Braun Silk épil 5 wet & dry

Ahoj, dnes jsem tu s článkem, který u mě na blogu nevidíte jen tak. Myslím, že o depilaci / epilaci tu ještě vůbec nebyla řeč. To bylo z velké části dáno proto, že jsem ještě donedávna preferovala klasické žiletky. Postupem času jsem si ale říkala, že je možná čas vyzkoušet i nějaký ten epilátor. Proto když mi přišla nabídka k testování nového Braun Silk épil 5, který je určený speciálně pro začátečnice, má menší počet pinzet a je voděodolný, neváhala jsem a šla do toho. V dnešním článku vám tento epilátor podrobněji představím, tak jdeme na to!


Braun Silk épil 5 wet & dry je vyvinutý k tomu, aby se jednoduše ovládal, zaručuje komfort a skvělé výsledky. Odstraní i ty nejkratší chloupky, které ani vosk nedokáže zachytit. Jeho velkou výhodou je možnost použití jak na sucho, tak ve vodě. Teplá voda pomůže k tomu, aby vás epilace tolik nebolela, navíc lze epilátor použít i se sprchovým gelem nebo pěnou, aby ještě lépe klouzal po pokožce. Můžete si nastavit dvě rychlosti, epilátor má navíc protiskluzovou rukojeť pro ještě lepší manipulaci ve vodě.

 Epilátor disponuje i bohatým příslušenstvím - v balení najdete klasický nástavec pro těsný kontakt s pokožkou, který se snadno přizpůsobí konturám těla; dále masážní nástavec, který pokožku připraví k ještě jemnější epilaci; součástí balení je i zastřihovač, který velmi ráda využívám k zastřižení chloupků na rukou. K tomu dostanete ještě nabíječku a malinký štěteček na čištění přístroje. A samozřejmě návod k použití.
 Když jsem epilátor použila poprvé, vsadila jsem na masážní nástavec, nižší rychlost a použití na mokro. Je to podle mě nejlepší kombinace pro někoho, kdo s epilací začíná. Musím říct, že jsem byla příjemně překvapená, že to zas tolik nebolí, jediná citlivější místa jsou pokožka u nártu a kotníků a pokožka okolo kolena a pod kolenem, tam je pokožka přeci jen tenčí. Rovnou se přiznám, že na to, abych si epilovala i podpaží nebo nedejbože oblast bikin, jsem srab. A obdivuju ty z vás, které to dokážou :)
Při třetím použití jsem vyzkoušela i epilaci na sucho s klasickým nástavcem a opět jsem byla příjemně překvapená, že bolest není o nic vyšší než při epilaci ve vodě. Opravdu se tedy potvrzuje to, že bolest při epilaci je jen o zvyku. Třeba si to za půl roku budu ještě užívat, haha :) S epilátorem se manipuluje moc dobře, nohy mám oholené do 20 minut. Ale co je nejlepší - hladké mi vydrží daleko daleko déle než po depilaci žiletkou. Zatím pozoruji výdrž 2 týdny, ale epilátor používám teprve měsíc, takže se to určitě ještě prodlouží. A v létě za to budu nejvíc ráda!
Epilátor seženete ve třech barevných variantách - fialová, červená a světle modrá - za cenu od 1999 Kč do 2899 Kč v závilosti na modelu (některý nemá zastřihovač chloupků a některý má naopak navíc ještě svítící pinzetu na precizní vytrhání obočí). Já moc děkuji zastoupení značky Braun za možnost epilátor vyzkoušet.

A co vy? Jaký typ holení preferujete? Pokud máte epilátor, tak jaký? A jaký názor máte na bolest při epilaci? Moc se těším na vaše komentáře :)

8 komentářů

  1. Vypadá hodně dobře, zvlášť ten přidaný masážní nástavec. Jak už jsem psala na facebooku, mám jeden takový obyčejný na sucho a s ním je to celkem k nevydržení - musím hodně zatínat zuby :D S tímto bych si epilaci užívala o něco více :D :)) Jinak jsem skončila jen u spodní části nohou, jinde bych si taky netroufla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na bolest se dá zvyknout, neumím si představit holit si obden nohy. Na podpaží ale nemám odvahu :-) Strojek vypadá dobře, líbí se mi masážní a zastřihovací hlavice

    OdpovědětVymazat
  3. Já se právě pořád holím jen žiletkou a nic jinýho jsem zatím nezkoušela. Já jsem asi srab kvůli té bolesti :D ale myslím, že je to tak jak píšeš - o zvyku :).

    OdpovědětVymazat
  4. o epilátore premýšľam už dlho a tento vyzerá naozaj dobre :) počula som naň samé chvály z každej strany ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. takýto článok som presne potrebovala! :) už dlhšie pozerám po nejakých epilátoroch a chcela by som to vyskúšať

    OdpovědětVymazat
  6. Super díky za recenzi, já zatím používám klasický holicí strojek neelektrický a holení je takové zdlouhavé, takže uvažuji, že si pořídím taky něco lepšího. A nebo jsem koukala na tuhle epilaci laserem je to sice dražší než strojek, ale prý po pár sezeních je to trvalé. Zajímalo by mě jestli už nemáte nějaké zkušenosti s takovou epilací? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S epilací laserem zatím zkušenosti nemám, tak v tomto nemohu poradit. Hezký den :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)