Christmas wishlist

Ahojte! Původně tu dnes měla být recenze na jeden zajímavý vlasový set, ale jelikož jsem zapomnětlivka a nechala jsem si fotky v netbooku v Brně, tak ji uvidíte až v pondělí nebo v úterý. Poslední dobou s tou technikou bojuju, napřed se mi pokazila čtečka na karty (díky tátovi už mám novou, konečně) a minulou neděli se mi podařilo někde vytratit SD kartu, 16 GB, ach jo. Naštěstí jsem všechny fotky a videa měla překopírovaná na flashku, právě díky tomu, že jsem nějakou dobu neměla čtečku. No, vše zlé je pro něco dobré a snad už to zase bude fajn :) Dnes vám tedy ukážu svůj vánoční wishlist, který jsem letos opět posílala svým "Ježíškům" mailem, jdu s dobou a papírovým dopisům už u mě odzvonilo.

Ani letos si toho nepřeju vůbec hodně, mým největším přáním zůstává pevná padesátka k Nikonu, ale to si budu muset časem splnit zase sama. Pod stromečkem by mě potěšil suchý šampon od Batiste, nová micelárka od Balei, paletka od MUR a pak třeba ještě sada Oxygen moisture na vlasy od Dove. Jak víte, ráda čtu, a to hlavně v angličtině, tak bych v knihovničce uvítala konečně Girl Online nebo relativně novou knížku The girl on the train, která je momentálním bestsellerem. Už dlouho pokukuju po nějaké aromalampě, mám potřebu zkusit vosky od Yankee candle (ty by ale mí Ježíšci u nás nesehnali, tak je kdyžtak pak koupím v Brně). A jelikož jsem žena praktická, hodila by se mi i vlastní žehlička, když už v Brně máme to žehlicí prkno. Občas bych nějaké tričko či košili přežehlit potřebovala, co si budem. No a taky ráda peču, makronky jsem zkoušela dělat dvakrát a vždycky to skončilo bledě (chutnaly dobře, ale vzhled na prd), tak třeba by ta podložka pomohla? Uvidíme. A poslední položkou mého wishlistu je kuchyňská váha, co váží hodně přesně i gramy. Až zpětně mi došlo, že to zní trochu dvojsmyslně, ale já žádný rostlinky nepěstuju :D Prostě jen jsou recepty, kde záleží na množství (třeba právě u makronek, jak chcete přesně vážit bílky?!) a váhu určitě využiju.
Shodneme se na něčem z mého wishlistu? Pokud ne, co si na Vánoce přejete vy? A jak to u vás chodí, píšete ještě dopisy Ježíškovi, posíláte je jako já mailem nebo jen svým blízkým sdělíte, co by se vám líbilo? Těším se na vaše komentáře!

17 komentářů

  1. Ahoj, s tou aroma lampičkou to mám úplně stejně jako ty :). A ta, která je na wishlistu, je krásná :).
    Novou žehličku jsme museli pořídit už před Vánocemi :D. A ta paletka od MUR by se taky hodila.
    Takže za tvůj wishlist palec nahoru (y).
    Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) Tak uvidíme, co pod stromkem najkonec najdu :)

      Vymazat
  2. Jé, tak že bych si taky na seznam přidala podložku na makronky? Taky se mi od ruky moc nepovedly, ale chutnaly dobře :D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Girl Online jsem koukala v létě v Americe, ale nakonec jsem ji tam nechala, až tak mě v reálu nezaujala:( Ale Dívku ve vlaku si přeju taky, mám od ní velká očekávání, teď mně ty napínavé příběhy hrozně baví:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si nebyla jistá, jestli mamka sežene tu Dívku ve vlaku u nás v maloměstě v knihkupectví v AJ, tak jsem přemýšlela, co ještě bych si ráda přečetla, takže padla volba na Girl Online. Uvidíme, co nakonec dostanu :)

      Vymazat
  4. Ohoho ;) Tak jsem zvědavá, co ti Ježíšek naloží :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Žehličku jsem dostala vloni, takže to si škrtám.. :D aroma lampičku mám starší, takže takováhle hezká bílá by byla fajn, ale zatím stačí i tamta, hlavně že je v ní co pálit.. :D MUR a Batiste mám, takže další položku škrtám.. No tak si říkám, že já vlastně k Vánocům nepotřebuji nic :D letos pro mě bude nejlepší dárek, že se sejdu s rodinou u stromečku a to fakt! :) Ale Tobě přeji, aby ti Ježíšek naježil vše, co máš na wishlistu.. a ještě víc! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha hezky šlas vyřazovacím způsobem :D Taky už ty Vánoce vnímám spíš tak, že se sejdeme s rodinou, loni to pro mě bylo ještě o to kouzelnější, že jsem se po 4 měsících vrátila ze zahraničí domů, ale i letos se na to moc těším, k rodičům už jezdím spíš na návštěvu, jednou za čas :) Děkuju Klári, taky ti přeju krásnou nadílku!

      Vymazat
  6. Batiste šampón mám na svojom wishliste tiež. A okrem toho aj niektorú z Pupa mačičkových paletiek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný wishlist! Girl Online v angličtině a aromalampu si přeju také. :) Jinak si přeju třeba župan, epilátor, ponožky, svíčky nebo kabátek. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný wishlist ♥ Aromalampu jsem si psala na Vánoce, ale dostala jsem ji včera na Mikuláše tak od včerejška pálím vosk :D :) Ptala jsem se mamky, kde ji sehnala a říkala, že je mají v Nanu-Nana za 90 Kč :)

    Christmas Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda ty se máš! My bohužel v Kroměříži máme dost omezené obchody, tak doufám, že mamka sežene nějakou hezkou aromalampu :) Nebo jí řeknu, že bych si ji koupila v Nanu-Nana sama a pak si ji dám pod stromeček :D

      Vymazat
  9. Psala jsem podobný dopis Ježíškovi, akorát s tím, že váhu jsem si koupila už před Vánocemi sama :). Místo žehličky mám toustovač a místo podložky a makronky jsem si napsala o krabičky na uchování potravin :D, takže taky samý praktický věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme to ale praktické ženy, taky máš skvělá přání :D

      Vymazat
  10. Máš hezká přání :) Na Batiste teď čekám až mi přijde v balíčku a paletku od MUR mám a jsem moc spokojená, takže dobrý výběr :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a to jsem ráda, že jsem si dobře vybrala, na oba produkty slyším samou chválu, tak určitě s nimi budu spokojená, pokud je pod stromečkem najdu :)

      Vymazat
  11. to je hrozný.. čím jsme starší, tím praktičtější dárky si přejeme :)) podložku na makronky už mám doma a chceme je co nejdříve vyzkoušet, tak jsem na to vážně zvědavá! to dopadne :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)