2/1/2016

Ahoj, všechny vás zdravím v novém roce! Doufám, že jste si Silvestr užili. My, i když nás bylo jen 5, rozhodně ano, některé momenty mám popravdě dost rozmazané :D A odnesla jsem si dva spálené prsty od plechu, to je tak, když v noci děláte pizzu :D Dnes už jsem započala tvrdý studijní režim, 7. mě čeká první zkouška, tak snad ji zvládnu. Druhá bude následovat 12., a pokud by dobře dopadla i ta, můžu se konečně vrhnout na bakalářku :) Mimochodem, letos si nedávám žádná předsevzetí, loni jsem si stanovila pár cílů, z nichž většinu jsem splnila; letos mám cíl jediný - dodělat bakaláře. A pak jsou tu stálé cestovatelské sny, tak snad se letos zase podaří některé splnit. A co vy a předsevzetí?


Dnes tu pro vás mám váš oblíbený random, skoro všechno se bude točit okolo Vánoc, ale to vám snad nebude vadit :)
Vykrajovátka z Ikei jsem použila na perníčky a ve food magazínech jsem se inspirovala na přípravu štědrovečerní večeře. / Vyráběla jsem vanilkový cukr a pak jím obdarovala babičku a přítelovu mamku. Mělo to úspěch!
 Letos jsem po dlouhé době pekla pusinky, zkusila jsem recept od Kačky ze Smoothcooking a zadařilo se, pekla jsem dokonce dvě dávky, mamka je spráskala na posezení :D / Linecké je spolu s perníčky moje nejoblíbenější cukroví - také to někdo tak máte?
 Vánoce v Brně - stromek byl teda hezčí na Zelném trhu, ale i tak ty trhy mají vždycky super atmosféru. / Kromě žehličky a dvou věcí od Weledy už jste tu všechno viděli. Tohle pro mě byly takové blogerské dárečky, co přišly za prosinec :)
 O Yobaru už tu psát nebudu, kdo chcete, mrkněte na článek TADY.
 Měla jsem náladu na zlaté nehty. / Konečně jsme navštívili Bistro Soul a byl to teda zážitek. Jejich vyhlášené fish & chips i sendvič s trhaným hovězím byly výborné!
 Letošní Vánoce byly ve znamení ochutnávání nových věcí, karambola i kaki (které není na fotce) mi moc chutnalo. A liči miluju <3 / Konečně můžu zveřejnit i tuto fotku, pro tátu jsem vyráběla nakládaný hermelín, tuhle krásnou butelku jsem koupila v Nanu Nana. Asi nemusím psát, že to taky mělo velký úspěch, holt ty vyráběné dárky potěší vážně stokrát víc :)
Silvestrovské líčení si žádalo selfie :) / Novoroční sníh, který krásně zasypal Kroměříž. Taky u vás sněžilo nebo sníh pořád ještě je?
 Letos jsem zdobila stromeček dost minimalisticky a přiznám se, že by mi ani nevadilo mít na něm pouze světýlka. Nějak ty kýčovité řetězy apod. nemusím. Jak zdobíte vy?
A takto jsem letos balila dárky, fotku už jste viděli na FB i na Insta a mělo to u vás pořádný úspěch. U mých obdarovaných taky, ani se jim nechtělo to rozbalovat a prý to samotné balení je dárkem :) No, mě to zkrátka baví, už jsem zvědavá, s čím přijdu zase za rok.
A nakonec ještě štědrovečerní předkrm - slané krekry s gervais a uzeným lososem s citronovým pepřem. Velká dobrota, hned bych si je zase dala!

Mějte se krásně, mí milí, těším se na vaše komentáře :)

9 komentářů

  1. Krásný fotky, Aničko! Konkrétně stromečková fotka je úžasná! O zabalených dárečcích se snad ani nemusím rozepisovat, nádhera :) Na co jsi mě opravdu dostala, to jsou ty krekry! Při nejbližší příležitosti musím vyzkoušet :) Sedmého na tebe určitě budu myslet, aby to vyšlo...taky mám zrovna zkoušku, tak se zařekneme, a dáme to! #predsevzeti :D
    Káťa_Spark_of_Randomness

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka se stromečkem je super. Nakládaný hermelín dělám každý roku svému muži. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké fotečky! Já si předsevzetí nedávám, ale cíle si stanovuji. Aspoň se mám na co těšit. Přeji mnoho úspěchů v novém roce!
    Meet My Lovely World


    OdpovědětVymazat
  4. Tobě to na Silvestra tak slušelo :))) a ty dárky se ti opravdu povedly, krása :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už bych na tu školu měla taky mrknout... Pololetí je za rohem a moje známky jsou spíše k pláči než k chlubení:D Prosinec jsi si vážně užila a sníh u nás v KM mi vážně zvedl náladu! Škoda že svátky už jsou za námi a na sníh se budu dívat z okna školy:/:D

    OdpovědětVymazat
  6. tie darčeky si zabalila úplne geniálne, nádhera naozaj ;)

    Na mojom blogu práve prebieha giveaway, do ktorej ste všetci srdečne pozvaní! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné :) Dostala jsem chut na cukroví.. :DD

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek i fotky samozřejmě :) já se pořád nemůžu dokopat k učení, i když první zkouška mě čeká už 5! a další 8! ta 5 by měla být snad v pohodě, ale ta co je 8 mi dá zabrat... asi ty 3 dny nebudu spát. :( Přeji ti úspěšně zvládnuté zkoušky a taky ať se bakalářka povede :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)