2015, another happy year

Ahoj, dnešním článkem bych chtěla už tradičně uzavřít uplynulý rok a shrnout všechno, co jsem prožila a co se mi stalo. Tyto články jsou dost náročné na přípravu, ale já je mám moc ráda - když listuju popsaným diářem a vybírám události a zážitky, které sem napíšu. A pak když k jednotlivým měsícům vybírám fotky. Je to krásný pocit, vidět, jak jsem ten rok strávila :) Tak se na to pojďte se mnou podívat!
--------------
Leden - S Tomem jsme oslavili výročí 5 let, já se začala zase zabydlovat v Brně a díky neuvěřitelné shodě náhod se mi hned podařilo najít si práci. Nastoupila jsem tedy do ČSOB Leasingu, kde jsem poznala úžasné kolegy a jsem ráda, že takovou práci můžu mít!



Únor - Prodloužený víkend v Budapešti byl úplně skvělým výletem, na který ráda vzpomínám. Do Brna mi přijela Baruš, viděly jsme se tak po 2 měsících od Erasmu. A taky jsme pořádaly první blogerský bazárek v Limbu a já poznala skvělou Terezku :)

Březen - Tento měsíc nebyl nijak zajímavý, navíc Tom odevzdával na konci měsíce bakalářku, a tak to bylo hodně hektické.

Duben - Blog oslavil 4. narozeniny, já poprvé navštívila Light show na kolejích a taky Bounce Bounce. Už aby bylo BB zase v Brně!

Květen - Oslavila jsem své 21. narozeniny, opět poctivě fandila hokejistům a z Toma se stal bakalář :)

Červen - Ukončila jsem další zkouškové, povedlo se mi na ohňostrojích ztratit mobil, pořádaly jsme druhý bazárek a našli jsme si nové spolubydlící do bytu v Brně.

Červenec - Tento měsíc byl opět ve znamení Colours of Ostrava, vyrazili jsme s naší partou a bylo to opět fenomenální. Navíc jsem měla možnost potkat holky z ACOS :)

Srpen - Hned na začátku měsíce jsem vyrazila do Prahy za Baruš, víkend na to nás čekal druhý festival Fingers Up, čímž jsem si splnila další sen - opět vidět naživo MØ <3 Taky jsme si poprvé udělali domácí burgery, no a na konci měsíce nás čekala skvělá dovolená v Itálii.

Září - Navštívili jsme Vilu Tugendhat, já začala doučovat angličtinu a v Brně nás navštívili kamarádi z Ostravy (zdravím Verunku) :) Blog konečně dostal svou doménu a název se zkrátil pouze na Dazzlicious [dezlišs].

Říjen - Po třech letech, co bydlím v Brně, mě konečně navštívili rodiče a udělali jsme si super víkend. Zažili jsme Den vietnamské kultury a já i svůj první (a snad ne poslední) Zomato foodie meet-up. Poslední víkend jsem opět strávila v Praze, kde jsme měli reunion z Erasmu a bylo to nejlepší <3

Listopad - V listopadu se otevřel Nespresso butik v Brně, holky z ACOS měly autogramiádu své knížky, vydala jsem se za nákupy do Primarku, navštívila Festival francouzských filmů, pořádaly jsme třetí a nejúspěšnější blogerský bazárek a taky mě čekala skvělá týmová večeře. Báječný měsíc :)

Prosinec - Užívala jsem si vánoční atmosféru na brněnských trzích, navštívila modní show Freewill, napsala si pár zápočtů (úspěšně) a prožila jsem krásné Vánoce s rodinou.
Tak tedy, když to shrnu, byl to další velmi příjemný a happy rok, který mi toho spoustu přinesl i odnesl, jak už to tak bývá. Jaký bude ten 2016? Velmi zajímavý, pokud všechno dobře dopadne, měl by mi přinést bakalářský titul a snad se dostanu i na navazující mgr. studium :) S tím pak nejspíš bude souviset blogovací pauza v období duben-červen, ale uvidíme, ještě nechci předbíhat! Pochlubte se mi v komentářích nějakým zážitkem, který se vám z roku 2015 navždy zapsal do paměti. Přeji vám do nového roku jen to nejlepší, aby se vám dařilo a měli jste se fajn. Díky, že jste tu se mnou strávili další rok a pořád se na můj blog vracíte :* Užijte si dnešní večer a uvidíme se "za rok".

9 komentářů

  1. Krásné zážitky, držím palce ať se stejně tak daří v novém roce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju tyhle články! Doufám, že překonám svoji lenost a taky nějakej podobnej napíšu (stejně jako už měsíc píšu článek o cestování po Jižní Americe - což byl asi můj největší zážitek roku 2015 i celýho dosavadního života :D).
    Držím palce s bakalářkou příští rok, vím kolik sil to stálo mě a opravdu ti to nezávidim. Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  3. Koukam, ze paradni rok :). Ja odletela v cervnu po maturite do Irska na 3 mesice delat aupair. Nakonec jsem si tu rychle nasla sveho prince a jeste rychleji jsem se k nemu stehovala. Uz jsem tu asi pul roku a jsem fakt rada, ze nevyslo nic z toho, jak jsem mela naplanovano - chodit na vs v Ove a u toho pokracovat s ucenim anglictiny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek! Já psala něco podobného, ale úplně jiným stylem. Je to přehledné a dobře se to čte! :) Jsi úžasná bloggerka!

    OdpovědětVymazat
  5. Já si myslím, že jsi měla skvělý rok :) Mě se tento rok taky líbil, tak věřím, že rok 2016 bude nejmíň tak skvělý jako tento

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, měla jsi super rok! Colors of Ostrava závidím, taky bych sr tam chtěla mrknout :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Ať ti vyjde vše, co si přeješ a jsem zvědavá, zda dodržíš blogovací pauzu, já jsem články vydávala i během přípravy na státnice. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. :) Moc pěkný článek už se teším na další. Tvůj blog mě moc zaujal :) Moc pěkný design, milá autorka a prostředí :) Určitě se mrkni na můj blog a staň třeba pravidelnou čtenářkou!;)
    http://thevalerine.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Prijedeme zas :)* musite nam ukazat dalsi kavarnicky a mista :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)