Akce s jenzeny.cz, PoshMe a Biodermou | fotky & vlog

Ahoj, dnešním článkem bych vás chtěla vzít s sebou na skvělou akci, kterou pořádala redakce internetového magazínu jenzeny.cz ve spolupráci s PoshMe a Biodermou, občerstvení zajistilo skvělé bistro Soul, nechyběla ani masérka, kosmetička, kadeřnice, hudba, dobré víno a skvělí lidé. Potěšilo mě, že i když to nebyla akce určená primárně pro blogerky, bylo nás tam docela dost a všechny jsme byly z akce nadšené. Konečně něco, co se přiblížilo pražským blogerským akcím :) Víc už vám ukáže vlog, který jsem natáčela.


 Evička, Káťa, moje kamarádka Táňa, kterou jsem vzala s sebou, Terezka a já :)
 Cheddarový dip se zeleninou, vepředu plátek okurky se smetanovým sýrem a uzeným lososem (to bylo snad nejlepší).
 Salát z polníčku, rukoly, ořechů a feta sýra (taky skvělej) a ta výzdoba! Jeden tech mech v květináči sice po chvilce vzplanul, ale jinak dobrý :D
 Vzadu mini panna cotta s malinami, pak hummus s (myslím) kukuřičnou plackou a to prkno se sýry, salámy, melounem a dalším ovocem a zeleninou vypadalo taky skvěle! Co si budeme povídat, to jídlo je stejně nejvíc fotogenické.
Holky redaktorky ve vypůjčených šatech z PoshMe. Jak vidíte, tak jsem tolik nefotila, takže se spíše podívejte na vlog, kde i ukazuju dárečky od Biodermy, které jsme dostaly, a uvidíte tam celou přehlídku PoshMe :)

Jak se vám tento článek líbil? Nechaly byste si podobnou akci líbit, ženy? :) Těším se na vaše komentáře!

4 komentářů

  1. Akce musela být super :) Na společné fotce Vám to všem sluší. Mně se moc líbí ty jejich sukně

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to velmi poetické odpoledne :D Pěkný vlog, Ani!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. Kéž bych tam taky byla! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)