Spring is in the air

Ahoj! Jaro už je ve vzduchu, mě těší již rozkvetlé sněženky a krokusy a už se nesmírně těším na jarní modu, až si zase budu moci vzít křivák, mít holé kotníky a odhalený krk. A tak jsem se ve svém snění rozhodla, že vytvořím i pár koláží s kousky a trendy, které mě baví a které více či méně hodlám nosit. Fashion článek tu nebyl hodně dlouho, tak jdeme na to :)


Proužky jsou vyloženě nesmrtelné, líbí se mi hlavně na topech. Pruhovaný blejzr se bude skvěle hodit k jednobarevným tričkům, dlouhý šedý top s průstřihy na bocích bude vypadat nejlépe s krátkou bundičkou nebo křivákem. Pruhovanou košili, která má proužky jak svislé, tak vodorovné, si dokážu představit k nějakým capri kalhotám ve světlé nebo pastelové barvě.
 Když už jsme u pastelových barev, ty k jaru také neodmyslitelně patří. Nejvíc se mi líbí saka a blejzry v pastelových barvách (tohle mint mě fakt dostalo), šaty s pastelovým základem a potiskem květin. K jednoduchému outfitu padnou skvěle tyhle sandálky. Mám podobné v černé barvě, loni jsem je vynosila hodně, tak přemýšlím, že si letos pořídím i nějakou další barvu.
 Hodně mě zaujal i trend roláků, nejlépe takových decentních, které vypadají vážně chic. Pokud se to zkombinuje s trendem extra dlouhých topů s rozparky na bocích, je z toho žhavý modní kousek. Celkově mě bere šedá barva v různých odstínech a líbí se mi i plísňové džíny, které mám právě ve světle šedé. Tyto do modra s vysokým pasem vypadají taky skvěle!
Drsný křivák ráda kombinuji s nějakým něžnějším kouskem, abych outfit trochu vyvážila a nevypadala jako holka motorkářka. Tahle bílá košile s jemnými puntíky je k tomu jako stvořená. Přidala bych k tomu ještě malou vínovou kabelku, jen by mě zrovna u těchto dvou kousků štvalo, že se bijí zlaté a stříbrné detaily, mám ráda, když jsou detaily jen v jedné barvě kovu. Mimochodem, nemáte nějaký tip, kde bych sehnala kabelku střední velikosti, aby byla crossbody? Klidně ve vínové nebo černé barvě, nejlépe se zlatými detaily. Mám totiž buď mini kabelky nebo velké tašky, nic mezi tím. Předem díky :)

Fotky jsou převzaté ze stránek Esprit, Mango a Bershka.

Jak se vám můj výběr líbí? Budete něco podobného nosit na jaře také? Pokud ne, jaké jiné trendy vás baví? Budu se těšit na vaše komentáře!

4 komentářů

  1. Nejvíc se mi líbí pastelové barvy. Musím ale přiznat, že nevím, co budu na jaře nosit. Zatím se nejvíc těším až se zbavím zimních bot

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se právě styl holky motorkářky líbí :) Nejvíce se mi líbí výběr z pastelových barev. Já už se těším, až odhodím zimní bundu

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to ses mi trefila do vkusu ;) Pěkná inspirace.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)