Shinee.cz - ráj bot

Ahojte! Jak si užíváte víkend? Já zatím studijně, už mám většinu dat, která potřebuju k bakalářce, ale teda jde to docela pomalu a nemůžu říct, že by mě to úplně bavilo O:-) Tak se sem tam odreagovávám, jako třeba blogem nebo pečením, mám dnes v plánu švestkový crumble. A večer si plánujeme s Tomem zase udělat guacamole a dát si do nosu! Mějte se krásně a užijte si dnešní článek, který je zase něčím novým na mém blogu.


Představím vám v něm prodejnu a také e-shop Shinee.cz, který se spustil nedávno a nabízí nepřeberné množství krásných bot. A řekněte, která z nás nemá ráda boty? Pro většinu žen je to závislost a nejradši by měly doma místnost jen na boty (ano, je to i můj sen). Shinee je polský obchod, který nedávno expandoval i k nám do Česka a nezamířil nikam jinam než do Brna, srdce Moravy. Obchod nabízí hlavně boty na podpatku, lodičky, sandálky, ale mají i velký výběr slip-on botů, tenisek, apod.


 Do sortimentu patří i nějaké ty tašky a kabelky.



 Shinee.cz každých 14 dní objednávají nové zboží, a tak vám poskytují stále obměněný výběr obuvi.


 Líbí se mi, že na e-shopu máte každý typ boty přehledně popsaný, tzn. je tam nejen výška podpatku, ale i materiál, popsané zapínání boty a taky návrhy, kam si boty vzít. Velikost mají většinou 36-41, občas narazíte i na 35ku (hlavně u lodiček) a 42ku.
 Boty si můžete na e-shopu zdarma zarezervovat a potom si je přijít do prodejny na ulici Zámečnická 5 vyzkoušet a zaplatit je až tam. Pokud nejste z Brna, boty vám doručí buď PPL nebo ČP, platíte buď předem a poštovné stojí 85 Kč nebo si necháte boty zaslat na dobírku a vyjde vás to na 105 Kč. Bohužel zatím při platbě předem nejde platit kartou, musíte bankovním převodem. Na prodejně kartou platit lze :)
Jak už asi tušíte, s Shinee nově spolupracuji, a tak se brzy můžete těšit i na outfit post s botičkami, které jsem si u nich na prodejně vybrala. Kdo mě sleduje na Instagramu (@dazzlicious_cz), tak už dávno ví, o jaké botky se jedná :) A vás se ptám, jestli jste o Shinee.cz věděli? Nebo o nich slyšíte poprvé? Věřím, že se minimálně mrknete na jejich e-shop, mají ho hezky udělaný, přehledný a zároveň tak nějak luxusní - stejně jako interiéry jejich prodejny. A přitom ceny nejsou nijak vysoké!

Těším se na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Já o nich slyším teda poprvé, ale ráda se podívám :) Boty přímo miluji, je to moje slabost a tady vidím samé nádherné kousky, prostě pastva pro mé oči :)

    OdpovědětVymazat
  2. páni, ty jsou nádherné :-). nějak mi blbnou fotky a nebo se ti něco rozházelo, zlato :-O. mám je šíleně velké a zasahují až do menu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Niky za upozornění! Jak jsem je upravovala a pak posílala na jejich FB, tak jsem chtěla, aby byly ve větším rozlišení a pak jsem si neuvědomila, že na blog dávám vždycky menší fotky :) Už by to mělo být v pořádku.

      Vymazat
  3. No to je opravdu ráj bot :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec jsem neznala..obchod vypadá moc hezky,jen já bych si asi z toho, co jsem viděla nevybrala..:D

    OdpovědětVymazat
  5. O obchodu slyším poprvé, ale botky jsou krásné, moc se mi líbí ty slip-ony :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Jaj, já jsem věděla, že je mi ten nápis povědomý :) Těším se na outfit.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, tie topánky vyzerajú snáď všetky úplne božsky! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Ani, o e-shopu slyším poprvé a hned jsem teda šla na výběr koukat a líbí se mi hodně tyto: http://www.shinee.cz/cn23-white chci si právě koupit nějaký bílý boty a tyto jsou fakt ♥

    Pak tyto jsou taky nádherný http://www.shinee.cz/3363-1-black a i ty ostatní lodičky jsou hooodně luxusní

    OdpovědětVymazat
  9. tak ty v Gaga stylu jsou dokonalý! ♥
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)