L'Occitane modrý & bílý iris

Ahoj, zdravím vás takto při sobotě, snad se máte skvěle! Já bych se měla učit na pondělní státnice, ale zatím to úspěšně odsouvám, a když už se k tomu donutím, tak po půl hodině usnu. No není to k naštvání? Snad se mi podaří zítra u toho vydržet trochu déle, ale máme s přítelem v plánu jet do Olympie, abych si vybrala nějaký ten dárek k narozeninám. Snad po cestě potkáme i nějakou rozkvetlou třešeň, abychom mohli dodržet prvomájovou tradici :)


L'Occitane pracuje se spoustou ingrediencí a vůní, ty nejvzácnější z nich najdete v kolekci, která nese název Collection de Grasse. Ke mně se dostaly 3 produkty s vůní modrého a bílého irisu, což je vůně skoro nepopsatelná, to musíte ovonět, abyste pochopili. Jedná se o květinovou vůni, která není nijak sladká, a to já miluju. Kolekce kromě toaletní vody, sprchového gelu a krému na ruce obsahuje ještě tělové mléko a tuhé parfemované mýdlo.

Já jsem si nejvíce zamilovala toaletní vodu, její flakonek, který obsahuje slabounce fialovou tekutinu a je ozdobený zlatým motivem kvetoucích irisů, dostane do kolen každou ženu. Základem vůně je iris, cedr a bílé pižmo. Srdce tvoří iris, ylang-ylang a broskev, hlava se rozvoní černým rybízem a citrusy. Zahalené v této vůni se budete cítit tak nějak výjimečně. Tím, že je to toaletka, nevydrží na těle tak dlouho, odpoledne je potřeba přestříkat se znovu. Ale to jí s klidem odpustím, voní zkrátka nádherně :)
Sprchový gel a krém na ruce jsou příjemným doplňkem toaletní vody. Sprchový gel je docela tekutý, nijak extra nepění, takže se mi zdá, že ho vypoužívám zbytečně moc. Na rovinu, je to spíš takový fancy sprchový gel pro toho, kdo má rád, když sprcháč voní stejně jako voňavka :) Krém na ruce má lehkou konzistenci, krásně se roztírá a hodně rychle vstřebává. Ruce zanechá díky obsahu bambuckého másla hydratované na dostatečně dlouhou dobu (i mé věčně suché ruce) a opět skvěle voní.
Tato řada se L'Occitanu opět povedla, upřímně jsem se zatím nesetkala s vůní irisů u žádné jiné značky, vy si něco vybavujete? Ještě přidávám odkazy na produkty a jejich ceny: toaletní voda 1350 Kč / 75 ml; sprchový gel 405 Kč / 250 ml; krém na ruce 220 Kč / 30 ml. Pokud by vás zrovna irisy neoslovily, v Collection de Grasse najdete spoustu dalších vůní jako Jasmín a bergamot, Neroli a orchidej, Akácie a mimóza, Magnólie a ostružina nebo Zelený čaj a hořký pomeranč.

Těším se na vaše komentáře, jak se vám produkty líbí! Mějte se krásně :)

2 komentářů

  1. Taky jsem často u učení na státnice usínala :D. Tak ať si vybereš něco pěknýho, tahle řada už na pohled vypadá moc krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. ó, tá vôňa musí byť úplne úchvatná! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)