L'Occitane tuhý deodorant verbena-citrusy

Ahojte! Tak jsem si dnes konečně úspěšně koupila boty na podzim/zimu, po dlouhém rozmýšlení a obcházení Deichmannů, kde mají moji velikost, uf :) Ani jsem vám nepsala, že jsem se v neděli byla mrknout konečně na Blešák na Flédě, kde jsem ukořistila dva super topy za pár korun. Tak to vypadá brzy na další new in článek! Jinak už mám pro tento týden školu za sebou, ale zase mě čeká studijní víkend aneb příprava na další týden. Ještě, že ten další víkend aspoň na chvilku vypadnu a pojedu do Prahy, kde máme takový menší reunion z Erasmu. Chcete vlog? Dlouho jsem žádný netočila, tak budu ráda :)


V dnešní recenzi si tímto žluťáskem ještě připomeneme léto. Tento tuhý deodorant od L'Occitanu má vůni verbeny a citrusů, což je vůně hodně svěží, taková letní. Deodorant slibuje neutralizaci zápachu, rychlé vstřebávání a respektování přirozené rovnováhy pokožky. To všechno díky absenci alkoholu, hliníků a parabenů. Naopak v jeho složení najdete několik olejů, a to citronový, pomerančový, grapefruitový, šalvějový a mátový.
 Jelikož se nejedná o antiperspirant, nečekala jsem od něj žádné zázraky, ale nakonec jsem příjemně překvapená. Ráno si ho aplikuju do podpaží a pokud se nevystavuju nějaké velké zátěži, do večera se mnou vydrží. Navíc opravdu příjemně provoní pokožku, což může pro někoho ale být i na škodu, protože se vůně může přebíjet s vaším parfémem. Naštěstí je jeho vůně pronikavá spíše jen při aplikaci, pak jak se do pokožky vstřebá, tak už verbena s citrusy nejsou tolik cítit, zůstává jen svěží pocit v podpaží :)
 Svým složením je úžasný, není nijak extrémně tuhý, moc hezky se do podpaží aplikuje a opravdu rychle zasychá. Na oblečení nezanechává bílé stopy, což u deodorantů úplně nesnáším, takže za to má tento žluťásek body nahoru :)
Celkově to je moc příjemná záležitost, s postupujícím podzimem už ho asi nebudu používat tolik jako v létě, ale věřím, že na jaře ho opět vytáhnu a bude mi skvělým pomocníkem. Deodorant seženete TADY na stránkách L'Occitane nebo v jejich obchůdcích. Stojí 475 Kč, což bych za něj popravdě nedala, myslím, že seženete stejně kvalitní antiperspirant za lepší cenu.
P.S.: Zrovna probíhá velká soutěž s Mystic Lipstick, a to ta, že k nákupu v jakékoliv hodnotě na e-shopu nebo v obchodě získáte taštičku plnou miniaturek produktů (krémy na ruce a balzámy), a když taštičku vyfotíte v nějaké kreativní koláži, můžete získat 15 000 Kč na nákup v L'Occitane. Více info najdete TADY.

Jaké deodoranty nebo antiperspiranty máte nejradši? U mě stále vede Rexona Maximum protection, nejvíc Stress control. Těším se na vaše komentáře a mějte hezký víkend :)

5 komentářů

  1. Verbenu od L´Occitane miluju, i když tento deodorant jsem zatím neměla. Momentálně používám deodorant Alterra, ale ten pravý jsem ještě nenašla

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Alterry mám krém na ruce s granátovým jablkem, hodně jsem si ho oblíbila. Tak se asi v Rossmannu mrknu i po jiných produktech této značky :)

      Vymazat
  2. Ta cena je obrovské mínus hlavně pro nás, studenty, kteří si ještě moc nevydělávají. Na druhou stranu, když se spojí značka, historie značky a kvalita, je ta cena samozřejmostí:) Vypadá ale hodně lákavě a kdybych měla možnosti, alespoň si ho ovoňím:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, to jsi napsala přesně, u L'Occitane jde hlavně o historii, jejich renomé a kvalitu ingrediencí, které používají. Dovedu si představit, že až budu paní ve věku 35-50 let, hodně to ocením a těch peněz mi pak líto nebude. Ale je jasné, že pro nás studenty je to poněkud nedostupné :( Já to říkám pořád, že už by měli vymyslet, jak přes internet přenášet vůně! :D

      Vymazat
  3. Ta cena me teda odradila. Ja nejradeji pouzivam a mam velice rada tuhe deodoranty od Dove.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)