Oblíbenci - únor 2016

Ahoj! Jak si užíváte víkend? My skvěle, včera jsme navštívili další Foodpark a koupili si kozí sýr s rajčaty a olivami a k tomu jsme zkusili i žitný chleba. Asi jsem to nikde zatím nezmiňovala, ale snažíme se teď jíst trochu lépe a nespořádat všechno, co vidíme a na co máme chuť. Časem do toho chceme přidat i cvičení, tak uvidíme, jak to půjde :) Samozřejmě někdy máme "cheat day", třeba jako včera, kdy jsme zavítali do další skvělé brněnské kavárny Le Petit Café a dali si dortíky, moc nám chutnalo.
Mimochodem, změnil se mi vedoucí bakalářky, úplně nečekaně! Zítra už mám domluvenou schůzku, tak jsem zvědavá, snad to bude změna k lepšímu. Ještě dnes musím posbírat nějaká data, abychom už zítra mohli začít s praktickou částí. Teoretickou už mám skoro napsanou :)
Zítra by mi měl přijít balík s něčím novým na testování a můžu vám prozradit, že se tu objeví i soutěž, ze které určitě budete nadšené! Tak to tady sledujte, stejně tak jako FB a instagram.

Některé kosmetické produkty z dnešního videa už jste viděli minule v haulu, tak to klidně přetočte až na písničku. Tu si rozhodně poslechněte celou! A dejte mi vědět, co si myslíte o změněném pozadí. Zdá se vám to lepší, kvalitou videa a světlem? Předem díky za každý komentář :)

0 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)