Avène hydratační maska

Ahojte! Abych nepřidávala samé cestovní články, jsem tu dnes s recenzí na můj první produkt od značky Avène, který jsem měla možnost vyzkoušet v rámci výzvy na portálu blogerky.cz - jedná se o  Zklidňující hydratační masku Avène 

Oficiální popis: Díky vysokému obsahu termální vody Avène (72 %) má zklidňující a protidráždivé vlastnosti. Výživné a hydratační složky obnovují hydrolipidický film a přispívají k lepší hydrataci kůže. Maska je vhodná pro citlivou pleť, která je místy až dehydratovaná a potřebuje "napít".
Maska se nanáší v silnější vrstvě na obličej, nechá se působit 10-15 minut a po této době se její zbytky z obličeje setřou vlhkým vatovým tampónkem.
 Masku nanáším zhruba 1x-2x týdně vždycky večer po odlíčení, udělám si takovou relaxační chvilku s maskou na obličeji a u toho sleduju videa nebo si čtu knížku. 15 minut tak uplyne jako voda, během nich cítím, jak se maska krásně vpíjí do pleti a dává jí napít. Po této době mám na obličeji už jen tenkou vrstvičku masky, kterou lehce setřu vlhkým tampónkem. Pleť je krásně hydratovaná a vyživená.
 Musím vyzdvihnout i balení, které má 50 ml, šroubovací uzávěr a je velmi praktické, a tak vhodné i na cesty. Parfemace masky není nijak výrazná, popsala bych ji jako něco mezi krémovou a svěží vůní, proloženou vůní olejů, které maska obsahuje.
Masku hodnotím 9 body z 10 možných, rychle jsem si ji oblíbila a ráda ji používám. Není to nějaký must-have, ale pokud si rády uděláte večer zkrášlující chvilku pro sebe, tato maska je k tomu jako stvořená! Díky portálu blogerky.cz za možnost otestování masky :)

Máte s ní zkušenosti? A s jinými produkty od Avène? Napište mi to do komentáře, těším se na ně!

3 komentářů

  1. Maska vypadá velice dobře. :) Od této značky jsem zkoušela jen termální vodu a ta mi byla celkem k ničemu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám hydratační masku od Origins, tak až ji spotřebuji, tak možná vyzkouším tuhle :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se ta parfemace hrozně moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)