Mizon čisticí šnečí pěna

Ahoj! Zdravím z vás z mé rodné Kroměříže, už jsem doma na Vánoce :) Zrovna balím dárečky a dívám se u toho na Sám doma 2, jedničku už jsme zvádli s Tomem v týdnu, taky taková vánoční klasika. V lednici mi odpočívá těsto na perníčky a ještě budu péct druhou várku pusinek. Mamka se totiž neudržela a skoro všechny je snědla, měli jste vidět ten provinilý výraz, když mi to dnes říkala :D Takže vánoční nálada se ke mně vkrádá čím dál tím více. Čtvrteční dva zápočty snad dopadly dobře, další zkoušku mám až 7. ledna, tak si zatím budu užívat. Doufám, že se máte taky moc dobře!
P.S.: Tohle je 1000. příspěvek na tomto blogu, nemohu tomu uvěřit <3


Dnes vám chci představit opět velice zajímavý produkt, a to čisticí pěnu s obsahem šnečího slizu. Tato složka je hlavně v asijské kosmetice velice oblíbená, existují i BB krémy, krémy na obličej, séra, apod. V sortimentu značky Mizon najdete spoustu takových produktů. Z krasa.cz mi přišla nejen tato pěna, ale i nějaké vzorečky, o kterých uslyšíte ve videu se spotřebovanými produkty.
 Oficiální popis: Čistící pěna obsahuje filtrát hlemýždího sekretu, díky kterému kosmetický přípravek ve spojení s vodou vytváří pevné, husté bubliny pro hladké čištění a revitalizaci Vaší pokožky. Účinné látky obsažené v hlemýždím extraktu povzbuzují regeneraci pleti a předcházejí vzniku vrásek a drobných linek. Při pravidelném používání se struktura pleti prokazatelně zlepšuje. Pleť je zpevněná a působí zdravým a přirozeně krásným dojmem. Díky šetrnému složení jsou vhodné i pro citlivou pleť.
 Pěna se nanáší na navlhčený obličej buď pomocí dlaní a jemného vmasírování do pleti nebo pomocí masážní houbičky, kterou používám já (je z DMka). Stačí nanést opravdu malinké množství, pěna bohatě napění. Po vyčištění stačí obličej opláchnout vlažnou vodou. Výsledkem je krásná pleť, která působí vypjatě, je krásně vláčná a hydratovaná, pěna ji vůbec nevysušuje.
 Konzistencí pěna připomíná opravdu šnečí sliz, produkt se táhne a má takový až třpytkatý nádech. Parfemace není nijak výrazná, jedná se o nevtíravou krémovou vůni.
Balení má 60 ml, já pěnu nepoužívám každý den, spíše tak dvakrát do týdne na dočištění pleti, takže když si vezmu, že stačí opravdu malé množství, produkt mi určitě vydrží hodně dlouho. Doma mám ještě pořád TUTO pěnu od Skinfoodu, která je dvakrát tak objemnější a prostě nejde spotřebovat, i když ji úplně miluju. Asi ji budu muset už vyhodit, už je po datu spotřeby, ach jo. Ale tahle šnečí bude velmi příjemným nástupcem. Seženete ji na krasa.cz za cenu 239 Kč, což je asi malinko dražší záležitost, ale věřte, že za to stojí :)

A jakou čisticí pěnu používáte vy? Nebo co jiného používáte na číštění pleti? Těším se na vaše komentáře!

3 komentářů

  1. Tak to vypadá skvěle, ráda bych vyzkoušela. Plet čistím vším možným, micelárky, mléko, pěna. V poslední době se mi nejvíc osvědčila micka od Dermacolu. Krásné Vánoce

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá parádně, už jsem slyšela, že ty šnečí přísady jsou na pleť super :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. O tomhle slysim poprve a vypada skvele.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)