NYX event | fotoreport, vlog

V pátek se v Brně konalo představení kosmetické značky NYX, kterého jsem mohla být součástí. Říkáte si - v Brně?! No ano, konečně taky někdo myslel na druhé největší město v ČR a uspořádal blogerskou akci v Brně (nepočítám akci Jsme jen ženy, tam je to jiné, když redakce sídlí v Brně), jsem za to nesmírně ráda a doufám, že časem takových akcí bude v Brně přibývat :) Sešlo se nás přes 10 blogerek nejen z Brna a společně jsme si užily skvělé odpoledne.

Byla pro nás přichystána krátká prezentace značky, abychom pochopily celý koncept NYXu a seznámily se s celou škálou jejich produktů, která je mimochodem obrovská, čítá okolo 1800 produktů. To u žádné jiné značky neuvidíte. NYX je značkou, u které si vybere každá žena produkty podle svého, ať už se jedná o cenovou dostupnost (klidně seženete mono stíny od 80 Kč, naopak jejich HD produkty se pohybují okolo 500 Kč) nebo barevnou škálu, tou je NYX pověstný. Určitě si vybavujete ty šíleně barevné rtěnky u GetTheLouk - modrá, zelená, šedá, klidně i černá.
 Čekalo nás i skvělé občerstvení v podobě cake pops, ovoce na špejli a jednohubek. Domů jsme potom každá dostala speciální NYX cupcake, viz fotka níže.

 Z těchto všech produktů jsme si každá mohla vybrat a odnést si pár věcí domů na zkoušení.

 Lip creamy a věci na rty bych nejradši pobrala všechny, začínám toho hromadit dost!
 Mít takový kosmetický stolek doma, ach bože!


 A tady už můj výběr produktů - vzala jsem si jeden lipcream, jeden butter gloss (sama jsem zvědavá, jestli na tu fialovou budu mít odvahu), fixační sprej na makeup, tužku na obočí, tuhý kalíškový korektor, bázi pod oční stíny a gel na obočí. Určitě brzy očekávajte recenze a snad vykouzlím i nějaké líčení. Pokud mě sledujete pozorně, víte, že jsem si na začátku roku stanovila, že chci více experimentovat v líčení. Myslím, že s těmito NYX produkty to bude pořádná výzva a moc se na to těším :)
 Vás ale nejvíce zajímá, jak to s prodejem NYXu bude. Poprvé budete mít možnost nakoupit si na veletrhu Interbeauty v Praze 22. - 23. dubna, na začátku května se otevírá v OC Nový Smíchov samostatný NYX obchod, brzy po tom by se měl spustit český e-shop, kde bude dostupné úplně všechno. A pokud nejste z Prahy, nezoufejte, protože NYX bude ve velkém množství v parfumeriích Douglas, v Brně konkrétně ve Vaňkovce a v druhé polovině roku snad i v Olympii.

Pokud máte raději videa, určitě mrkněte na vlog, který jsem natáčela. Předem se omlouvám za místy horší osvětlení, akce se sice konala ve foto ateliéru, ale externí blesky a světla měl jen fotograf napojené ke své zrcadlovce, jinak tam to světlo nebylo moc fajn. Ty záblesky ve vlogu jsou právě blesky, když fotil on :) Plus ve vlogu najdete i pár záběrů z víkendového výletu nad lom Hády, přišlo mi blbé dělat dvě videa, když se jedná o pár minut.
Dejte mi vědět, jak se na NYX těšíte a jestli jste rádi, že to nebude úplně omezené jen na Prahu. Těším se na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Urco jsem rada, ze to nebude omezene jen na Prahu :) budu se tesit na recenze produktu. Nedivim se Ti, ze bys lipcreamy pobrala vsechny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, že bylo i něco tam ve vašich končinách :-) Event se mi líbí z fotek moc, hned bych jela též :D Na NYX se docela těším, ale asi počkám, až pominou největší nálet ke stojanům a za rok si tam půjdu něco v klidu vybrat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já očekávám teda obří nálety, podle toho, jak se holky na FB i jejich instagramu pořád a stále ptají, kdy a kde to už bude! Snad se dobře zásobili a nebudou to mít pořád vyprodaný :)

      Vymazat
  3. Jé to vypadá krásně, skvělý fotky! Taky se moc těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Byla to úžasná akce a jsem ráda, že jsem mohla být součástí.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)