NYX liquid suede & butter gloss

Ahoj! Venku je tedy řádně aprílové počasí, v Brně sice nesněží, ale zase jsem musela vytáhnout zimní kabát :/ Ach jo! Pokud mě sledujete na Facebooku, což byste měli, tak už víte, že můj blog včera oslavit 5 let své existence. Neuvěřitelné, co? Stále mě to baví jako na začátku, možná čím dál tím víc. Tak vám chci poděkovat za to, že komentujete a vracíte se ke mně na blog, bez vás by to nebylo ono. Těšte se brzy na nějakou menší giveaway jako poděkování :)


Dnešní článek bude prvním ze série recenzí na výrobky od NYXu, čekají vás celkem 3 recenze. Ta dnešní se bude týkat dvou produktů na rty, které jsem si vybrala na NYX eventu. O lip creamech z řady Liquid Suede jsem věděla, že jsou hodně pigmentované, takže jsem zvolila klasickou rudou červenou, butter gloss jsem si vzala ve fialkovém odstínu. Už dlouho jsem chtěla fialovou na rtech vyzkoušet a říkala jsem si, že když to je lesk na rty, nebude tak pigmentovaný a já se třeba odhodlám jej nosit. Vyšlo to :)
 Liquid Suede mám v odstínu 11 s názvem Kitten heels (rozkošné, nemyslíte?) a butter gloss v odstínu 29 s názvem Sugar plum.
Liquid Suede cream lipstick má poměrně velký aplikátor, ale zato je precizní. Ani není potřeba použít konturku, nestane se mi, že bych někde přetáhla nebo že by se rtěnka v průběhu nošení rozpíjela a někam "utíkala". Po zaschnutí jsou rty krásně matné, pigmentace je výborná, stačí jedna vrstva a je to. Rtěnka nijak neflekatí, nanáší se rovnoměrně, zkrátka skvěle. Samozřejmě poněkud vysušuje, ale výdrž má skvělou. Přežije i pár kousků pizzy, otestováno :) Ty 4 hodinky s vámi dá klidně, samozřejmě pokud budete pít brčkem a nebudete jíst, vydrží ještě déle a lépe. Trochu mi vadí, že se obtiskává na sklenici nebo i na jídlo, ale to už je maličkost.
Butter gloss má aplikátor o něco menší, taky precizní. Jeho konzistence je hodně máslová (jak už název napovídá), leskoidní, velice příjemná. Není to nic lepivého, jakmile ho nanesete na rty a zaschne, ani byste neřekly, že se jedná o lesk. Narozdíl od Liquid Suede rtěnky tento Butter gloss nevysušuje, ale zase má daleko menší výdrž. Stačí, když se najíte a je pryč.
Každý produkt je tedy úplně jiný, ale oba jsem si náramně zamilovala. Butter gloss nosím spíše přes den k jednoduchým neutrálním očím, Liquid Suede miluju na večer na party. Ráda bych vám napsala, kde tyto a další stovky NYX produktů seženete, ale to si ještě chviličku počkáme. Pražandy se dočkají už první týden v květnu, brzy potom by měl být spuštěn i e-shop a ve vybraných Douglasech budou NYXí stojany. Já už se moc těším, rozhodně potřebuju další odstíny těchto produktů na rty, plus si brousím zuby na Soft matte lip cream v odstínu Prague.
Na konec ještě lip swatche, abyste měli představu, jak rtěnky vypadají v akci :) Tu fialovou jste mi hodně chválili na Facebooku, za což opravdu děkuju, dodalo mi to odvahu vzít si takový odstín rtěnky i ven mezi lidi. Psali jste mi, že mi to zjemňuje obličej, což v porovnání s tou rudou určitě ano. Na těchto fotkách je krásně vidět, jak rtěnka změní celé líčení.
 Co na NYX produkty na rty říkáte? Chystáte si taky nějaký koupit, až budou k dostání? Co jsem tak četla, tak na Interbeauty byl v NYX stánku ohromný nátřesk, čemuž se vůbec nedivím. Těším se na vaše komentáře :)

10 komentářů

  1. Obe barvicky ti moc slusi.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. No vypadají skvěle, s tou liquid suede jsem nesmírně spokojená! Nejsou určitě moje poslední, už abych si mohla svoji sbírku rozšířit :D :) Sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, Ani. A ty fotky, že jsou boží určitě víš! ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. No upřímně v pondělí v Brně chvilku sněžilo, ale jinak super článek. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow tak buď v částech Brna, kde jsem se v pondělí pohybovala, zrovna nesněžilo a nebo jsem si toho třeba v práci za oknem nevšimla :D Díky!

      Vymazat
  5. Nádherné, obě barvičky ti neskutečně sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě můžeš i tu fialovou nosit na denní nošení, hodně Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. tá fialová sa mi páči trošku menej, ale červená je super ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, to jsou opravdu nádherné a krásně syté barvičky :)

    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  9. tak veľmi závidím,že budete mať NYX v Čechách :( ja by som od nich chcela snáď asi všetko..:((

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)