Online vzdělávání s VímVíc.cz

Pokud mě sledujete déle, asi víte, že jsem člověk, který rád dělá spoustu věcí najednou. Jako třeba studuje dvojobor (a momentálně píše bakalářku a čekají ho dvoje státnice), do toho chodí 3× týdně na odpoledne do práce, má přítele, bloguje a vloguje, cestuje, občas i rád čte a sportuje. Protože si troufám říct, že nemám zas tak náročnou školu, ráda vyhledávám i jiné způsoby a metody vzdělávání, které se mi budou v životě hodit nejspíš daleko víc než vědomosti nabyté ve škole.

Když jsem se dozvěděla, že existuje portál VímVíc.cz, dost mě to zaujalo. Jedná se o portál, který nabízí nepřeberné množství online výukových kurzů, z nichž některé jsou úplně zadarmo, některé stojí pár stovek a jiné i pár tisíc. Největší výhodu vidím v tom, že pokud si kurz zapíšete, je jen na vás, jakým způsobem a kdy si budete jednotlivé lekce pouštět a učit se. Mě u dlouhodobějších kurzů vždy odradilo to, že musím někam chodit a strávit tam nějaký čas v určený den a hodinu. Takto si kurz pustím, když mám na něj čas a náladu.
Na VímVíc.cz najdete jazykové kurzy (taková čínština, to zní skvěle), spoustu kurzů ohledně marketingu, práce s webem, designem, sociálními sítěmi, dále pak kurzy o správné výživě a stravě, fotografický kurz, apod. Já momentálně absolvuju jeden kurz a na jeho konci získám i certifikát, který mohu hravě použít v životopise a vylepšit si tím šance u případného pohovoru.

A jak se mimo školu či práci vzděláváte vy? Čtete, koukáte na zprávy, posloucháte rádio nebo už jste také zkusili nějaký online kurz? Jak se vám tento nápad líbí? Dejte mi vědět a pokud byste se chtěli na VímVíc.cz zaregistrovat, dostanete i 100 Kč slevu ve formě kreditů. Když navíc zadáte kód DAZZLICIOUS10, získáte ještě 10% slevu na vámi vybraný kurz. Mě láká ten fotografický, pohovor je hra nebo kreativní informační dovednosti.

3 komentářů

  1. No tak to je skvělý, troufám si říct, že po dlouhé době článek, který mě fakt zaujal. Velké díky za tip!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)