Warm & cosy

Ahojte, venku pěkně přituhlo a já se zrovna dneska rozhodla fotit outfit, klasika :D Ještě, že jsme si předtím zašli do Velo café, pokud někdy budete v Kroměříži na návštěvě, tak tuhle kavárnu můžu jen doporučit. Zítra jdeme na oběd na pizzu, pak ještě na návštěvu k tetě a odpoledne pak pojedeme s Tomem za kamarády na chatu, oslavit ten příchod nového roku. Přiznám se, že rok od roku mi to nucené oslavování je čím dál tím méně po chuti, ale letos jsme si koupili Bacardi Oakheart, tak na to se vážně těším :) A jak budete trávit Silvestr vy? Já se vám ještě zítra ozvu se shrnujícím článkem, jako to dělám každý rok!



 Hlavním prvkem dnešního outfitu je červeno-modro-bílá kostkovaná košile, která mi přišla ze shein.com. Něco takového mi v šatníku chybělo, doposud jsem měla jen bílou košili a proužkovanou modro-bílou, které jsou spíše formální. A tak jsem chtěla něco na běžné nošení. Popravdě jsem čekala, že košile bude flanelová a tedy z hrubšího materiálu, ve skutečnosti je docela tenká. Ale to nevadí, hlavně, že se mi líbí vzor a košile mi sedne. Brala jsem si velikost M, aby nebyla úplně obtáhlá, a padne mi hezky. Vypadá to, že je i kvalitně ušitá, knoflíčky v pohodě drží a těch pár nitek, co z ní trčelo, ničemu nevadí :) Najdete ji TADY za cenu $18.

 Dále vidíte "v akci" i kardigan/přehoz, který jsem dostala od T. na Vánoce. Je úžasně měkký a pohodlný, vážně za něj mockrát děkuju :*
 Košile - shein.com, přehoz - Zara, kalhoty - secondhand (Pieces), boty - Deichmann, rtěnka - Kiko
Jak se vám můj letošní poslední outfit líbí? A máte v šatníku nějakou podobnou košili?

11 komentářů

  1. Moc ti to sluší Aničko! Mě se ani ten Silvestr taky nechce slavit, ale co naděláme, oslavit se to musí :-D Tak si to s Tomem hezky užijte a krásný rok 2016 vinšuju! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. pekný outfit :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle ti moc sluší :))) Košile a prehoz je velmi pěkný :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. košile je nádherná hodí se skvěle na zimu :) sluší ti to!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, sluší ti :)
    Jojo, je to vedle Olympie, jenom jsem už nestihla to sluníčko, proto jsou fotky tak bezvadně osvětlené.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krasny outfit, Ani. Znovu musim konstatovat, ze ma Tom vkus ☺ Mejte krasny konec roku!

    OdpovědětVymazat
  7. Super a víc super se zastrčenou košilí do těch kalhot :)

    Líbí se mi střih toho svetru, jak je to nahoře vykrojený :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. super outfit, prehoz je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  9. No já myslím, že Ti to Aničko fakt sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. my jsme s přítelem na Silvestra byli doma na půlnoc jsem jeli na vyhlídku k zámečku Větruše do Ústí nad Labem a upřímně jsem si to moc neužila, protože tam byla spousta opilců a petardy nám odpalovali za zády :/ každopádně vše nejlepší do nového roku, Aničko! :) outfit je super, těmto košilím já hodně fandím.

    OdpovědětVymazat
  11. ve Velo café jsem byla dvakrát a rozhodně bych návštěvu této kavárny nedoporučila. jako interiér je hezký, hodně se mi líbí útulný vinný koutek. ale kvalita kávy je dost žalostná!
    jinak přehoz je vážně hezký:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)