Bourjois radiance-boosting face scrub

Ahoj! Dnes je venku krásně a já sedím doma. Je to šílené, jakmile člověk dopíše bakalářku, už aby se začal učit na státnice. Já tím, že studuji dvojobor, mám toho k učení opravdu hodně a už 2. května (ano, v den mých narozenin, stejně tak jako před třemi roky jsem v tento den maturovala) mě čekají písemné státnice z francouzštiny. Takže si teď procházím staré materiály z morfologie a syntaxu, opakuji gramatiku a doufám, že to zvládnu. Zítra večer se jdu každopádně odreagovat na akci Bounce Bounce, to bude pecka! A jak se máte vy? :)


Dnes tu mám na recenzování peeling od Bourjois, který nese název Radiance-boosting face scrub. Poněkud dlouhý název, nicméně v sobě obsahuje to, co peeling dělá. Měl by zanechat pokožku zářivou, hladkou a takovou, že vypadá zkrátka jako nová. Peeling je obohacen o bambusová zrníčka a pomerančovou dužinu.

První, co chci vyzdvihnout, je jeho parfemace. Nádherně jemně voní po pomerančích. Bambusová zrníčka, která obsahuje, jsou velice jemná, takže pleť nijak nedráždí. Někomu by to mohlo vadit, protože od peelingu očekává pořádné "vydrhnutí" obličeje. Pokud jste ale zvyklé používat peeling i víckrát do týdne, tento od Bourjois by mohl být skvělou volbou. Hezky odstraní odumřelé zbytky kůže, na pleti je velmi příjemný, neštípe a hezky se smývá. Pleť je po něm opravdu viditelně hladší a rozzářená.
Peeling má klasické otvírání a dávkování, je ho potřeba docela malé množství, takže vám určitě nějaký ten měsíc vydrží. Obsahuje 75 ml a seženete ho třeba na www.parfemy-elnino.cz, konkrétně TADY za cenu 98 Kč. Nejsem si jistá, jestli se dá sehnat v drogeriích, spíš bych řekla, že ho najdete v parfumeriích. Já jsem s ním tedy velice spokojená a moje rutina v péči o pleť je s ním hned příjemnější. I když jsem ho ukazovala v nedávném new-in článku, pár z vás mi psalo, že jste ho zkoušely a že je super.
Dejte mi do komentářů vědět, jestli s tímto scrubem / peelingem máte zkoušenost, a pokud ano, jakou? Jaký jiný peeling rády používáte a usnadňuje vám rutinu v péči o pleť?

Děkuji www.parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

5 komentářů

  1. Tento peeling jsem nezkoušela, ale jemné obličejové peelingy mám ráda. Žádné drhnutí. Naposled mi vyhovoval Energy od Garnier

    OdpovědětVymazat
  2. Peelin neznám, ale peeling je pro mě nutností. Jelikož mě často trápí šupinky na nose a na ně je prostě peelig nejlepší.. :-) Moc ráda mám enzymatický peeling Ziaja a nebo od Bione :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling jsem nezkousela, ale asi to napravim ;)

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling jsem nezkousela a celkem me i zaujal.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Kamarádka tento peeling má a je s ním stejně spokojená jako ty. Já si ho plánuji pořídit :)

    Interbeauty Prague

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)