TRESemmé keratin smooth set

Ahojky! Tak nám zase začal nový týden, mě čekají jedny z posledních hodin ve škole, další týden i nějaké zápočty, jinak budu v práci. Taky se chystáme s holkami blogerkami zítra na módní show nové značky Freewill, tak na blogu očekávejte nějaký report, buď vlog nebo fotky. V týdnu bych se snad měla dostat i na vánoční trhy, už se těším na Turbomošty a Svoboďáčky O:-) Pokud mě sledujete na Insta, tak víte, že jsem přes víkend pekla a vyráběla vánoční DIY dárečky, některé už mám i zabalené, mám z toho radost! Ještě mi zbývá něco dokoupit a pak už můžou nastat ty pravé Vánoce. Taky se těšíte?


V dnešní recenzi vám představím set na vlasy od značky TRESemmé, kterou seženete na e-shopu keratin-shop.cz. Já k otestování dostala jen mini verzi, kdy šampon a kondicionér mají 30 ml a teplem aktivovaná péče 15 ml, jinak se samozřejmě prodávají klasická velká balení (250 ml a 120 ml), celý set najdete TADY za cenu 899 Kč. Produkty se dají koupit i jednotlivě a více informací naleznete TU. Keratin smooth set, jak už název napovídá, obsahuje keratin, který vlasům dodává lesk, narovnává je a působí proti jejich krepatění. Set slibuje, že udrží vlasy rovné, hebké a lesklé po dobu 7 dní nebo až 4 umytí.

 Samotný postup a aplikace jsou velmi jednoduché. Vlasy si umyjete šamponem, aplikujete kondicionér, ten smyjete a vlasy pak lehce vysušíte ručníkem nebo trochu profoukáte fénem. Do délek a konečků vlasů aplikujete péči (vlasy si rozdělíte do několika sekcí podle toho, jak dlouhé vlasy máte), vlasy rozčešete, aby se péče rovnoměrně rozprostřela. Vlasy pak vyfénujete do sucha, teplem už začínají působit účinky péče a já sama po vyfoukání pozoruji, že se mi vlasy tolik nekroutí jako normálně. Posledním krokem je vyžehlení vlasů, doporučuje se žehlit na nejvyšší teplotu a každý pramen projet 3x, což mi teda přijde jako extrémní zátěž, proto já osobně volím teplotu 190°C a prameny projíždím dvakrát. Výsledkem jsou krásně rovné, hebké a lesklé vlasy, přesně tak, jak produkty slibují :)
Co se týče toho, že efekt vydrží po dobu 7 dní nebo až 4 umytí... Já vám nevím. Musím se přiznat, že jsem péči zatím použila třikrát a vlasy se mi vždycky rychleji začaly mastit (oproti šamponu od L'Occitane nebo šampuku z LUSHe, které střídavě používám). Což se mi tedy vůbec nelíbilo a málem jsem set zatratila. Pak jsem si vlasy umyla jiným šamponem a po vyfoukání a vyžehlení mě čekal plus mínus stejný efekt. Takže to dost možná vážně funguje. Ne úplně na 100 %, vlasy mi samozřejmě celý den rovné nevydrží, já mám tendenci si je dávat za uši, takže se mi pak zkroutí. Ale věřím, že pro slečny, které mají dlouhé vlasy, tento set bude skvělým pomocníkem k tomu, aby si je nemusely zas tolik žehlit, protože ten efekt opravdu přetrvá i po pár umytích.

Co na set říkáte? Znaly jste ho? Využily byste ho nebo nepotřebujete mít zas tak rovné vlasy? Já tedy stále hledám něco, co by mi vlasy narovnalo nějak trvaleji, ale to bych asi musela podstoupit aplikaci keratinu v salonu, což není zrovna studentsky přijatelné :D Žehlička na vlasy bude muset zůstat mým nejlepším přítelem! A těším se na vaše názory :)

9 komentářů

  1. Tento konkrétni nemám, zkoušela jsem keratin Coco choco, ale nebavila mě zdlouhavá aplikace, i když vlasy rovnější byly :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Set jsem taky vyzkoušela a na mé jemné vlasy docela působil i po několika umytích. Po rovných vlasech a žehlení ale netoužím, takže by se velké balení u mě minulo účinkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám vlasy dost husté, věřím, že na ty jemné to bude po několika umytích působit ještě lépe :)

      Vymazat
  3. Set mě hodně zaujal, akorát si nejsem jistá jestli bych si ho za tu cenu pořídila s takovou výdrží, při mé délce vlasů bych ho měla okamžitě pryč ,ale jako produkt je to jinak dobrý nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, já na mé krátké vlasy spotřebuju malé množství, ale věřím, že někdo s vlasy dlouhými pod prsa by měl celý tento set na jedno použití.

      Vymazat
  4. Je to neskutocne predrazene. V uk stoji par libier a oni za to chcu skoro tisicku....wake up call takto zdierat ludi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, ty peníze bych za to nedala, a ještě když říkáš, že v UK to stojí pár korun...

      Vymazat
  5. Set jsem také testovala a teda musím říct, že jsme od toho čekala daleko více.. Jen si mě teď zarazila s tím kondicionérem, který se podle mého neumývá.. Jelikož to na webu není psané, tak teď nevím :(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla popravdě trochu vyšší očekávání, ale zase to není úplně zklamání na plné čáře :) S tím kondicionérem tedy nevím, já jsem zvyklá si každý kondicionér nebo balzám vymýt, pokud na něm vyloženě není napsané, že je bezoplachový, a tedy ho používáš až po umytí vlasů. Přijde mi, že kdybych si ho nevymyla a ještě měla použít tu péči, tak se mi ty vlasy zmastí za jeden den :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)