlist :) nejaký bralet by som si tiež rada kúpila, ale nie som si istá, či by som ho aj reálne vynosila :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý wishlist :) Pevnou padesátku si také přeji.. jen zatím to nejde.. a kor teď když jsem se vybourala a auto musí na opravu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda tak to je nemilé! No hlavně, že ty jsi v pořádku ;)

      Vymazat
  5. lásku pro bralletu a pevné padesátce úplně chápu! O:) týjo, to aby se člověk bál někam jezdit - vůbec si nedokážu představit, že by mi ještě na erasmu ukradli foták se vší výbavou :-O a kde jsi vlastně na erasmu byla? :) jinak super khaki kalhoty jsem si kupovala ve Stradivariu :), akorát nemají vysoký pas..a předem všechno nejlepší k narozeninám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve Francii v Bretani, mám tu na blogu spoustu článků, stačí hledat záložku Erasmus ;) I spoustu videí mám na kanále, tak pokud tě to víc zajímá, určitě mrkni! A díky za milý komentář :)

      Vymazat
  6. Až budou Pétiny štětce v Rossmannu, určitě je omrknu :). Moc se mi líbí ta kabelka v koláži a a bralette

    OdpovědětVymazat
  7. Bralette také plánuju, je to skvělá věc, vypadá pod tričkem úplně dokonale :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)