Spotřebováno - září & říjen 2015

Ahojte! Jak jste si užili dnešní nádherný podzimní den? Já šla s kamarádkou bruslit, letos poprvé a bylo to super. Málo lidí, takže spousta prostoru a já zkrátka bruslení na ledě úplně miluju <3 A odpoledne jsem ještě zašla k babičce na kafe a na pokec. Měla bych dělat něco do školy, tak se na to jdu vrhnout a co nestihnu, tak dodělám zítra, budu mít hodinu k dobru díky posunu času, tak to snad půjde :) Jinak jsem včera vyhlásila na FB obě giveaway, co na blogu probíhaly a ještě jsem vás chtěla upozornit na Blogerku roku, kdybyste mě chtěli podpořit, budu moc ráda. Já už dávno pro své oblíbenkyně hlasovala, jsem zvědavá, jak to letos dopadne!

Dnes tu pro vás mám spotřebováno, tentokrát je video dlouhé, nakupilo se toho dost. Ale věřím, že vám to vadit nebude a naopak budete rády za více minirecenzí :) Pokud mě na YT ještě neodebíráte, budu ráda, když to napravíte. Díky moc za zhlédnutí a mějte krásný víkend!

5 komentářů

  1. Máš super videa! Jsi jedna z mála beauty youtuberek, které mě baví i po 20 minutách. :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda tak to mockrát děkuji za takový komentář, to mě opravdu moc moc potěšilo :) Nemám po těch letech natáčení tolik odběratel jako jiné youtuberky, ale o to více mě těší každá taková reakce a žene mě to dál :)

      Vymazat
  2. Super video Aničko :-) aspoň mám tipy co musím vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem zvědavá, jak Blogerka roku dopadne :).
    Škoda, že zrušili ty bývalý tamponky z Lidlu, tyto jsou fakt hrozný. Zrovna tuto Rexonu taky dopotřebovávám a měla jsem ji dlouho, snad zase 2-3 měsíce mně vydržela a je skvělý, že jsem tu vůni cítila ještě večer. Já jsem teda měla štěstí, vyhrála jsem ji u Klárky v GA. Z Kauflandu mám dvoufázový odličovač, který jsem si na rychlo kupovala a musím říct, že odličuje krásně, neštípe v očích a nijak je nevysušuje a to byl asi za 50 Kč.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)